Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
litsami
Kαλημερα σε ολους!Μολις μπηκα και εγω στην ομορφη παρεα σας..
:bigsmile:Καλώς μας ήρθες λοιπόν!!!!:cheesy: Καλό ταξίδι στο συναρπαστικό κόσμο της Αστρολογίας:nuts:
Quote:
Originally Posted by
παλίρροια
:bigsmile:Καλώς μας ήρθες λοιπόν!!!!:cheesy: Καλό ταξίδι στο συναρπαστικό κόσμο της Αστρολογίας:nuts:
Σε ευχαριστω πολυ...Να εισαι καλα:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Victory
Καλως όρισες καλή διαμονή και παραμονή
Ευχαριστώ, θα τα λέμε, Υδροχόε, νάσαι καλά.
kalhmera :love:
θελω τι βοηθεια σας επειδη ειμαι λιγο ασχετη και ξερω πολυ λιγα ...... θελω να μου πειτε αν η 17 σεπτεμβριου ειναι καλη ημερομηνια για γαμο ........ για ιχθυς με λεων???????????? ευχαριστο πολυ εκτοπροτερων:worried:
Γεια σας, καλος σας βρηκα. Λεγομε Χειρωνας και ελπιζω να χαρουμε για την γνωριμια:bigsmile:
Γεια σου Χείρωνα! Γιατί να μην χαρούμε; Εδώ, δεν ξέρω αν το πρόσεξες, "είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε...":bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
SOFIA985
kalhmera :love:
θελω τι βοηθεια σας επειδη ειμαι λιγο ασχετη και ξερω πολυ λιγα ...... θελω να μου πειτε αν η 17 σεπτεμβριου ειναι καλη ημερομηνια για γαμο ........ για ιχθυς με λεων???????????? ευχαριστο πολυ εκτοπροτερων:worried:
http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%...%DC%EC%EF.html :welcome:
Πάτα στο λινκ και διάβασε για το θέμα που θέλεις!:bigsmile:
geia sas...eimai h marilou kai mwlis egina melos...exw polles apories ga t oroskopio m ka8ws eimai zugos omws den ais8anomai oti ta xarakthristika tou zugou me aforoun...isws ftaiei oti exw oroskopo skorpio?
Καλημέρα και από εμένα!
Είμαι και εγώ νέο μέλος.
Με λένε ¶ννα, και είμαι ένα ταλαιπωρημένο καρκινάκι!
Α! έχω και επιστροφή κρόνου!!!:wacko:
Δεν ξέρω πολλά, ή μάλλον δεν ξέρω σχεδόν τίποτα, μόνο τα βασικά, αλλά θα μάθω!!!!:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
mariloulou
geia sas...eimai h marilou kai mwlis egina melos...exw polles apories ga t oroskopio m ka8ws eimai zugos omws den ais8anomai oti ta xarakthristika tou zugou me aforoun...isws ftaiei oti exw oroskopo skorpio?
Quote:
Originally Posted by
kiahian
Καλημέρα και από εμένα!
Είμαι και εγώ νέο μέλος.
Με λένε ¶ννα, και είμαι ένα ταλαιπωρημένο καρκινάκι!
Α! έχω και επιστροφή κρόνου!!!:wacko:
Δεν ξέρω πολλά, ή μάλλον δεν ξέρω σχεδόν τίποτα, μόνο τα βασικά, αλλά θα μάθω!!!!:bigsmile:
Καλημέρα σας!:bigsmile:
Καλως ήρθατε στο καλύτερο αστρολογικό φορουμ!!!
Καλη συν'εχεια σας ευχομαι .