Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
γεια με λένε αιβμα. Συγχαρητήρια για το site σας που μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον!
Έχω μια απορία... Τι γίνεται με τον χάρτη τρίδυμων όταν έχουν διαφορά γέννησης 1 λεπτό μεταξύ τους? Τι διαφορές μπορεί να υπάρχουν ή δεν υπάρχουν?
KALHMERAAAA SE OLOUSSS!!!!!!
:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
εγω731
Καλησπέρα σας! Φετος ζω τη χειροτεροτερη χρονια της ζωης μου και ψαχνω απο καπου να βρω λιγο φως! Ειμαι Κριος με ωροσκοπο Ζυγο. Πολλες φορες νιωθω οτι θα σκασω...Το ηξερα οτι φετος θα περασω δυσκολα, αλλα δεν φανταζομουν κατι τετοιο!
Ευχομαι παντως, τα καλυτερα, σε ολους μας!
Quote:
Originally Posted by
αιβμα
γεια με λένε αιβμα. Συγχαρητήρια για το site σας που μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον!
Έχω μια απορία... Τι γίνεται με τον χάρτη τρίδυμων όταν έχουν διαφορά γέννησης 1 λεπτό μεταξύ τους? Τι διαφορές μπορεί να υπάρχουν ή δεν υπάρχουν?
Quote:
Originally Posted by
patsi
KALHMERAAAA SE OLOUSSS!!!!!!
Καλώς μας ήρθατε!!!
Καλή πλοήγηση σας εύχομαι!:bigsmile:
καλησπέρα σε όλους τους συνοδοιπόρους στα άστρα σήμερα το βράδυ δείτε ψηλά την μαγεία του σύμπαντος και ονειρευτείτε οτι είστε σε ένα πλανήτη μαγικό
Quote:
Originally Posted by
debi1967
καλησπέρα σε όλους τους συνοδοιπόρους στα άστρα σήμερα το βράδυ δείτε ψηλά την μαγεία του σύμπαντος και ονειρευτείτε οτι είστε σε ένα πλανήτη μαγικό
Καλωσήρθες!!:horoscope:
Σίγουρα είσαι Κριός και όχι ψαρένια?:bigsmile:
Γεια σας.. καλώς σας βρήκα..
Ειλικρινά , δεν περίμενα τέτοια συμμετοχή..
Η σελίδα πραγματικά είναι πολύ καλή και χαίρομαι που έγινα μέλος..
:)
Quote:
Originally Posted by
xountina
Γεια σας.. καλώς σας βρήκα..
Ειλικρινά , δεν περίμενα τέτοια συμμετοχή..
Η σελίδα πραγματικά είναι πολύ καλή και χαίρομαι που έγινα μέλος..
:)
Καλώς όρισες στο:horoscope:
καλή συνέχεια σου εύχομαι !
γειαααα
.....
.....
Quote:
Originally Posted by
lafa
γειαααα
.....
.....
Γειαααα, καλώς ήρθες! :bigsmile::love:
Γεια σας λοιπόν και από μένα! Δεν είμαι καινούριο μέλος αλλά όχι ιδιαίτερα ενεργό... Μου αρέσει πολύ αυτό το site γιατί εκτός από το να μιλά απλώς για αστρολογία (που με ενδιαφέρει φυσικά) ασχολείται με όλες τις εκφάνσεις της ζωής και αναλύσει λίγο όλα όσα μας ενδιαφέρουν καθημερινά! Για μένα που δεν είμαι εξπέρ στην αστρολογία είναι πολύ χρήσιμο, πολύ κατανοητό και πολύ ενδιαφέρον! Κι από μένα ένα μπράβο!