Re: Οι θέσεις των πλανητών σας
Δεν ξέρω τι μου γίνεται........κάποιος να με βοηθήσει ρε παιδιά.Τι είναι το vertex? και το δικό μου πού είναι?έχω γεννηθεί 18/5/1964 στην Αθήνα από τις 9 μέχρι τις 12 ακριβώς δεν ξέρω.....θέλω και γω έναν χάρτη .Ποιός είναι ο ωροσκόπος μου?πού ειναι οι πλανήτες μου?βοήηηηηηηηηηηθεια.......:b link:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ,
ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑΞΥ 22.15 ΜΕ 22.30 ΜΜ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ VERTEX , ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
LOLITA.L
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ , ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ.
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 15/06/1977 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑΞΥ 22.15 ΜΕ 22.30 ΜΜ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ , ΤΟ VERTEX KAI TON ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
LOLITA.L
Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε τη θέση του Vertex στην ημερομηνία 3/1/87 Στουτγκάρδη και ώρα 22.10. Δεν έχω το πρόγραμμα μου μαζί.
Γειά σας θα ήθελα το χάρτη μου. 14/3/1963 10.30 πρωι στην Αθήνα.
Quote:
Originally Posted by
anka
γεια σας!εχω γεννηθεί 7/2/1984 πύργος ηλείας 11 με 11.30 το πρωι δε ξερω ακριβως ,ειναι προβλημα αυτο?θελω να μαθω τις θεσεις των πλανητων μου! ευχαριστω πολυ!
Γειά σου anka. Το πρόβλημα με την μη ακριβή ώρα γέννησης επηρεάζει την ακριβή μοίρα του Ωροσκόπου και του Μεσουρανήματος και μερικές φορές την θέση της Σελήνης. Στην δική σου περίπτωση πέφτουμε έξω λίγο στις μοίρες. Ο χάρτης σου με ώρα γέννησης 11.15
Quote:
Originally Posted by
kyra
Δεν ξέρω τι μου γίνεται........κάποιος να με βοηθήσει ρε παιδιά.Τι είναι το vertex? και το δικό μου πού είναι?έχω γεννηθεί 18/5/1964 στην Αθήνα από τις 9 μέχρι τις 12 ακριβώς δεν ξέρω.....θέλω και γω έναν χάρτη .Ποιός είναι ο ωροσκόπος μου?πού ειναι οι πλανήτες μου?βοήηηηηηηηηηηθεια.......:b link:
Αγαπητή kyra, παραθέτω το χάρτη σου με τον Ηλιο ώς ωροσκόπο, αφού δεν γνωρίζεις ακριβή ώρα γέννησης. Για πολλές απο τις απορίες σου, έχει απαντήσει η Kia, σε προηγούμενη παρόμοια ερώτησή σου. To Vx σου δεν μπορούμε να το υπολογίσουμε, καθώς απαιτείται η ακριβής ώρα γέννησης.
Quote:
Originally Posted by
LOLITA.L
ΓΕΙΑ ΣΑΣ,
ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑΞΥ 22.15 ΜΕ 22.30 ΜΜ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ VERTEX , ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
LOLITA.L
Quote:
Originally Posted by
LOLITA.L
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ , ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ.
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 15/06/1977 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑΞΥ 22.15 ΜΕ 22.30 ΜΜ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ , ΤΟ VERTEX KAI TON ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
LOLITA.L
LOLITA.L Ο χάρτης σου.
Quote:
Originally Posted by
colibri
Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε τη θέση του Vertex στην ημερομηνία 3/1/87 Στουτγκάρδη και ώρα 22.10. Δεν έχω το πρόγραμμα μου μαζί.
Στον 6ο Οίκο και στον Υδροχόο στις 25 μοίρες και 46'.
Quote:
Originally Posted by
sijohn
Γειά σας θα ήθελα το χάρτη μου. 14/3/1963 10.30 πρωι στην Αθήνα.
Ο χάρτης σου