Re: Η προοδευτική σελήνη και οι όψεις της
Ζηταω συγγνωμη για τα ελληνικα μου !!! Ειμαι ξενη...και ειναι δυσκολο να εκφρασω τις σκεψεις μου κατανοητα... Στον αρθρο που διαβασα χτες γραφει ο,τι όταν υπάρχει κάποιο γεγονός που περιλαμβάνει δύο άτομα πρέπει η Σελήνη του καθενός να κάνει όψη στον χάρτη του αλλά και στον χάρτη του δεύτερου ατόμου ώστε να δηλώνει ότι το γεγονός αυτό ή η σχέση είναι σημαντική. - Αν εκτος απο αυτα οι προοδευμενες Σεληνες και στους διο ατομων βρισκονται στο ιδιο ζοδιο με ανοχη μιας μιρας, ειναι συμαντικο?
Quote:
Originally Posted by
pitpit
Ζηταω συγγνωμη για τα ελληνικα μου !!! Ειμαι ξενη...και ειναι δυσκολο να εκφρασω τις σκεψεις μου κατανοητα... Στον αρθρο που διαβασα χτες γραφει ο,τι όταν υπάρχει κάποιο γεγονός που περιλαμβάνει δύο άτομα πρέπει η Σελήνη του καθενός να κάνει όψη στον χάρτη του αλλά και στον χάρτη του δεύτερου ατόμου ώστε να δηλώνει ότι το γεγονός αυτό ή η σχέση είναι σημαντική. - Αν εκτος απο αυτα οι προοδευμενες Σεληνες και στους διο ατομων βρισκονται στο ιδιο ζοδιο με ανοχη μιας μιρας, ειναι συμαντικο?
Το θεωρώ ότι είναι σημαντικό, όχι όμως από μόνο του, δηλαδή όχι μόνο οι προοδευτικές Σελήνες να κάνουν όψη.
Quote:
Originally Posted by
*alkmini
Το θεωρώ ότι είναι σημαντικό, όχι όμως από μόνο του, δηλαδή όχι μόνο οι προοδευτικές Σελήνες να κάνουν όψη.
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας !!! Και βεβαια εννοουσα οτι πρεπει να υπαρχουν και αλλες οψεις ... Εκανα μια ερεβνα πανω στη τωρινη σχεση μου και ανακαλιψα το εξης - οταν τον γνωρισα η προοδευτικη μου Σελινη εκανε τριγωνο με τον γεν. Βερτεξ μου και εξαγωνο με τον γεν. Δια του και η προοδ. του Σελινη εκανε εαγωνο με τον γεν Δια του και τριγωνο με τον γεν. Βερτεξ μου. Μετα απο περιπου ενα χρονο που αρχισε η σχεση μας, η προοδ.Σελινη μου εκανε τιγωνο με την γεν. Ηρα μου και τριγωνο με τον γεν. Αρη του και αντιστοιχα ηπροοδ. του Σελινη εκανε τριγωνο με τον γεν Αρη του και τριγωνο με την γεν. Ηρα μου. Και τοτε καταλαβα οτι οντως ειναι συμαντικη αυτη οψη συνοδου μεταξι τις προοδ. Σελινες μας , επομενως θα επρεπε να ειναι συμαντικη αυτη η σχεση. Δεν ξερω που θα φτασει , αλλα καθε φορα που φτανουμε σε χωρισμο, κατι συμβενει και τα ξαναβρισκουμε...