Re: Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε...
Quote:
Originally Posted by
ΜΠΠ
Μπορω να πω οτι ο εγωισμος ειναι μεγαλος.Οπως και οτι υπαρχουν αρκετα στοιχεια ειρωνιας
Ωωωωωω ναι... :nuts:
Σε σημείο απελπισίας όμως για τους άλλους :nuts::toung:
Είμαι ένας παρθένος, με έντονη την κακή κριτική διάθεση. Οποιαδήποτε αρνητική κριτική προς εμέ γίνεται αμέσως αποδεκτή, οποιαδήποτε θετική δε, ψάχνω να βρω το "δόλο" που βρίσκεται από πίσω της.
Quote:
Originally Posted by
wizards
Είμαι ένας παρθένος, με έντονη την κακή κριτική διάθεση. Οποιαδήποτε αρνητική κριτική προς εμέ γίνεται αμέσως αποδεκτή, οποιαδήποτε θετική δε, ψάχνω να βρω το "δόλο" που βρίσκεται από πίσω της.
Αρα δεν εχεις εντονη κακη οπως λες κριτικη διαθεση..επιφυλαξη εχεις.:bigsmile:
και η κριτικη παντα οσο κακη και αν ειναι, και οταν ο αλλος εχει την ωριμοτητα να την δεχτει, ειναι το πρωτο βημα για την βελτιωση...:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
wizards
Εγω δεν ψαχνω "δολο" [ε, καμμια φορα συμβαινει κι αυτο!!], απλως κοιταζω προσεκτικα γυρω μου για να δω για ποιαν λενε τα καλα λογια!:nuts::nuts:
Ιχθύς με Ωροσκόπο Λέοντα και Σελήνη στους Διδύμους
μετά τα τριάντα και κάτι μου βγήκε έντονα ο ωροσκόπος αν και την ζωή μου την κατευθύνουν οι Δίδυμοι.
μου αρέσει το καλό φαί το καλό περιβάλλον η άνεση κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα είμαι επικοινωνιακή , έχω περιόδους μεγάλης τεμπελιάς που ακολουθούν περίοδοι με μεγάλη ενέργεια όταν θέλω κάτι ο κόσμος να χαλάσει θα το κάνω έστω και αν πρέπει να περιμένω αρκετό καιρό
μου αρέσουν τα ταξίδια και αν είχα οικονομική άνεση θα ήμουν με μια βαλίτσα στο χέρι,είμαι αυταρχική πεισματάρα αλλά υπομονετική και επίμονη και απρόβλεπτη
Παρθένος με ωροσκόπο,σελήνη και δυναμικότητα στον υδροχόο, αφροδίτη στο λέοντα, ερμή-κρόνο-πλούτωνα στο ζυγό, άρη-δία στο σκορπιό, ουρανό και ποσειδώνα στον τοξότη... Θέλετε και μοίρες?:amazed::amazed::amazed:
Quote:
Originally Posted by
colibri
Παρθένος με ωροσκόπο,σελήνη και δυναμικότητα στον υδροχόο, αφροδίτη στο λέοντα, ερμή-κρόνο-πλούτωνα στο ζυγό, άρη-δία στο σκορπιό, ουρανό και ποσειδώνα στον τοξότη... Θέλετε και μοίρες?:amazed::amazed::amazed:
Α πα πα πα! :toung::bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
starfish
Α πα πα πα! :toung::bigsmile:
Που να δεις που είναι τοποθετημένο και το καθένα σε οικοθεσία...
Αφροδίτη- ήλιος-ερμής στον έβδομο, κρόνος-πλούτωνας-δίας στον όγδοο, άρης-ουρανος στον ένατο, ποσειδώνας στον δέκατο, και σελήνη στο δωδέκατο...
¶σε τι έχω περάσει με τη μοίρα μου...:cry:
Αλλά τα έχω φτιάξει όλα:bigsmile:
Σελήνη στον 12ο ε;
(χεχεχε)
Ε ή είμαστε ή δεν είμαστε...
Και όλα τα φώτα σε όψεις με ουρανό!!!:bigsmile: