Re: Εκλειψη ηλίου στον 7ο οικο
εμενα θα με επηρεασει η εκλειψη που η ακμη του 7ου οικου μου ειναι στις 6.56 του Τοξοτη και ο προοδευτικος ηλιος στην 7η μοιρα των διδυμων?Θα λειτουργησει και στον 6ο και στον 7ο οικο?Επισης η εκλειψη θα κανει τριγωνο προς την γενεθλια αφροδιτη μου στις 3.24 του Κριου?
Προσωπική μου άποψη είναι ότι συνήθως η επιρροή είναι μεγαλύτερη όταν οι πλανήτες, γενέθλιοι και προοδευτικοί απέχουν 3ο .
Ο 7ος είναι γωνιακός και επιτρέπει 5 μοίρες απόκλιση.Μπορούμε να θεωρήσουμε ότι θα λειτουργήσει και στους δύο οίκους.
Quote:
Originally Posted by
*alkmini
Προσωπική μου άποψη είναι ότι συνήθως η επιρροή είναι μεγαλύτερη όταν οι πλανήτες, γενέθλιοι και προοδευτικοί απέχουν 3ο .
Ο 7ος είναι γωνιακός και επιτρέπει 5 μοίρες απόκλιση.Μπορούμε να θεωρήσουμε ότι θα λειτουργήσει και στους δύο οίκους.
Δηλαδη δεν θα επηρεασει τοσο εντονα τον προοδευτικο ηλιο επειδη ειναι πανω απο 3 μοιρες η ανοχη..?Μακαρι να ειναι επιβοηθητικη η εκλειψη στον 7ο οικο λογω και του τριγωνου της με την Αφροδιτη μου ( να μην με επηρεασει για κακο)και να μην δημιουργησει και κανενα προβλημα υγειας λογω 6ου οικου
Αληθεια ο αναδρομος ερμης στον 7ο που ειναι και κυβερνητης του ωροσκοπου μου και τον 5ου μου πως θα με επηρεασει ,που εγω εχω γεννηθει και με αναδρομο Ερμη?
Quote:
Originally Posted by
astrotrella
...
Αληθεια ο αναδρομος ερμης στον 7ο που ειναι και κυβερνητης του ωροσκοπου μου και τον 5ου μου πως θα με επηρεασει ,που εγω εχω γεννηθει και με αναδρομο Ερμη?
Η ερώτηση ανήκει σε άλλη θεματική ενότητα και όχι στην παρούσα. Καλό θα ήταν να ανοίξετε νέο θέμα.