Για να σου δωσω ενα παραδειγμα για να καταλαβεις .Εγω εχω ηλιακο 7ο στον κριο ,κυβερνητης του κριου ειναι ο Αρης ,ο αρης στην ηλιακη επιστροφη πεφτει στον 2ο οικο μου που αντιστοιχει στον 5ο γενεθλιο οικο μου(τοξοτης) .Αντιστοιχα η ακμη του 7ο οικου πεφτει στο γενεθλιο 9ο οικο.
ΜΟΝΟ τωρα απο την οικοθεσια μπορουμε να συμπερανουμε οτι αυτη την χρονια θα υπαρξει ενα νεο ξεκινημα σε συνεργασιες με ατομα που ζουν στο εξωτερικο η εχουν σχεση με ανωτερες σπουδες (ο 7ο οικος δεν εχει να κανει μονο με τον γαμο αλλα γενικοτερα με ανθρωπους που συνδεομαστε στενα,συνεργατες,ανθρωπους με τους οποιους θελουμε να κανουμε παρεα ,εχθρους κ.λ.π).Ο αρης βρισκεται στον 2ο ηλιακο οικο που σημαινει οτι το νεο αυτο ξεκινημα θα επηρεασει τα υλικα αποκτηματα η τον τροπο που αντιλαμβανομαι τις προσωπικες μου αξιες η ακομα μπορει να μου αλλαξει το τροπο που απολαυνω τα πραγματα στην ζωη μου:love:.Ο 2ος ειναι αντιθετος απο τον 8ο οικο που εχει σχεση με την λιμπιντο στον 2ο οικο φαινεται πως βιωνω εγω το συγκεκριμενο κομματι .Επειδη ο αρης πεφτει στο γενεθλιο 5ο ΜΠΟΡΕΙ (τιποτα δεν ειναι σιγουρο σε αυτη την ζωη .Δεν πρεπει να περνουμε μονο μια εμφαση του οικου .Ειδαμε οτι ο 2ος δειχνει τοσα πραγματα ,αντιστοιχα και ο 5ο οικος δειχνει παιδια,τον ερωτα ως φλερτ,την διασκεδαση,τις τεχνες ,τα σπορ.Δεν ειναι απαραιτητα λοιπον ενας καινουργιος ερωτας ,μπορει απλα οι καινουργιες γνωριμιες μου να με επηρεασουν και να ξεκινησω κατι σε τομεις του 5ο οικου) να σηματοδοτει μια νεα γνωριμια.
Επειτα περνας στις οψεις .Στην δικη σου περιπτωση δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν μου λες που πεφτουν στο γενεθλιο οι ηλιακοι σου πλανητες γι αυτο σου αναλυω τον δικο μου για να σου δωσω μια ιδεα.
Παραδειγμα ,σχετικα με τις οψεις ο αρης στον κυβερνητης του 7ου οικου ,βρισκεται στον 2ο οικο του τοξοτη που αντιστοιχει στο 5ο της ηλιακης .Ειδαμε τι ΜΠΟΡΕΙ να σημαινει αυτο κοιτωντας μονο την οικοθεσια ,ομως για να εχουμε μια πιο σαφη εικονα πρεπει να κοιταξουμε και τις οψεις γιατι θα μας δωσουν πιο συγκεγκριμενες πληροφοριες και ετσι θα μας καθοδηγησουν τι απο ολα που μπορει να σημαινει ενας οικος θα συμβει σε εμας.
Ο αρης κανει τριγωνο με την γενεθλια σεληνη στον 9ο στο κριο .Δειχνει οτι υπαρχει δραστηριοποιηση και καινουργια ξεκινηματα σε οτι αφορα το εξωτερικο και τις ανωτερες σπουδες ,ενδεχομενως επειδη ο ηλιακος οικος (7ο)πεφτει στον 9ο και ο αρης στον γενεθλιο 5ο να υπαρχει μια καινουργια γνωριμια με ατομο αλλοδαπο η που βρισκεται στο εξωτερικο
Ο αρης σε συνοδο με τον γενεθλιο ουρανο στον 5ο γενεθλιο οικο επισης ,ο οποιος ειναι κυβερνητης του 7ου γενεθλιου οικου μου ,δειχνει πανω κατω τα ιδια ,αν και δειχνει επισης πολυ ενταση στα θεματα του 5ου οικου ,μπορει να υπαρξει καποιο νεο ξεκινημα καλλιτεχνικο ,το οποιο να προκαλεσει αγχος ,η ο τροπος διασκεδασης να ειναι πιο εντονος ,γενικα πολυ ενεργεια και αναβρασμος.Και τελος σε τριγωνο με τον γενεθλιο ωροσκοπο που απλα δειχνει πανω κατω οτι και οι αλλες οψεις .δραστηριοποιηση κ.λ.π.
Αν ειχες πλανητες στο 7ο θα ελεγα να κοιταξεις και αυτων τις οψεις αλλα αφου δεν εχεις κοιτας οικο και οψεις κυβερνητη(ουτε και εγω εχω πλανητες στην ηλιακη μου επιστροφη στον 7ο αλλα επειδη αντιστοιχει στον 9ο γενεθλιο και εκει εχω την σεληνη μου ,κοιταξα τι οψεις σχηματιζει η γενεθλια σεληνη μου με τους πλανητες της ηλιακης επιστροφης.Θα ελεγα οτι ειναι καλο να το κανεις αν εχει καποιο πλανητη στον γενεθλιο οικο να αντιστοιχει στον 7ο ηλιακο,για να εχεις πιο ολοκληρωμενη εικονα ).Παραδειγμα αν εμενα μοναχα στις οψεις του Αρη θα ειχαμε χαρες και πανηγυρια .ομως η σεληνη που βρισκεται στο γενεθλιο οικο και κανει τριγωνο μαζι του δεχεται ενα χιαστι απο την σεληνη της ηλιακης επιστροφης στον σκορπιο ,πραγμα που δειχνει οτι πρεπει να υπαρξει καποιος συναισθηματικος συμβιβασμος ,αντιθεση απο τον κρονο στον ηλιακο ωροσκοπο που μπορει να δωσει απογοητευση ,φοβο για αυτο το καινουργιο ξεκινημα ,ο ωροσκοπος αντιθεση με σεληνη επισης και το μεσουρανημα τετραγωνο.Ενδεχομενως λοιπον αυτο το καινουργιο ξεκινημα να μην ειναι τοσο καλο οσο φαινεται αρχικα αφου ο συναισθηματικος μου κοσμος βρισκεται σε συγκρουση. Ενδεχομενως ακαταλληλες παρεες,ο ακαταλληλος συντροφος η δραστηριοτητες που δεν ταιριαζουν στις δικες μου συναισθηματικες αναγκες.
Μετα αφου εσυ ενδιαφερεσαι για γαμο περα απο τον 7ο κοιτα την αφροδιτη και τον δια.
Παλι κανωντας την ιδια διαδικασια .Παραδειγμα.
