Originally Posted by
taurine
Λυπάμαι που θα απαντήσω κάτι τόσο συνηθισμένο ή τόσο κοινό για πολλούς, αλλά η φράση κλειδί είναι "όταν δεν πάει πιό κάτω". Το ανέφερες και μόνος σου.
Είναι ματαιο να πολεμήσεις έναν Ποσειδώνα γιατί τα χτυπήματά του είναι ύπουλα και μοιάζουν με τις λαβές προσποίησης στο μαι-ται.
Μιας που τα λέμε όλα και δεν έχουμε κολλήματα να "τσιτσιδώσουμε" την ψυχή μας και να φανούν τα σημάδια από παλιές της πληγές, έχω να σου πω τα εξής:
Όταν πέρασα την επιστροφή Κρόνου στο Λιοντάρι και στον 8ο το 2006, ταυτόχρονα έφαγα και μια αντίθεση με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα στον Υδροχόο και στο 2ο. (χρήμα/αξίες) Ενα το κρατούμενο.
Πάμε παρακάτω. Ταυτόχρονα ο διελαύνων Ουρανός από τα ψάρια στον 3ο μου, χτυπούσε αλύπητα με τεράγωνο τον γενέθλιο Ποσειδώνα μου στον Τοξότη και 12ο. (Τεχνολογίες-εχθροί)
Όπως καταλάβαίνεις, η υπόθεση αφορούσε τους άξονες 2ο/8ο και 6ο/12ο.
Φυσικά και έφαγα απογοήτευση, όχι με τη μορφή απόρριψης (δεν μασάω) αλλά με τη μορφή εξαπάτησης.Δεν επρόκειτο για ερωτικη σχέση αλλά για φιλική/συναδελφική.
Υπήρχε άνθρωπος που ζούσε μέσα από τη ζωή μου, κυκλοφορούσε με τα στοιχεία μου, υπέγραφε με την υπογραφή μου, "ψωνιζόταν" στο διαδίκτυο με φωτογραφίες μου στα προφίλ του, γνώριζε όλα τα passwords μου, και φυσικά ηξερε πως λάτρευα την αστολογία. Και έτσι με πλησίασε. Για να δανειστεί τα βιβλία μου, να μάθει τα λίγα που γνώριζα, να εισβάλει στον κόσμο μου, να φωτογραφίσει τις συνήθειές μου, τις εκφράσεις μου, το βερνίκι στα νύχια μου, το ποτό που μου αρέσει, τα τσιγάρα που καπνίζω, τη μουσική που ακούω, και χίλια δυο άλλα πράγματα.
Ήταν μια κοπέλα από τη δουλειά μου, η οποία νεούδι τότε, είχε κατέβει από ένα χωριό της Μακεδονίας, είχε τοποθετηθεί στην Αθήνα, και μου έλαχε να τη "χρεωθώ" για να εκπαιδευτεί. Η πιτσιρίκα ήταν γύρω στα 22 και αστέρι στους υπολογιστές, ερχόταν στο σπίτι μου κάθε μεσημέρι για φαγητό και μετά καφεδάκι στη βεράντα και δανειζόταν τον υπολογιστή για να μιλάει μεσω msn με τους γονείς της που ήταν στη Γερμανία.
Κι έγώ το πίστευα...
Κατάφερε και μου απέσπασε, άγνωστο πως, τον αριθμό της prepayed χρεωστικής που είχα, τους κωδικούς πρόσβασης από το email μου, και δημιούργησε έναν λογαριασμό Pop3 και δεχόταν εκεί τα δικά μου εισερχόμενα!!!
Πέρασε κάπου 1,5 χρόνος για να καταλάβω τί γίνεται κι αυτό με τη βοήθεια μιας υπηρεσίας που ασχολείται με το ηλεκτρονικό έγκλημα.
Όταν βρέθηκα μπροστά σε "αποκαλύψεις" για αυτό το κορίτσι που βοηθούσα και φρόντιζα σαν αδελφή μου, ένιωσα σαν να μου κόβει κάποιος με χατζάρα τα πόδια και να πέφτω στο κενό.
Ενιωσα τη μεγαλύτερη απογοήτευση και τη χειρότερη φρίκη.
Μου πρότειναν να κινήσω ποινική δίωξη, αλλά δεν το έκανα. Ήταν ένα αξιοθρήνητο νεαρό κορίτσι, που δεν είχε προσωπικότητα, δεν είχε υγιή ψυχισμό (ως φάνηκε) και σίγουρα οποιαδήποτε ποινή δεν θα ήταν ικανή για να επιτύχει το σοφρωνισμό της. Το μόνο που ζήτησα ήταν να φύγει μακριά, αθόρυβα και χωρίς δράματα, τα οποία και σιχαίνομαι με τόσο Κρόνο στο Λιοντάρι και 8ο.
Πρόσφατα, είχα πάλι ένα κρούσμα, από το εργασιακό περιβάλλον πάλι (αξονας 6/12). Αυτη τη φορά όμως δεν άφησα να πάρει έκταση και εδρασα γρήγορα και αποτελεσματικά. Και ο νοών νοείτω. Πλησιάζει και η έκλειψη πάνω στον 6ο μου...
Οι όψεις του Ποσειδώνα, γενέθλιου και διελαύνοντος, με βαρείς πλανήτες, σε συγκεκριμένους άξονες,τα είπαν "όλα" νομίζω.
Κανένας έρωτας και κανένας χωρισμός δεν με άγγιξε ούτε στο ένα χιλιοστό όσο η συγκεκριμένη περίπτωση. Αυτό ήταν το πραγματικό νόημα του Ποσειδώνα, ΔΙΑΛΥΣΗ και ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.
Και πίστεψέ φίλε CROUSSO ο έρωτας είναι το μοναδικό πράγμα που μπορείς να αντικαταστήσεις ανα πάσα στιγμή. Το μυστικό είναι να ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙΣ, να διώξεις τη θολούρα από τα ματια μου και να κοιταξεις λίγο γύρω σου. Ποτέ δεν ξέρεις ποιός είναι κοντά σου...