θα ηθελα να ημουν κ παλι ανθρωπος σε καποια αλλη ισως εποχη με λιγοτερο ψεμα και πραγματικη αγαπη να ειχα το ετερον μου ιμιση και μαζι να βλεπαμε ολον αυτον τον κοσμο που ο θεος επλασε για μας. δυστηχως ομως ζουμε σε ενα ψεμα!!!
Printable View
θα ηθελα να ημουν κ παλι ανθρωπος σε καποια αλλη ισως εποχη με λιγοτερο ψεμα και πραγματικη αγαπη να ειχα το ετερον μου ιμιση και μαζι να βλεπαμε ολον αυτον τον κοσμο που ο θεος επλασε για μας. δυστηχως ομως ζουμε σε ενα ψεμα!!!
Δελφίνι και πάλι δελφίνι.
Καλη μου δεν μπορω να ξερω βεβαια τι φιλοσοφικες αναζητησεις εχει μια κατσαριδα [δεν το αποκλειω κι ολας..:cheesy:] αλλα μου φαινεται απιθανο να επιθυμει να φτιαξει εναν καλυτερο κοσμο και μαλιστα, μετα απο μια πυρηνικη καταστροφη. Ισως βεβαια ο κοσμος να ειναι
πραγματι καλυτερος ή και τελειος ακομη για το ειδος της, αλλα εγω μπροστα στην εικονα ενος κατεστραμενου σκοτεινου πλανητη οπου σερνονται παντου κατσαριδες, προτιμω τον θανατο :weird::wacko::cry::cry:
μαλον εχεις δικιο γλυκια μου
γιατι σημερα αποφασισα οτι δε ξερω τι θελω να ειμαι
κ στη τελικη καποια στιγμη αν γυρισω πισω ας γυρισω οπως ναναι
σημασια εχει ειτε ειμαστε κατσαριδες ειτε αλογα ή ακομη ξαναρθουμε σαν ανθρωποι να μπορουμε να ειμαστε ευτιχισμενοι, χαρουμενοι, αληθινοι και ελευθεροι