Η δικη μου αφροδιτη βρισκεται αναδρομη στον πρωτο οικο αντιστοιχει στο 4ο γενεθλιο .Δειχνει οτι αυτη την χρονια ισως αναθεωρησω πραγματα και αξιες που ειχαν καλλιεργηθει απο την οικογενεια μου ,η απο την πατριδα μου ,οτι εχει σχεση γενικοτερα με τις ριζες μου .Η αφροδιτη σε εξαγωνο με τον γενεθλιο ποσειδωνα στον 5ο οικο δειχνει ενδεχομενως μια ονειρικη κατασταση ( για καλο η για κακο ) σε θεματα του 5ου που θα επιρεασουν της μεχρι τωρα αξιες μου .Αφροδιτη σε συνοδο με γενεθλιο πλουτωνα στον 4ο δειχνει μια βαθια αναγεννηση και μεταλλαξη σε σχεση με αξιες και ιδανικα .Τελος και η αφροδιτη κανει τετραγωνο και αντιθεση αντιστοιχα με τον γενεθλιο ωροσκοπο και το μεσουρανημα .Δειχνει ακριβως αυτη την διαφορετικη σταση απεναντι στις γενεθλιες προδιαφραφες μου .Η αφροδιτη κυβερνα τα οικονομικα και το ερωτικα θεματα ,οποτε οι αλλαγες συμβαινουν μεσα σε αυτα τα πλαισια .(ευτυχως που ειμαι συμπαθητικη σαν εμφανιση γιατι ετσι οπως τα ερμηνευω ,θα νομιζα οτι θα ξεκινησω το πεζοδρομιο φετος:toung:)
Ο διας πεφτει στον 6ο ηλιακο οικο που αντιστοιχει στον 8ο οικο γενεθλιο στους ιχθυς .Ο διας κανει τετραγωνο με την γενεθλια αφροδιτη στον 5ο ,που δειχνει υπερβολες σε οτι αφορα το 5ο σπαταλες,λαιμαργια ,πολυτελεια .Εξαγωνο με γενεθλιο αρης στον 6ο που δειχνει δραση και επεκταση στο χωρο εργασιας και στην καθημερινοιτητα,τριγωνο με τον γενεθλιο κρονο στον 4ο ,βοηθεια απο την οικογενεια και απο την μερια του πατερα η ηλικιωμενων ατομων στην καθημερινοτητα και στην εργασια ,τετραγωνο με ποσειδωνα στον5ο σπαταλες,εξαπατησεις στο χωρο εργασιας ,ατομα αναξιοπιστα ,εξαγωνο με βορειο δεσμος στον 10ο οικο δειχνει αναγνωρισιμοτητα στο χωρο εργασιας οχι σημαντικη αλλα ικανοποιητικη .Σε εμενα προσωπικα λοιπον δεν υπαρχει ενδειξη για γαμο .
Ενας ρεμπεσκε διαισθανομαι οτι θα μου φερει η τυχη ,που θα μας πουλαει παραμυθι και θα το μασαμε σαν κατσικες ,θα μας παρει τα μυαλα και θα βρεθουμε εξω απο την ροτα μας .Αντιστοιχα αν κανεις την ιδια διαδικασια θα καταλαβεις και εσυ τι συμβαινει πανω κατω (αστρολογος δεν ειμαι και λαθη στην ερμηνεια του χαρτη μου θα κανω φανταζομαι)
Επισης η ηλιακη επιστροφη ειναι πολυ γενικολογη ,δεν σου λεει μονο τα σημαντικα γεγονοτα αλλα και τα ασημαντα και ετσι δεν μπορεις να καταλαβεις τι θα σε επιρεασει τοσο πολυ μεσα στην χρονια ,γι αυτο δωσε βαση περισσοτερο στο ηλιακο τοξο και στο προοδευτικο που δειχνουν πιο τρανταχτα γεγονοτα.
Επισης κατι το οποιο λενε συχνα οι αστρολογοι του σαιτ ,για να ενεργοποιηθει μια οψη πρεπει οι πλανητες αυτοι να κανουν οψη και στο γενεθλιο χαρτη (εμενα οι περισσοτεροι πλανητες ειναι "μουγκοι" χωρις οψεις οποτε επιρεαζομαι πιο πολυ διευλευσεις και προοδευτικα ) ετσι αμα υπαρχει δυσκολη οψη σε καποιο προγνωστικο χαρτη ενω υπαρχει αντιστοιχη οψη "ευκολη" αναμεσα στους πλανητες στο γενεθλιο ,τα πραγματα μπορει να φαινονται δυσκολα αλλα εχεις τις γενεθλιες προδιαγραφες να τα φερεις με το μερος σου:bigsmile:
Για μενα επειδη η ηλιακη επιστροφη εχει να κανει με τον ηλιο και ο ηλιος σημαινει προσωπικοτητα ,Εγω,,πιστευω οτι εχει να κανει και με το πως αντιλαμβανομαστε εμεις τα θεματα της χρονιας εσωτερικα σαν προσωπικοτητες .
Ειδες γραφω μεγαλυτερα μυνηματα απο εσενα ,αλλα πιστευω να βοηθησα για το πως πρεπει να κοιταξεις το χαρτη σου αντιστοιχα.
Περισσοτερη αναλυση δεν μπορω να σου κανω :bigsmile: