Αχ παιδιά"τεράστια"συζήτηση αρχίσατε,και δεν θα εκφέρω άποψη.Από όσα έχετε πει,όλο και κοινά βρίσκω με όλους σας,αν κι εγώ τελευταία έχω απομακρυνθεί πολύ από την εκκλησία,γιατί δεν με εκφράζει πια μάλλον ο λόγος του Θεού.Νιώθω άσχημα που το λέω,κι αν ζούσε η αγαπημένη μου γιαγιά θα με κατσάδιαζε..
Στο αστρολογικό του θέματος τώρα η πνευματική-μυστικιστική μας πλευρά είναι κάτι που με ενδιέφερε πάντα,και απεγνωσμένα έψαχνα απαντήσεις μέσα από βιβλία κυρίως για καιρό.
Στον 6ο μου οίκο έχω Ποσειδώνα ανάδρομο,όπως και πολλούς αργούς ανάδρομους-νομίζω όλους.Εχω αρκετό Σκορπιό και Ιχθύ επίσης στο χάρτη μου και από άλλα άρθρα που έχω διαβάσει,κανονικά θα έπρεπε να είμαι ένα ιδιαίτερα πνευματικό άτομο.
Τελικά όμως πέρα από κάποια όνειρα,και διαισθήσεις κατά καιρούς,δεν αισθάνομαι καθόλου έτσι,αν και θα το θελα.Ισα-ίσα που νιώθω πεζή όσον αφορά αυτά τα θέματα.
Α,έχω και Πλούτωνα στον 4ο οίκο,ακμή Παρθένου.Αλλά καμιά αξιοσημείωτη εμπειρία ή ικανότητα,κι ας με τραβούσε πάντα οτιδήποτε σχετικό με μυστικισμό κτλ.
Το άρθρο πολύ καλό βέβαια..