Re: Strauss-Kahn και χάρτης Ηνωμένων πολιτειών Αμερικής
Εγώ πάλι βρε παιδιά θα συμφωνήσω με την Κοραλλία. Αυτός ο χάρτης δεν θυμίζει βιαστή.
Σίγουρα η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα δίνουν μια σαδομαζοχιστική τάση όσο αναφορά τα ερωτικά του.
Επίσης, ο ¶ρης στον Κριό και σε τετράγωνο με τον Δία ενδεχομένως του προσθέτουν μια υπερβολή στις ερωτικές διαθέσεις, όμως αυτός ο Αρης στον 10ο είναι σε τρίγωνο με τον Κρόνο. Είναι σε θέση αυτός ο άνθρωπος να ελέγξει τις ορμές του ενώ η πολυαστρία γενικά στον 10ο μιλά για ένα αρκετά φιλόδοξο άτομο που προσέχει την δημοσια εικόνα του.
Ακόμη, ο ¶ρης κάνει ένα ωραιότατο εξάγωνο με τον Ουρανό κυβερνήτη του 8ου, δε νομίζω πως χρειάζεται να κακοποιήσει μια γυναίκα για να την "κατακτήσει". Ουρανός στον Δίδυμο και κυβερνήτης 8ου.......δείχνει ένα άτομο που είναι περισσότερο απελευθερωμένο στα σεξουαλικά του, τόσο όσο χρειάζεται ώστε να μην χρειαστεί να πιέσει καταστάσεις.
Βέβαια η προοδευμένη Νέα Σελήνη που ανάφερε ο Δημήτρης στον 12ο οίκο αλλά και η προχτεσινή Πανσέληνος στον άξονα 5ου/11ου που σχετίζεται με τα ερωτικά, σε όψη με τον γενέθλιο Ερμή, κυβερνήτη 12ου και σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Πλούτωνα προιδέαζουν για τέτοιους είδους καταστάσεις. Ωστόσο και πάλι δεν πιστεύω πως πρόκειται για κανέναν δράκο.
Αγαπητή Έφη μη μου στεναχωριέσαι, κανείς δεν σε παρεξήγησε! Δεν ξέρω αν ο Στρος Καν το στρώνει… Πάντως ενώνει! Όλος ο καλός ο κόσμος είναι εδώ! Χαίρομαι. Με είχε φάει η μοναξιά!
Taurine μου… Κυρίες και κύριοι… Κύριε atrape μας… Πως γίνεται και μου τρομάζετε τον κόσμο με τόσο περιορισμένες εμφανίσεις;
Κύριε atrape… Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας ως προς τα του 12ου και τον ρόλο της Σελήνης με το πρόσφατο τετράγωνο προς τη γενέθλια Σελήνη γιʼ αυτό και το παρέθεσα, αλλά δεν μπορώ και να αγνοήσω το σύνολο των συνειρμών της taurine (Ταυρίνα κάποτε πρέπει να βάλεις ένα κανονικό όνομα, ας είναι και Αστέρω. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά! Που πας χωρίς κόκκινο και χωρίς όνομα; ).
Και τώρα σοβαρά...
Δεν θεωρώ ελάσσονος σημασίας την σύνοδο ¶ρη\Ουρανού όταν αυτός ενεργοποιεί έναν Ουρανό που κυβερνά 7ο και 8ο . Αντιθέτως είναι μία στρεσογόνος όψη εντάσεων και παρά τις ταυτόχρονες καλές όψεις που κάνει, το υποσχόμενο κάτω από συνθήκες το έδωσε!
Ο ¶ρης της Αμερικής (κυβ. του 4ου οίκου πατρίδας, ορίων και ασφάλειας) φαίνεται πως εξοβέλισε από τον πολιτικό κύκλο (11ος) τον κύριο Σρος Καν για πολύ καιρό αν όχι για πάντα. Με μια γερή αντιδικία ουρανός κυβ 7ου με σεξουαλική αφορμή κυβ και 8ου .
