Re: Οι θέσεις των πλανητών σας
ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.....ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 3/4/1988 ΛΑΜΙΑ 04.15. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟ VERTEX ΜΟΥ Κ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...ΑΠ ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΧΑΡΤΗ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΠΟΙΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΨΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ Κ ΤΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ!ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΤΟΠΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ Κ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΗ.......!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
καλησπερα γεννηθηκα 23/12/1978 20:45
συγνωμη ξεχασα τα βασικα.
23/12/1978 20:30 θεσσαλονικη
:love:Καλησπέρα ονομαζομαι Μαρία είμαι γεννημένη στις 13/03/79 ώρα 12:30 το μεσημέρι στην Αθήνα.
Έχω σχέση μένα λιοντάρι (είμαι ήρωας:wacko:) ο οποίος είναι γεννημένος στις 28/07/1984 ώρα 01:45 το ξημέρωμα στην Αθήνα.
Θα ήθελα να μάθω τους ωροσκόπους μας και ειδικά του Γ. διότι σε δύο προγράμματα με αστρολογία που έχω τον βγάζει Ταύρο ενώ στης Λ.Π.τον βγάζει στην άλλαγή ΔΙΔΥΜΟ - ΚΑΡΚΙΝΟ . ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ Κ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΜΑΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Quote:
Originally Posted by
silvestro
Ειμαι γενημενοs 18-7-1963 στιs 15΄΄30 στην Αθηνα.Θελω να μαθω για το vertex καθωs και αλλα σημεια αν υπαρχουν οχι τοσο γνωστα.Ευχαριστω
silvestro, το Vertex σου βρίσκεται στον 8ο Οίκο στις 13 μοίρες και 16' του Καρκίνου.
Αν σε προβληματίσει κάποιο άλλο σημείο στο μέλον, εδώ είμαστε να μας το ζητήσεις :)
Quote:
Originally Posted by
katia2
ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.....ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 3/4/1988 ΛΑΜΙΑ 04.15. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟ VERTEX ΜΟΥ Κ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...ΑΠ ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΧΑΡΤΗ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΠΟΙΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΨΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ Κ ΤΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ!ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΤΟΠΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ Κ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΗ.......!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
Αγαπητή katia2, ο χάρτης σου, σου έχει δωθεί εδώ.
Το Vx σου λοιπόν, βρίσκεται στις 3 μοίρες και 41' της Παρθένου, στον 7ο Οίκο σου. Αν δεν είσαι εξοικειωμένη με τα σύμβολα και τις ερμηνείες των σημείων και των Πλανητών του αστρολογικού χάρτη σου, με μιά αναζήτηση με την λέξη κλειδί που σε ενδιαφέρει να μελετήσεις, θα ανακαλύψεις πραγματικούς θησαυρούς μέσα στο site, που θα σου λύσουν πάρα πολλές απορίες :)