Originally Posted by
toniateddybear
Αγαπητή κ. Σπίγγου,
Η γενομένη συζήτησή μας εύκολα μπορεί να παρομοιαστεί με την θρυλική εκπομπή φως στο τούνελ. Δεν θα πω περισσότερα, γιατί δεν αφορά κανέναν επισκέπτη του σαίτ, παρά ότι μαλλον η πείρα και η σκεψη, σας οδηγησαν σε αυτο το σημειο που βρισκεστε σημερα.
Σύμφωνα λοιπον με τη δικη σας αποψη, λαμβανουμε υπόψη το ταυ τετραγωνο με τους δεσμους και τον πλανητη. ¨οσα προαναφ'ερατε για το συντροφο γινονται αντιληπτα, αν δει κανεις τη συναστρια.
Οντως, δεν μπορω να αντιληφθω στο ακεραιαο και ξεκαθαρα τις οψεις των δεσμών και συγκεκριμένα ούτε το ταυ. Ωστόσο, νομίζω ότι το ταυ αυτο ειναι πολύ πιο ισχυρό από τις χιαστί, καθως περιλαμβάνει δεσμούς και εσωκρονιο πλανήτη. Οντως, δεν καταλαβαινω καλα, απλα μια χροια, μια διαισθηση του τι σημαινει αυτο το ταυ μπορω να εχω. Νομίζω ομως, οτι δεν ειναι μονο οσα σωστα είπατε. Εχω την αισθηση (την αισθηση μονο, δεν εχω επιχειρηματα) οτι σχετίζεται το ταυ με τους δεσμους, με το που πρεπει να φθασω για να επελθει η καθαρση, η θεωση, ο αυτοσκοπος ή οπως αλλιως θελετε.
Ευχασριστω πολύ για το χρονο σας!
ΥΓ: ευχαριστω το Θεο που με εκανε ακουστικο τυπο και αυτον που ανακαλυψε το τηλεφωνο.:lol: