Re: Απλανείς αστέρες (fixed stars)
Άκη ήταν η μοναδική ιστοσελίδα (ξενόγλωσση) που βρήκα και είχε για τους απλανείς αστέρες....Επειδή δεν έχω κάποιο βιβλίο σχετικό, εστίασα σ'αυτό που βρήκα..
Οι συνεργάτες του myhoroscope προσφέρουν πολλά και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς και εύχομαι αυτή η προσπάθεια να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό...
Θα ήθελα να μάθω αν όντως ισχύει η ανοχή της μίας μοίρας στους απλανείς αστέρες΄. Επίσης η όψη που ισχύει είναι μόνο η σύνοδος με τους γενέθλιους πλανήτες ?
Ευχαριστώ
Η Ανοχη ειναι μικροτερη της μιας μοιρας ( αρκετοι συγγραφεις αναφερουν 0,59 της μοιρας). Οντως με την συνοδο λειτουργει αλλα και κατα την γνωμη μου και με την παραλληλια.
Ακης Αντωνιου
Ένα πολύ καλό ξενόγλωσσο σάιτ με αναφορά στους απλανείς (των οποίων οι θέσεις, είναι υπολογισμένες για το έτος 2000) είναι το ακόλουθο.
http://www.astrologycom.com/fixedstars.html
Αν αφαιρέσεις την τελεία (.) από το τέλος του link θα δουλέψει σίγουρα. Μέχρι τότε θα στέλνει σε λάθος url
Επεξεργασία: Πολύ σωστά το διόρθωσες!
Πολύ ενδιαφέρον το αρθρο, δεν είχα ιδέα για το θέμα, αν και τρόμαξα λίγο με το βίαιο θάνατο, διαισθάνομαι χηρεία για μένα:p
Θα υπαρξει και νεο αρθρο με επι μερους αναλυση αλλα και επιπλεον απλανεις απο εβδομαδα.
Παρακολουθώ πολύ συχνά το site σας και αν και δεν γνωρίζω αστρολογία, είμαι δηλαδή αρχάρια σ' αυτό το χώρο, αλλά σ΄αυτό το άρθρο, κύριε Αντωνίου, θα ήθελα να μάθω σε ποιες μοίρες ακριβώς των ζωδίων βρίσκονται αυτοί οι απλανείς. Επειδή δεν γνωρίζω αγγλικά θα ήθελα επίσης να ρωτήσω πού μπορώ να ενημερωθώ γι' αυτό το θέμα σε βιβλία που έχουν γραφεί στην ελληνική γλώσσα. Ευχαριστώ πολύ, ΧAIDO.
Ετοιμαζω αρθρο για τους απλανεις πιο επιξηγηματικο. Καλως εχοντων των πραγματων πρεπει να ειναι ετοιμο σημερα το βραδυ ( εξαρταται φορτου εργασιας)
Ακης Αντωνίου
Αρκετά κατατοπιστικό το άρθρο σας..
Αν κατάλαβα καλά τη θεωρία, κοιτάμε κάθε πλανήτη του γενέθλιου ενός ατόμου αν βρίσκεται σε σύνοδο με κάποιον απλανή, σωστά;;
Με ποιόν τρόπο θα μπορούσα να εντοπίσω τις θέσεις των απλανών για την ημέρα που γεννήθηκα;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Φιλικά και Γιορτινά..
:love:
Γεια σου και χαρά σου may
Δώσε μου ένα καλό λόγο που θέλεις να γνωρίζεις αν έχεις γενέθλιο πλανήτη επάνω σε κάποιον απλανή και θα σου δώσω εγώ τις πληροφορίες που θέλεις.
Αλλά όταν λέμε καλό εννοούμε καλό όχι καλό :blink1: