γεια σας και από μένα! εγώ επειδή βρίσκομαι εξωτερικό και λόγω εργασίας και περιορισμένου χρόνου θα σας διαβάζω ! καλή επιτυχία!
Printable View
γεια σας και από μένα! εγώ επειδή βρίσκομαι εξωτερικό και λόγω εργασίας και περιορισμένου χρόνου θα σας διαβάζω ! καλή επιτυχία!
Παρών και απο εμένα, ευπειθώς αναφέρω ο Κώστας είναι εδώ!!!
Καλή επιτυχία στο φόρουμ αυτό!!!
Παιδια γιατι με μπερδευετε? Αυτο το forum δεν ειναι απο παλια? μεχρι ποτε δηλωνονται παρουσιες?
Παντως κι εγω παρουσα ειμαι.:love::love::love:
Σε καμμιά περίπτωση δεν σνομπάρουμε :love:
Μελετάμε πολύ εδώ μέσα και πολλά από τα ερωτήματα που πιθανόν έχουμε, έχουν τεθεί από άλλα μέλη και παίρνουμε τις απαντήσεις μας.
Όσον αφορά στην πιο ενεργό συμμετοχή μας, υπάρχουν τόσα μέλη - επαγγελματίες, αλλά και τόσα άλλα μελετηρά και σε θέση να δώσουν απαντήσεις σε όσους τις χρειάζονται..
Ορισμένοι ίσως είμαστε πιο αθέατοι, όμως πάντα εδώ :love:
Μου αρέσει πολύ να παίρνουμε παρουσίες!!!!
Πάμε λοιπόν!
ΠΑ-ΡΟΥ-ΣΑ!!!!:bigsmile: :love:
Αναφέρω παρούσα, ομοίως!
:nuts::toung::bigsmile:
ΠΑΡΟΥΣΑ!!!!!!!
ΕΥΠΕΙΘΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΟΝ!
Γ Ε Ι Α Σ Α Σ !!!!!!!!!!!!!!παρουσα κ εγω :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
να ρωτησω κατι??πως γινεται να ανοιξεις ενα θεμα στο φορουμ...κατι σαν ερωτηση ας πουμε...δεν μπορω ν το βρω.... :(
θα πας εκει που λεει forums
θα πατησεις συζητησεις
και οφ τοπικ συζητησεις,
εκει στην σελιδα πανω λεει νεο θεμα.
Μονο θα πρεπει να δεις αν η ερωτηση σου εχει ηδη απαντηθει..
ξερεις περιπου το ιδιο ερωτημα με το δικο σου
καλο ειναι να κοιταξεις λιγο τις συζητησεις
μηπως εκει υπαρχει η απαντηση που θελεις.
αν οχι τοτε
ανοιξε θεμα δικο σου:bigsmile:
ευχαριστω πολυ για την πληροφορια...!!!
να σαι καλα!!! :bigsmile:
Να 'μαι και εγώ...!!!! παρούσα αν και αρκετά καθυστερημένη και όχι και τόσο ενεργό μέλος!!!!!
χαιρομαι που ειμαι κι εγω στην παρεα σας σας χαιρετω ολους μιας και μολις μπηκα και ελπιζω στη μελοντικη παρεα των επαφων και συζητησεων
γεια σας....καινουρια και γω...ειπα να -τρυπωσω- στην παρεα σας...αλλα......απο το πολυ διαβασμα των διαφορων αρθρων, περναει η ωρα...και παει 12.30..αυτη την ωρα..θα ειστε ισως στα κρεβατια σας, λογω πρωινου ξυπνηματος...
εγω ειμαι αργοσχολη...και καθομαι ως αργα.... γιαυτο.......Καλημερα!!! (μεταμεσονυχτια)
ειμαστε πολλοι που ξενυχταμε στο myhoroscope:bigsmile:
καλο διαβασμα και καλη συνεχεια!
παιδια καλα κανετε και ξενυχτατε.....εμενα προσωπικα μ'αρεσει η νυχτα....
να'χε ομως και αστερια στην Αθηνα, καλα θα'τανε...-για μας τα ρομαντικα ψαρια-
αλλα μια και εχουμε αδειο ουρανο, εδω νομιζω βρισκουμε αστερια..ολων των ειδων....απλανεις, πλανητες, ζωδιακους, ωροσκοπια....ολα τα καλα..
ομορφη νυχτα σε ξενυχτες και μη, στον myhoroscope
επισης προσεξα κατι ..... τυχαιο;....που λενε... αλλα δεν νομιζω...
χθες ποσταρισα την ιδια ακριβως ωρα...λιγο παραπανω η αποδειξη....0.49 χθες, 049 σημερα...
αρχιζω να αναρωτιεμαι...γιατι βρε παιδια ολα στη ζωη μου πανε διπλά;
Μητσακο μου αν ρωτας εμενα ναι το εχω δει. Οπως οτι ενας συγκεκριμενος αριθμος παιζει ιδιαιτερο ρολο στην ζωη μου.
Επισης γινεται μεγαλη κουβεντα για το 11 και ειδικα το 11.11.
Συμπτωματικα το 11 ειναι ο αριθμος πεπρωμενου μου. Αλλα γνωριζω μεχρι εκει.
Θα ηταν ωραιο, να γραψει καποιος ενα σχετικο αρθρο στην <αριθμολογια> γι αυτα τα φαινομενα.:bigsmile:
παιδια ανατριχιασα.......τρεμω και δεν μπορω να συνελθω απο την μεγαλη εκπληξη..ειχα γραψει..οτι 2 μερες ποσταρισα την ιδια ωρα και λεπτο....στις 0.49.....
και επειδη αναφερατε την αριθμολογια...σκεφτηκα να προσθεσω τους αριθμους..δηλαδη 4+9..
και εδω πηρα μια γερη γροθια στο κεφαλι...... 4+9=13 και το 13 μου βγαινει στη ζωη μου
σαν καρμα...σαν μοιρα...αυτο ελεγα μεχρι τωρα....οτι ειμαι δεμενη με το 13 στη ζωη μου, και βαδιζουμε μαζι....αλλα ποτε δεν ημουν προληπτικη ωστε να το αποφευγω... να λοιπον ο λογος που ηρθα στο σαιτ αυτο....με το που αρχισα να γραφω σ'αυτη τη σελιδα γνωριμιας, εμφανιστηκε το καρμα μου.... και οπως λεει ο φιλος Μητσακος, πρεπει να δινουμε σημασια στους αριθμους, εγω αντιθετα ελεγα....τριτωσε και τελειωσε πριν λιγα χρονια το 13.. να ομως που με ακολουθει ακομα...γιατι σημερα, τωρα, αυτη τη στιγμη το βλεπω μοιραιο
καλα........κουφαθηκα τωρα μιλαμε......δεν προσεχα το 13....εκτος απο καποιες πολυ εντονες χρονιες που μου συνεβενε.... παιδια.....για καποιο λογο ηρθα εγω στη ζωη αυτη.....ομως το μαθημα του καρματος μου το πηρα......τι αλλο θελει απο τη ζωη μου;
Δηλωνω παρουσα....Καλησπεραααα!!!
καλο διαβασμα!!!
Δηλωνω παρουσα και στελνω εστω και καθυστερημενα τις καλυτερες μου ευχες για το Πασχα αλλα και για την πνευματικη κα ψυχικη Ανασταση του καθ ενος προσωπικα.:love::love::love:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
Εδώ κι εγώ, παρόλο που παίζει να μην έχω γράψει και καθόλου. Πολύ όμορφη η δουλειά σας.