Με την τοποθέτησή σας περί αλλαγής των καιρών συμφωνώ απόλυτα. Αλλά ειλικρινά αναρωτιέμαι πως οι κόρακες άφησαν τόσο εύκολα να βγει κοράκου μάτι. Πως οι μαέστροι της εξαπάτησης και της στημένης σκακιέρας δεν κουκούλωσαν έστω και λίγο την υπόθεση αυτή. Δεν μιλάμε για ατιμωρησία ή για ολοκληρωτική απόκρυψη, αλλά για μια πιο σεμνή τελετή αποκαθήλωσης, χωρίς ποπ κορν, καπελάκια και βεγγαλικά.
Δεν θα πω ότι ήταν πλεκτάνη, αλλά ούτε και ότι δεν ήταν. ¶λλωστε, ο κύριος Στρος Καν δεν έχει χάρτη αθώας περιστεράς στον τομέα της μουρνταριάς, όπως δεν έχει χάρτη βιαστή. ¶σχετο αν έχει βλέμμα υπερφίαλου κόκορα, που δεν κερδίζει την συμπάθεια της κοινής γνώμης. Προσωπικά τον λυπήθηκα, έτσι που τα Κριαρίσια του φρύδια έπαψαν να ανασηκώνονται αλαζονικά και ανέμελα τα τελευταία 24ωρα.
Επίσης θα πω ότι ο Κρόνος του Στρος Καν (στον 9ο της Αμερικής) κάνει μια γερή αντίθεση με την Σελήνη της στον 3ο και κυβ του 8ου οίκου της. Μήπως κάποιες οικονομικές (8ος) συζητήσεις τους (3ος) δεν είχαν για την Αμερική την έκβαση που θα ήθελε και αποφάσισε να δουλέψει τους πλανήτες που πέφτουν στον 12ο του Γάλλου πολιτικού; Δεν κοκκινίζω που το λέω αυτό για την Αμερική, ιδιαίτερα όταν ο κυβ. του 12ου της Πλούτωνας(!) κάνει τετράγωνο με τον ¶ρη του Στρος Καν και χιαστή με τον Ουρανό του.Αυτές τις όψεις δε, τις κάνει μέσα από τον 6ο οίκο του πολιτικού, που για την επαγγελματική του καριέρα είναι ένας σημαντικός οίκος, αφού είναι η εργατική τάξη. Ακόμα και η ιδιότητα του γυναικείου προσώπου είναι η ανάλογη. Μιλάμε για μια απλή καμαριέρα. Ούτε καν αεροσυνοδός. Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η χώρα μας στα σκάνδαλα είχε μια παραπάνω κλάση!
Καταρχήν σχετικά με την απορία της Sagivi σχετικά με το άβαταρ νομίζω ότι μπορώ να δανειστώ ένα μότο που χρησιμοποιούσε η Κάτια «δεν εμπορεύομαι την αστρολογία …..».
Για τους συνειρμούς και τις υποψίες της Taurine σίγουρα δεν τις απορρίπτω αλλά προσπαθώ να βρω κάποιο κίνητρο. Αν ήθελαν να χτυπήσουν την ευρωζώνη, υπάρχουν τόσα στελέχη στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, στο κοινοβούλιο των Βρυξελλών κλπ, που φαντάζομαι είναι επιρρεπείς σε καμαριέρες. Είναι αλήθεια ότι στην Ελλάδα έχουμε χάσει τη μπάλα τελευταία αλλά άλλο πράγμα το ΔΝΤ και τελείως άλλο η ευρωζώνη. Όπως είπα και προηγουμένως η θητεία του έτσι κι αλλιώς τελείωνε και ο επόμενος πρόεδρος δύσκολα θα ήταν πάλι ευρωπαίος. Και το θέμα είναι ότι με τέτοια περιστατικά χάνουν τελείως τη φερεγγυότητα τους όργανα όπως το ΔΝΤ, κάτι που δυσκολεύει την οικονομική διακυβέρνηση, την οποία φαντάζομαι ότι επιδιώκουν οι ΗΠΑ.
Συμφωνήσαμε νομίζω ότι η «συνάστρια» με το χάρτη των ΗΠΑ έχει πολλά σημεία έντασης. Απλά νομίζω ότι αν πρόκειται για πλεκτάνη, περισσότερο πιθανό είναι να του την έστησαν κάποιοι πολιτικοί του αντίπαλοι στην Γαλλία. Ωστόσο κι αυτό μόνο να το υποθέτουμε μπορούμε. Αστρολογικά το μόνο που μπορούμε να πούμε με κάποια σιγουριά είναι ότι δεν πρόκειται για κάποιον μανιακό βιαστή, ότι τη συγκεκριμένη περίοδο είναι εξαιρετικά ευάλωτος και ότι το υπόλοιπο της ζωής του θα το περάσει σε μια σχετική απομόνωση, τουλάχιστον σε σχέση με ότι έχει συνηθίσει.
