Re: Άρης στην Παρθένο...Ώρα για "εκκαθάριση"
αχ αυτός ο άρης στην Παρθένο.... πώς θα τη βγάλουμε καθαρή μέχρι το καλοκαίρι δεν ξέρω:confused:
και σήμερα ειδικά που κάνει τετράγωνο ακριβείας με την αφροδίτη μου :mad:
έπρεπε να έχω προμηθεύσει με κράνη τους γύρω μου :p
Η πορεία του Άρη στην Παρθένο μπορεί να επαναφέρει τα θέματα που έθιξε ο Κρόνος για όσο διάστημα ήταν εκεί??(Ελπίζω η ερώτηση μου να μην είναι πολύ "άκυρη", αλλά είμαι ακόμα αρχάρια και μετά τον Κρόνο στην Παρθένο οι διελεύσεις από εκεί με φοβίζουν αρκετά :)...)
Quote:
Originally Posted by
sndidim
Η πορεία του Άρη στην Παρθένο μπορεί να επαναφέρει τα θέματα που έθιξε ο Κρόνος για όσο διάστημα ήταν εκεί??(Ελπίζω η ερώτηση μου να μην είναι πολύ "άκυρη", αλλά είμαι ακόμα αρχάρια και μετά τον Κρόνο στην Παρθένο οι διελεύσεις από εκεί με φοβίζουν αρκετά :)...)
Αν ο Κρόνος από τη διέλευσή του από την Παρθένο άγγιζε κάποιο ευαίσθητο σημείο του χάρτη σας, είναι πολύ πιθανόν να εκδηλωθεί και κάτι τώρα που περνά και ο Άρης, όχι όμως της ίδιας βαρύτητας , κατά τη γνώμη μου.
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Υπάρχει ένα Ταυ Τετράγωνο στο χάρτη μου στα υπόλοιπα 3 μεταβλητά (Διδ - Τοξ - Ιχθ) ανάμεσα στον Ήλιο - Ουρανό - Δία (αντίστοιχα), το οποίο όπως καταλαβαίνω μάλλον ολοκληρώνεται/ενεργοποιείται (???) από τις διελεύσεις στην Παρθένο... Αυτό που σκέφτομαι και παρακαλώ να με διορθώσετε αν δεν το καταλαβαίνω σωστά είναι ότι ίσως σε όσους είχαν θιχθεί από τη διέλευση του Κρόνου, ο Άρης θα μπορούσε να δώσει την ευκαιρία να δείξουμε τα όσα μάθαμε από τη διέλευση του Κρόνου (δυναμικά βεβαίως) και να τα εκμεταλλευτούμε σε ένα βαθμό...Ίσως σαν ένα "κλείσιμο" σε αυτά τα θέματα?? Γι αυτό και συσχέτισα τις διελεύσεις αυτές.