Re: Ας λεμε εδω τα "Χρονια Πολλα"
Quote:
Originally Posted by
κρασακι
Χρόνια πολλά ¶ννα-παλίρροια, έστω και καθυστερημένα..πολύχρονη, να σε χαίρονται οι δικοί σου και να είσαι καλά πάνω απο όοοολα!
Τις ευχές μου και στην αστρολόγο μας ¶ννα Σχοινοπλοκάκη! Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία!
Και στο toxotaki επίσης χαρούμενα γενέθλια!
:bigsmile:
Το αυτό και από μένα :bigsmile:
Αγαπημενε μου φιλε Μητσακο
σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου
χρονια πολλα με υγεια!!!!
Ευχομαι επισης να βγαλεις πολλα πολλα λεφτα:cheesy::bigsmile:
και πολλες επυτιχιες στην δουλεια σου:bigsmile:
Να σε χαιρομαστε ολοι εμεις που σε αγαπαμε
τοξοταρα μου!
Να τα εκατοστησεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
με πολυ πολυ αγαπη
Δεσποινα-κουκι:love::bigsmile:
Αφιερωμενο για σενα φιλε μου
YouTube - Dyskola feggaria - Giwrgos Mazwnakis
κουκι:bigsmile::love:
Δημήτριε, παιδί μου, σου αποστέλλω τας ευχάς μου δια ευρωστία και μακροημέρευση , ανήμερα της επετείου των γενεθλίων σου.
Λαμβάνοντας υπόψιν την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, πήρα το θάρρος να σου αφιερώσω το παρακάτω ποίημα, ώστε η ευφορία που θα σου προκαλέσει να ξορκίσει τον υπολανθάνουσα κατάσταση «σκοταδόψυχο» που μας έχει πλακώσει όλους! YouTube - O skotadopsuxos Χρόνια πολλά Μητσάκο! :toung:
Μητσάκο μας γλυκέ,ψυχή της παρέας και γενναιόδωρε κομιστή των γνώσεων, να είσαι πολύχρονος, υγιής και να χαίρεσαι όσους αγαπάς!
Δε ρωτάω τα πόσα κλείνεις,αλλά εύχομαι να τα τριπλασιάσεις, τουλάχιστον!!!
Quote:
Originally Posted by
taurine
Δε ρωτάω τα πόσα κλείνεις,
τα 23 κλεινει παιδι ειναι ακομα!!!:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
Αγαπημενε μου φιλε Μητσακο
σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου
χρονια πολλα με υγεια!!!!
Ευχομαι επισης να βγαλεις πολλα πολλα λεφτα:cheesy::bigsmile:
και πολλες επυτιχιες στην δουλεια σου:bigsmile:
Να σε χαιρομαστε ολοι εμεις που σε αγαπαμε
τοξοταρα μου!
Να τα εκατοστησεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
με πολυ πολυ αγαπη
Δεσποινα-κουκι:love::bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
katiakiss
Δημήτριε, παιδί μου, σου αποστέλλω τας ευχάς μου δια ευρωστία και μακροημέρευση , ανήμερα της επετείου των γενεθλίων σου.
Λαμβάνοντας υπόψιν την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, πήρα το θάρρος να σου αφιερώσω το παρακάτω ποίημα, ώστε η ευφορία που θα σου προκαλέσει να ξορκίσει τον υπολανθάνουσα κατάσταση «σκοταδόψυχο» που μας έχει πλακώσει όλους!
YouTube - O skotadopsuxos Χρόνια πολλά Μητσάκο! :toung:
Quote:
Originally Posted by
taurine
Μητσάκο μας γλυκέ,ψυχή της παρέας και γενναιόδωρε κομιστή των γνώσεων, να είσαι πολύχρονος, υγιής και να χαίρεσαι όσους αγαπάς!
Δε ρωτάω τα πόσα κλείνεις,αλλά εύχομαι να τα τριπλασιάσεις, τουλάχιστον!!!
Quote:
Originally Posted by
aktina
Σας ευχαριστώ, να είστε καλά που με θυμηθήκατε :love:
taurine, δεν νομίζω ότι θα το ήθελα. Ξέρεις, ...140 χρόνια είναι κάμποσα :cheesy:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Σας ευχαριστώ, να είστε καλά που με θυμηθήκατε :love:
taurine, δεν νομίζω ότι θα το ήθελα. Ξέρεις, ...140 χρόνια είναι κάμποσα :cheesy:
ΔΗΜΗΤΡΙΕ!!!!!
Χρόνια καλά και αισιόδοξα........
Έχεις την ευχή μας, την αγάπη μας και την εκτίμησή μας κι ας είναι για τους περισσότερους διαδικτυακά. Πάρε αυτό το δώρο που δίνουμε σήμερα και ξετύλιξε το αργά, απολαυστικά και με θετική σκέψη........
Σου εύχομαι να έχεις πάντα τη διαύγεια και την υγεία να επιλέγεις πάντα το καλύτερο της δεδομένης στιγμής και το μέλλον σου λαμπρό......:love:
Quote:
Originally Posted by
parkat
ΔΗΜΗΤΡΙΕ!!!!!
Χρόνια καλά και αισιόδοξα........
Έχεις την ευχή μας, την αγάπη μας και την εκτίμησή μας κι ας είναι για τους περισσότερους διαδικτυακά. Πάρε αυτό το δώρο που δίνουμε σήμερα και ξετύλιξε το αργά, απολαυστικά και με θετική σκέψη........
Σου εύχομαι να έχεις πάντα τη διαύγεια και την υγεία να επιλέγεις πάντα το καλύτερο της δεδομένης στιγμής και το μέλλον σου λαμπρό......:love:
:embarrest:embarrest:love::love::love: