εντελως τυχαια το εμαθα
απο ενα γνωστο μου
Printable View
εντελως τυχαια το εμαθα
απο ενα γνωστο μου
Στη μηχανή αναζήτησης του Pathfinder είχα βάλει τη λέξη horoscope και μέσα από πολλες διευθύνσεις που βρέθηκαν προέκυψε αυτή εδώ η αγαπημένη και κόλλησα!:p
Καλημέρα κ από μένα!
Το myhoroscope το ανακάλυψα (προς μεγάλη μου ευχαρίστηση)μέσω ενός άλλου φόρουμ (esoterica).Μου έκανε εντύπωση η ποιότητά του,έναντι κάποιων άλλων σελίδων παρόμοιας θεματολογίας,και έγινε το αγαπημένο μου!;)
Γεια σας και από μένα! Το myhoroscope το ανακάλυψα εντελώς τυχαία ψάχνοντας γενικά για προβλέψεις!
Καλή συνέχεια!
Τελικά οι περισσότερες απαντήσεις εμπεριέχουν τη λέξη τυχαίο. Παραπέμπω στην υπογραφή Άκη Αντωνίου Το προκαθορισμένο ΔΕΝ είναι ΤΥΧΑΙΟ
Με προσοχή το κράξιμο παρακαλώ :p
Καλημέρα και από εμένα.
Το site το ανακάλυψα όταν έψαχνα να βρω στοιχεία - χαρακτηριστικά για το ζώδιο μου. Τότε δεν θα φανταζόμουν την μετέπειτα εξέλιξη μου!!!
Ευχαριστώ το "myhoroscope" για ότι έχω μάθει μέχρι σήμερα για την αστρολογία και για την γνωριμία μου με την Jennoula.
Καλησπέρα κι από μένα. Κι εγώ τυχαία το ανακάλυψα από μια μηχανή αναζήτησης κι από τότε το πρόσθεσα στο favourites. Να στε καλά!
γεια σας .Το βρηκα τυχαια ψαχνοντας για αστρολογια:)
Καλημέρα και απο εμένα. Ανακάλυψα την υπαρξή του myhoroscope καθώς έψαχνα για διευθύνσεις σχετικά με την αστρολογία.
Το ανακάλυψα μόνη μου. Καθώς έψαχνα στο google σχετικά θέματα με τα ζώδια, είπα να βάλω και την λέξη horoscope, και μου βγήκε σε καλό τελικά γιατί έχω κολλήσει με το site σας! Να είστε καλά!