Ελπίζω να μη τρόμαξα κανέναν πάλι
Τις καληνύχτες μου
Νομίζω πως κι εγώ κλείνω προς το ενδεχόμενο δόλου από την πλευρά της χώρας του, αν υποθέσουμε ότι τα σενάρια δολοπλοκίας είναι πιθανά και ότι όλο αυτό δεν ήταν μια κακή συγκυρία που βόλεψε την Αμερική να φανεί κράτος δικαίου και κάποιους αντιπάλους του –πολιτικούς- να τον βγάλουν από την μέση.
¶λλωστε το υπερτονισμένο στοιχείο του Ουρανού, δίνει ξαφνικά γεγονότα και όχι προγραμματισμένα.
Από την άλλη, οι διπλή όψη Ποσειδώνα\Κρόνου, μία με αντίθεση στο 2ο \8ο και μία με σύνοδο στον 4ο …
Ακόμα και η προοδευμένη Αφροδίτη (κυβ 4ου \πατρίδα και 11ου \ πολιτική κύκλοι) βρίσκεται στον 12ο και σε θέση τετραγώνου με τους δεσμούς Σελήνης σε 10ο \ 4ο …
Με χαρά περιμένω να διαβάσω τοποθετήσεις…
Καλημέρα σας.
ΥΓ: Δεν είχα πει ότι δεν «εμπορεύομαι» την αστρολογία γιατί αυτό θα ήταν σαν να υπονοώ ότι οι επαγγελματίες αστρολόγοι την εμπορεύονται με την κακή έννοια. Είχα γράψει ότι δεν «βιοπορίζομαι», κάτι εντελώς άλλο και φαντάζομαι ότι κι εσείς αυτό εννοείτε. Το είχα γράψει για να αποφύγω τα pm με αξιώσεις προσωπικών προβλέψεων. Το ξεκαθάρισα και επέστρεψα στα πάθη μου! :bigsmile:
Καλημέρα σ' όλους.
Διορθώνω το ποστ μου κι επανατοποθετουμαι.
Η Νέα Σελήνη στις 3/5 που έγινε στη 12η μοίρα του Ταύρου σχημάτιζε τετράγωνο με γενέθλιο Πλούτωνα (κυβερνήτης 5ου) και όχι η Πανσέληνος που έγραψα. Στον 10ο γενέθλιο που έλαβε χώρα, θα λέγαμε πως για ένα μήνα θα απασχολούσε έντονα την κοινή γνώμη ενώ η Πανσέληνος σε 5ο/11ο σχετίζεται με τα ερωτικά του και φέρνει ποικίλα θέματα.
Συνυπολογίζοντας, τη Σελήνη του (κυβερνήτη 12ου) σε σύνοδο με διελαύνοντα Ουρανό να ενεργοποιεί το γενέθλιο τετράγωνο αλλά και τον Πλούτωνα να τη "προσβάλλει" από τον Αιγόκερω, θα έπρεπε να προσέχει περισσότερο τη σχέση του με το κοινό αλλά και με τις γυναίκες από ξένη χώρα (Σελήνη 9ου) αφού τα του 12ο του και ή όποια εμπλοκή με το γυναικείο φύλο εντός και εκτός εξωτερικού, τείνουν να έχουν, απρόβλεπτη κατάληξη.
Συνοψίζοντας, καταλήγω στο συμπέρασμα πως δεν πρέπει να του "την έστησαν". Μάλλον τον έφαγε η τάση του για επιβολή εξουσίας αλλά και η αυτοπεποίθηση του (ωροσκόπος στον Λιοντάρι σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα στον Λέοντα και στον 1ο). Παρότι εξακολουθώ να μην τον θεωρώ ένα κοινό βιαστή, πιστεύω πως η αντίσταση από μέρους της κοπέλας τον "κούρδισε" περισσότερο μιας και το πιθανότερο είναι να του αρέσουν οι γυναίκες που δεν λένε εύκολα "ναι" (Σελήνη στον Κριό σε τετράγωνο με Ουρανό). Μια αντίσταση τη θέλει και του αρέσει, μέχρι όμως ένα ορισμένο σημείο. ¶λλωστε ποια θα μπορούσε να του αντισταθεί σε τόσο μεγάλο βαθμό;;
Το σίγουρο είναι πως το συγκεκριμένο θέμα δεν θα περίμενε να πάρει τέτοιες διαστάσεις.
Καλά ξεμπερδέματα...
Μηπως τοτε θα επρεπε να χρησιμοποιησετε τον ορο <Μελετητης της Αστρολογιας>?
Τα <Αστρολογος> και <Συμβουλος Αστρολογιας>, αφηνουν περιθωρια για να υποθεσει κανεις πολλα μεσα σε μια αστρολογικη ιστοσελιδα.
Quote:
Originally Posted by
katiakiss
Αγαπητή Έφη μη μου στεναχωριέσαι, κανείς δεν σε παρεξήγησε! Δεν ξέρω αν ο Στρος Καν το στρώνει… Πάντως ενώνει! Όλος ο καλός ο κόσμος είναι εδώ! Χαίρομαι. Με είχε φάει η μοναξιά!
Taurine μου… Κυρίες και κύριοι… Κύριε atrape μας… Πως γίνεται και μου τρομάζετε τον κόσμο με τόσο περιορισμένες εμφανίσεις;
Κύριε atrape… Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας ως προς τα του 12ου και τον ρόλο της Σελήνης με το πρόσφατο τετράγωνο προς τη γενέθλια Σελήνη γιʼ αυτό και το παρέθεσα, αλλά δεν μπορώ και να αγνοήσω το σύνολο των συνειρμών της taurine (Ταυρίνα κάποτε πρέπει να βάλεις ένα κανονικό όνομα, ας είναι και Αστέρω. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά! Που πας χωρίς κόκκινο και χωρίς όνομα; ).
Και τώρα σοβαρά...
Δεν θεωρώ ελάσσονος σημασίας την σύνοδο ¶ρη\Ουρανού όταν αυτός ενεργοποιεί έναν Ουρανό που κυβερνά 7ο και 8ο . Αντιθέτως είναι μία στρεσογόνος όψη εντάσεων και παρά τις ταυτόχρονες καλές όψεις που κάνει, το υποσχόμενο κάτω από συνθήκες το έδωσε!
Ο ¶ρης της Αμερικής (κυβ. του 4ου οίκου πατρίδας, ορίων και ασφάλειας) φαίνεται πως εξοβέλισε από τον πολιτικό κύκλο (11ος) τον κύριο Σρος Καν για πολύ καιρό αν όχι για πάντα. Με μια γερή αντιδικία ουρανός κυβ 7ου με σεξουαλική αφορμή κυβ και 8ου .
Με την τοποθέτησή σας περί αλλαγής των καιρών συμφωνώ απόλυτα. Αλλά ειλικρινά αναρωτιέμαι πως οι κόρακες άφησαν τόσο εύκολα να βγει κοράκου μάτι. Πως οι μαέστροι της εξαπάτησης και της στημένης σκακιέρας δεν κουκούλωσαν έστω και λίγο την υπόθεση αυτή. Δεν μιλάμε για ατιμωρησία ή για ολοκληρωτική απόκρυψη, αλλά για μια πιο σεμνή τελετή αποκαθήλωσης, χωρίς ποπ κορν, καπελάκια και βεγγαλικά.
Δεν θα πω ότι ήταν πλεκτάνη, αλλά ούτε και ότι δεν ήταν. ¶λλωστε, ο κύριος Στρος Καν δεν έχει χάρτη αθώας περιστεράς στον τομέα της μουρνταριάς, όπως δεν έχει χάρτη βιαστή. ¶σχετο αν έχει βλέμμα υπερφίαλου κόκορα, που δεν κερδίζει την συμπάθεια της κοινής γνώμης. Προσωπικά τον λυπήθηκα, έτσι που τα Κριαρίσια του φρύδια έπαψαν να ανασηκώνονται αλαζονικά και ανέμελα τα τελευταία 24ωρα.
