Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα μου πείτε και τι σημαίνει :
"Αν στον 7ο οίκο έχουμε εμπεριεχόμενο ζώδιο συνήθως έχουμε και δεύτερο γάμο ο οποίος μάλιστα εμπεριεχόμενος περιγράφει και το προφίλ του δεύτερου συζύγου!" ;
Printable View
"Ο Ουρανός είναι πρωτίστως ο πλανήτης εκείνος ο οποίος αν βρίσκεται στον 7ο οίκο του γάμου ή είναι σε δύσκολη όψη με τον κυβερνήτη του 7ου δημιουργεί δυνατές προϋποθέσεις για ένα διαζύγιο."
Παρακαλώ μία διευκρίνηση εδώ: Η σύνοδος του κυβερνήτη του 7ου με τον Ουρανό θεωρείται δύσκολη όψη; Η μήπως θα μπορούσε να θεωρηθεί πως δίνει στην προοπτική ενός γάμου χαρακτηριστικά μη συμβατικότητας;
Επιπλέον, αν ο Ουρανός βρίσκεται από ζώδιο ή οίκο σε κυριαρχία ή έξαρση, αυτό δεν επιδρά βοηθητικά; Ή αντιμετωπίζεται ως ενίσχυση της έκφρασης των χαρακτηριστικών του πλανήτη, άρα η τάση διαζυγίου σκιαγραφείται εντονότερη;
Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σας. Θα μπορούσατε όμως να μου εξηγήσετε τι εννοείτε όταν λέτε διπλό ζώδιο;
Θα πρότεινα το άρθρο του Δρος Παϊζη Οι διαιρέσεις των ζωδίων (Μέρος 3ο) που αναφέρει στο σημείο Δ ποια είναι τα διπλά ζώδια:bigsmile:
Ευχαριστώ πολύ.
Καλημέρα,
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:
Τί σημαίνει εμπεριεχόμενο ζώδιο στον 7ο οίκο;
Ευχαριστώ
libraD :toung:
Πολύ ωραίο άρθρο...Εγώ δυστυχώς έχω εμπεριεχόμενο ζώδιο αλλά παρατήρησα ότι η θεία μου που έχει πάρει διαζύγιο δεν έχει εμπεριεχόμενο ζώδιο αλλά ο δεύτερος σύντροφος της έχει το ζώδιο που είναι η ακμή του έβδομου οίκου της..
Βρε παιδία εξηγήστε μου λίγο κάτι..Πώς γίνετε πχ η ακμή του 7ου να είναι στον Υδροχόο κ η ακμή του 8ου να πέφτει στο κριό? Λογικά στον Ιχθύ δε θα είναι?
Τι δεν έχω καταλάβει???