γεια σας!ειμαι ενα τοξοτακι με καρκινο απ οτι εμαθα τελευταια ωροσκοπο.δυσκολο!θα τα λεμε!
Printable View
γεια σας!ειμαι ενα τοξοτακι με καρκινο απ οτι εμαθα τελευταια ωροσκοπο.δυσκολο!θα τα λεμε!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΣΩΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ? ΕΧΩ ΟΡΟΣΚΟΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟ...ΕΔΩ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΩΝΤΑ.ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ...ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ...ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΚΤΟΣ... ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΜΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :embarrest
Γεια σου και καλως ηρθες. Καλο διαβασμα και σε περιμενουμε στις συζητησεις μας.
καλησπέρα και σε σένα farie!
τι εννοείς "σωστό γενέθλιο χάρτη"?
αν βάζεις σωστά τα στοιχεία σου τότε ο χάρτης του προγράμματός μας θα είναι και ο σωστός είτε έχεις γεννηθεί εκτός είτε εντός... :bigsmile:
είσαι σίγουρη για τον ωροσκόπο σου στην παρθένο...?
παρόλα αυτά μπορείς αν θες να μου στείλεις με ένα π.μ τα στοιχεία σου να προσπαθήσω...
ΑΧ ΝΑ΄ΣΑΙ ΚΑΛΑ! ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ...! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΟΡΟΣΚΟΠΟ ΛΕΩΝΤΑ! ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ!!!!ΧΕΧΕ!! ΔΛΔ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΠΕΦΤΑΝ ΜΕΣΑ...
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ..ΘΑ ΔΟΥΜΕ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΟΣ
καλησπέρα σας ! χαιρομαι που επικοινωνώ μαζί σας !! για να γνωριστούμε λίγο , έχω γεννηθεί στα Χανια Κρήτης 25 Νοεμβρίου,είμαι τοξότης με οροσκοπο παρθενο , κατοικώ και εργάζομαι στην Αθήνα, περιοχή Γλυφάδας
καλως σας βρηκα!:bigsmile: