πολύ καλό side με χρήσιμες πληροφορίες και όλα τα σχετικά. ασχολούμαι αρκετά με την αστρολογία αλλά μου αρέσει να μαθαίνω και άλλα ενφιαφέροντα πράγματα.
Printable View
πολύ καλό side με χρήσιμες πληροφορίες και όλα τα σχετικά. ασχολούμαι αρκετά με την αστρολογία αλλά μου αρέσει να μαθαίνω και άλλα ενφιαφέροντα πράγματα.
Γεια σας! Με λένε Αγγελική και είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην παρέα σας. Είμαι λίγο "χαμένη" ακόμη εδώ αλλά που θα πάει θα την βρω την άκρη..... :unsure:
καλημέρα κ χρονια πολλά!
Για να γνωριστούμε, ειμαι η pallas,γεννημένη στις 6 Αυγούστου και έχω παθιαστεί με την αστρολογία! Διαβάζω ό,τι πέσει στα χέρια μου και προσπαθώ να βρω σε όλα απαντήσεις μέσα απ΄αυτήν. Πολύπλοκο και θέλει πολύ ψάξιμο από μένα.
Καλως την:bigsmile:
Εισαι στον καλυτερο αστρολογικο ιστοτοπο
για να βγαλεις ολο το παθος σου για τις αναζητησεις σου μεσα απο τα αρθρα και
τα σχολια των Αστρολογων και των εραστων της Αστρολογιας!
Καλη πλοηγηση σου ευχομαι λοιπον!!!!
Και Καλη Ανασταση:bigsmile:
γεια σας!!ειμαι νεο μελος στο site και ομολογω πως μου φαινεται πολυ ενδιαφερον...αν και ακομα δεν μπορω να καταλαβω πολλα γιατι προσφατα αρχισα να ασχολουμαι!!!!:bigsmile:
Χαίρεται χαίρεται, είμαι η άλλυ (σκορπιός) και κάνω τα πρώτα πλατσουρίσματα στην αστρολογία ελπίζοντας κάποια στιγμή να καταφέρω να την κατανοήσω.Ήδη διαβάζοντας κάποια άρθρα σας βοηθήθηκα αρκετά.Καλό Πάσχα σε όλους!