Επίσης θα πω ότι ο Κρόνος του Στρος Καν (στον 9ο της Αμερικής) κάνει μια γερή αντίθεση με την Σελήνη της στον 3ο και κυβ του 8ου οίκου της. Μήπως κάποιες οικονομικές (8ος) συζητήσεις τους (3ος) δεν είχαν για την Αμερική την έκβαση που θα ήθελε και αποφάσισε να δουλέψει τους πλανήτες που πέφτουν στον 12ο του Γάλλου πολιτικού; Δεν κοκκινίζω που το λέω αυτό για την Αμερική, ιδιαίτερα όταν ο κυβ. του 12ου της Πλούτωνας(!) κάνει τετράγωνο με τον ¶ρη του Στρος Καν και χιαστή με τον Ουρανό του.Αυτές τις όψεις δε, τις κάνει μέσα από τον 6ο οίκο του πολιτικού, που για την επαγγελματική του καριέρα είναι ένας σημαντικός οίκος, αφού είναι η εργατική τάξη. Ακόμα και η ιδιότητα του γυναικείου προσώπου είναι η ανάλογη. Μιλάμε για μια απλή καμαριέρα. Ούτε καν αεροσυνοδός. Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η χώρα μας στα σκάνδαλα είχε μια παραπάνω κλάση!
Καλημέρα σε όλους!
Όλα όσα αχόρταγα διαβάζω από εχθές,δεν το κρύβω, με εξιτάρουν και με κάνουν να συγκρίνω όλο και περισσότερο αυτούς τους δύο χάρτες.
Αυτό που θα ήθελα να σας πω (όχι, δεν είναι οφ τοπικ!:bigsmile:), είναι πως αν αυτοί οι δύο υποτιθέμενοι χάρτες ήταν δύο άνδρες, οι οποιοι μου έδειχναν ενδιαφέρον, σαφως και θα προτιμούσα το άτομο με το "χάρτη" του Στρος Καν. Σίγουρα πιό "ξεκάθαρος", πιό "ντόμπρος", πιό "κόκκορας", λίγο πεισματάρης, λίγο εγωιστάκος, αλλά πολύ πιο "εύκολος" άνθρωπος!
Τι να πω..
Μακάρι να ξεμπερδέψει ο άνθρωπος από τα νύχια των ΗΠΑ, και του ψευδοπουριτανικού της και ηθικολογικού (Ωρ. Τοξότης), προφίλ αν και χλωμο φαίνεται για την ώρα..:(
Θα ηθελα να σχολιασω κατι, σχετικα με τον γενεθλιο χαρτη του Στροςς Καν.
Ο ερμης, κυβερνητης του 12ου (μυστικοι εχθροι), και του 3ου (μεσα επικοινωνιας), υποδεικνυει και τους δημοσιογραφους.
Αυτος ο κυβερνητης, βρισκεται στην ακμη του 11ου γενεθλιου οικου (πολιτικη, κομματα κ.λ.π).
Συνδυαστε τωρα, οτι πριν λιγες μερες βγηκε στον αερα τμημα συνεντευξης του, που προφανως ειχε ζητησει να μην δημοσιοποιηθει. (δεν εννοοω, οτι εχει σημασια που αφορουσε στο ελληνικο μνημονιο, αλλα οτι τον εξεθεσαν τα ιδια τα μεσα ,που του πηραν την συνεντευξη)
Συνδυαστε επισης, την καλυψη που εκαναν τα καναλια την ωρα της προσαγωγης του στο δικαστηριο. (χειροπεδες, τα πουκαμισα εξω, γκρο-πλαν κ.λ.π).
Εσεις που εχετε ασχοληθει διεξοδικα με το ωροσκοπιο του και των ΗΠΑ, τι αλλο συμπερασμα μπορειτε να βγαλετε απ αυτο?
Αν τα παραπανω εχουν αναφερθει σε καποιο ποστ και δεν τα ειδα, ζητω συγνωμη, αλλα εχω αποσυντονιστει, οποτε αγνοειστε τα.:bigsmile:
Εμένα προσωπικά η θέση του Ερμή στην ακμή του 11ου οίκου μια χαρά μου φαίνεται. Μπορεί η κυριαρχία της ισχυρής Αφροδίτης να δυσκολεύει την καθαρή σκέψη αλλά κανείς δεν είναι τέλειος. Θέλω να πω ότι ο κρυφός εχθρός του Στρος Καν δεν είναι οι δημοσιογράφοι. Αυτοί απλά διψάνε για αίμα, όπως και οι τηλεθεατές που κοιτάζουν χαιρέκακα. Πλέον ο Στρος Καν αποτελεί εύκολο θύμα αφού οι ΗΠΑ επέλεξαν να κάνουν επίδειξη δύναμης κι όχι να κουκουλώσουν την υπόθεση.
Σίγουρα έχει αντιπάλους (ο Δίας σε κλειστή αντίθεση με τον Ωροσκόπο) και φαντάζομαι ο ίδιος τους ξέρει καλύτερα. Αλλά αν πάρουμε σαν πιθανότερη εκδοχή της υποτιθέμενης πλεκτάνης κάποιον πολιτικό του αντίπαλο στην Γαλλία, τότε κακώς κοιτάμε τον χάρτη των ΗΠΑ. Επίσης δεν θα μας βοηθήσουν ούτε οι αναφορές που έγιναν στον 4ο οίκο: ¶λλο πράγμα μια πλεκτάνη του γαλλικού κράτους (σενάριο που δεν νομίζω να «παίζει») και άλλο πράγμα μια παγίδα από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο (κάτι που δεν έχει σχέση με τον 4ο οίκο).
Σχετικά με την «συνάστρια» με τον χάρτη των ΗΠΑ το συμπέρασμα που εγώ έβγαλα από τη συζήτηση που προηγήθηκε είναι ότι απλά δεν του ταιριάζουν οι ΗΠΑ, που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να τον προστατέψουν. Αλλά αυτό απέχει πολύ από το να κάνουμε σενάρια για πλεκτάνες.
Θα βοηθούσε αν είχαμε τον αστρολογικό χάρτη της γυναίκας που εμπλέκεται. ‘Η έστω την φωτογραφία της:bigsmile:: Αν είναι κάποια που «δεν βλέπεται» νομίζω μπορούμε να ξεχάσουμε τα σενάρια για πλεκτάνη. Αν είναι κάποια «θεά» μπορούμε να το ψάξουμε παραπάνω. (:offtopic:νομίζω ότι ξέφυγα, να ζητήσω συγνώμη από τη γυναικοπαρέα:sorry:).
Υ.Γ Η taurine είχε ζητήσει από τους επαγγελματίες να διατυπώσουν την άποψή τους. Θεώρησα λοιπόν καλό να διευκρινίσω ότι δεν βιοπορίζομαι την αστρολογία, όπως σωστά με διόρθωσε η Κάτια. Τουλάχιστον όχι όσο ακόμα μπορώ να έχω ένα άλλο εισόδημα. Τώρα για το ταμπελάκι στο αβατάρ ειλικρινά με ενδιαφέρει ελάχιστα.
Κύριε atrape μου, για κάποιο λόγο έχω μια βαθιά παρόρμηση να σας χαστουκίσω, αλλά θα παρακάμψω την ειλικρινή μου ομολογία και θα πάω σοβαρή στο προκείμενο. :laugh:
Ο 4ος για έναν πολιτικό άντρα είναι πολύ σοβαρός οίκος και ακόμα κι αν κάποιος συγκεκριμένος εχθρός του την έστησε, σε τέτοια μεγέθη με τα οποία ασχολούμαστε, το αν η ζωή ενός πολιτικού άντρα αλλάζει από ενέργειες ξένου δάκτυλου (9ος) ή ενδοχώριου (4ος) , έχει μεγάλη σημασία για την ιστορία.
Από την άλλη ο λόγος που αναφέρομαι στον 4ο είναι γιατί δεν πιστεύω ότι όλο αυτό είναι ενέργεια ενός. Όταν κάτι τέτοιο έγινε, οι αρμόδιοι επικοινώνησαν αμέσως με τους Γάλλους ομόλογούς τους και ανέφεραν το περιστατικό πρωτού πάρουν χαμπάρι οι δημοσιογράφοι. Αν η πατρίδα του είχε την πρόθεση να τον καλύψει, να είστε σίγουρος ότι θα το είχε κάνει. Στην χειρότερη των περιπτώσεων, θα είχαν φροντίσει να μην είναι τόσο θεαματική η αποκαθήλωση.
Είναι φανερό ότι η χώρα του τον άδειασε!
Ωστόσο θα συμφωνήσω ότι θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τον χάρτη της Γαλλίας.
Gold soul πες αλεύρι …:love: