Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Καλή σας μέρα. Ειμαι πολύ ρεαλίστρια και πιστεύω ότι ο καθένας δημιουργεί μόνος του το πεπρωμένο του. Εδώ και καιρό μου συμβαίνουν διάφορα που ποτέ εως σήμερα δεν είχα φανταστεί και παρότι έχω αντιμετωπίσει πολλές σοβαρές δυσκολίες και τα έχω βγάλει πέρα τώρα αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να ελέγξω την κατάσταση. Ισως χρειάζεται χρόνος και κόπος. Πως μπορεί κάποιος να αποφύγει γεγονότα που του συμβαίνουν χωρις να τα προκαλεί και αισθήματα που του δημιουργούνται χωρίς να τα θέλει. Εχουν σχέση με το κάρμα
Γεια σας μολις εχω γινει μελος της σελιδας σας. Με λενε Μαρία κ απλα μου αρεσει να διαβαζω και να μαθαινω καινουργια πραγματα
Quote:
Originally Posted by
agralili
Καλή σας μέρα. Ειμαι πολύ ρεαλίστρια και πιστεύω ότι ο καθένας δημιουργεί μόνος του το πεπρωμένο του. Εδώ και καιρό μου συμβαίνουν διάφορα που ποτέ εως σήμερα δεν είχα φανταστεί και παρότι έχω αντιμετωπίσει πολλές σοβαρές δυσκολίες και τα έχω βγάλει πέρα τώρα αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να ελέγξω την κατάσταση. Ισως χρειάζεται χρόνος και κόπος. Πως μπορεί κάποιος να αποφύγει γεγονότα που του συμβαίνουν χωρις να τα προκαλεί και αισθήματα που του δημιουργούνται χωρίς να τα θέλει. Εχουν σχέση με το κάρμα
Quote:
Originally Posted by
ROSE30
Γεια σας μολις εχω γινει μελος της σελιδας σας. Με λενε Μαρία κ απλα μου αρεσει να διαβαζω και να μαθαινω καινουργια πραγματα
Καλημερα σας!!!
καλως μας ηρθατε!!!!!:bigsmile:
γεια σας ειμαι νεο μελος και ενδιαφερομαι για την αστρολογια .ξερω αρκετα αλλα θελω να μαθω περισσοτερα
Quote:
Originally Posted by
lion68
γεια σας ειμαι νεο μελος και ενδιαφερομαι για την αστρολογια .ξερω αρκετα αλλα θελω να μαθω περισσοτερα
Kαλως ορισες!!!:bigsmile:
φιλη ταυρινα, νομιζω πως δεν εχουμε απολυτη επιρροη στο πεπρωμενο μας....ισως να προσπαθουμε να το προσπερασουμε, αλλα αυτο θα κανει το δικο του.... οσο για το καρμα μας...αυτο το νοιωθουμε στην ψυχη μας οταν ερχετε....και ερχετε παντα για να μας δειξη το μαθημα μας....αν δεν το καταλαβουμε, ξαναρχετε με τον ιδιο τροπο....θα ξαναρχετε, μεχρι να παρουμε ειδηση, οτι αυτο ηταν μαθημα, για να μην ξανασυμβη.....
μετα μας αφηνει ησυχους.... ολα αυτα μας τα λενε τ'αστρα μας, αλλα τυφλωνομαστε πολλες φορες, γιατι τα'χουμε κλεισει σ'ενα συρταρι.....
διαβαζοντας τα αρθρα που ειναι παρα πολλα, θα το καταλαβεις μονη σου, οτι δεν εχουμε τον απολυτο ελεγχο.....καλως ηρθες, και καλη αναγνωση
Καλημερα αγαπημενα μελη :bigsmile:
Ευχομαι μια καλη Μεγαλη Εβδομαδα να εχουμε ολοι!!!:love:
με πολυ αγαπη
κουκι:love:
καλησπερα!! μου αρεσει παρα πολυ το site,
Quote:
Originally Posted by
des1978
καλησπερα!! μου αρεσει παρα πολυ το site,
Σε όλους μας αρέσει,γι'αυτό και είμαστε εδώ:cheesy:
Καλωσόρισες Ταυρίνα!!
Δεσποινακι μου......ευχαριστουμε για την ευχη σου....πρωτα να'χουμε μια καλη μ.εβδομαδα οσο μπορουμε βεβαια, γιατι τα παθη Του Κυριου, μας ματωνουν την ψυχη....πιστευω ολοι μας το νοιωθουμε..... και μετα..... να ευχηθω και γω, καλη ανασταση, με υγεια, καλα να περασετε....
οσοι τυχεροι φυγετε, καλο ταξιδι, και καλη επιστροφη....
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!