Re: Θέσεις πλανητών - part 2
6/6/1988,05:40 proi
ellada,patra
thesi tou xeirona? koryfi?
http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php εδώ θα βρείτε τα πάντα εύκολα και αξιόπιστα
Quote:
Originally Posted by
lena---p
6/6/1988,05:40 proi
ellada,patra
thesi tou xeirona? koryfi?
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Στην εφαρμογή μας
http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php
βάζετε τα στοιχεία σας. Αφού επειλέξετε ως πόλη γέννησης το Sydney της Αυστραλίας, αυτόματα συμπληρώνονται τα πεδίο γεωγραφικό μήκος - πλάτος και η ώρα ζώνης.
Εάν το κάνετε σωστά ο ωροσκόπος σας είναι Κριός στην 24 μοίρα και 59 πρώτα του Κριού
Προσθήκη: Βλέπω ότι αλλάξατε την ώρα γέννησης σε πρωινή αντί βραδυνή.
Με αυτά τα στοιχεία ο ωροσκόπος είναι 12.27 Σκορπιού
Ευχαριστώ πάρα πολύ.
Μια διόρθωση έγινε στην ώρα που εκ παραδρομής έγινε λάθος.
Τι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω να ερμηνεύσω σωστά το χάρτη μου? για παραάδειγμα διαβάζω για το κλήρο του γάμου ή της τύχης, πως μπορούν να μου γίνουν πιο κατανοητά?
Σας ευχαριστώ
Όπως συνήθως γράφεται στο φόρουμ εδώ και χρόνια καλό θα ήταν ο αρχάριος να ξεκινά από τις βασικές γνώσεις της αστρολογίας. Όταν θα φτάσει στο θέμα κλήρων θα είναι πια σίγουρος τι πρέπει διαβάσει αφού
1. Θα διαπιστώσει ότι οι κλήροι χρειάζονται ακριβέστατη ώρα γέννησης
2. Ότι η σημασία τους στην ερμηνεία απλά προσθέτουν (ενίοτε δεν)... μια επιπλέον πληροφορία στην ερμηνεία
3. Ουδέποτε είναι πληροφοριακοί σε θέματα καθημερινότητας
Καλές αναζητήσεις :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
aggelos70
Ευχαριστώ πάρα πολύ.
Μια διόρθωση έγινε στην ώρα που εκ παραδρομής έγινε λάθος.
Τι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω να ερμηνεύσω σωστά το χάρτη μου? για παραάδειγμα διαβάζω για το κλήρο του γάμου ή της τύχης, πως μπορούν να μου γίνουν πιο κατανοητά?
Σας ευχαριστώ
Καλησπέρα σας. Έχω γεννηθεί στην Αθήνα 10-01-1981 στις 07:00. Όταν χρησιμοποιώ την εφαρμογή για την εύρεση του γενέθλιου χάρτη, βλέπω πως έχω lilith στο Σκορπιό, ενώ στην εφαρμογή των αστρολογικών εφημερίδων, με αυτά τα στοιχεία, φαίνεται πως η lilith ήταν τότε στον Τοξότη ( είχε sa, ως συντόμευση του saggitarius ενώ για το σκορπιό είναι η sc απ' ότι είδα). Μπορείτε να με βοηθήσετε;
Στην εφαρμογή του site για μεγαλύτερη ορθότητα. Οι αστρολογικές εφημερίδες ως γνωστόν χρησιμοποιούν GMT0
H Aθήνα έχει +2
Quote:
Originally Posted by
any_f
Καλησπέρα σας. Έχω γεννηθεί στην Αθήνα 10-01-1981 στις 07:00. Όταν χρησιμοποιώ την εφαρμογή για την εύρεση του γενέθλιου χάρτη, βλέπω πως έχω lilith στο Σκορπιό, ενώ στην εφαρμογή των αστρολογικών εφημερίδων, με αυτά τα στοιχεία, φαίνεται πως η lilith ήταν τότε στον Τοξότη ( είχε sa, ως συντόμευση του saggitarius ενώ για το σκορπιό είναι η sc απ' ότι είδα). Μπορείτε να με βοηθήσετε;
Quote:
Originally Posted by
any_f
Καλησπέρα any_f!:bigsmile:
Η Λίλιθ (Μαύρη Σελήνη) του Γενέθλιου χάρτη σου αντιπροσωπεύει σημείο και όχι πλανήτη. Στις αστρολογικές εφημερίδες, έχεις όντως Λίλιθ στον Τοξότη αλλά δίπλα λέει: "αστεροειδής" που είναι κάτι διαφορετικό!:cheesy:Για να διαφωτιστείς πάνω στο θέμα τις Λίλιθ, προτείνω να διαβάσεις αυτό το άρθρο που είναι αρκετά κατατοπιστικό! Καλό διάβασμα λοιπόν και ελπίζω να βοήθησα!:love:
γεια σας κι απο μενα! τα δικα μου γενεθλια ειναι 25-08-80 στις 18:30 στα χανια.. μπορειτε να μου πειτε σας παρακαλω τη θεση της ηρας μου?
Quote:
Originally Posted by
goldan8h
γεια σας κι απο μενα! τα δικα μου γενεθλια ειναι 25-08-80 στις 18:30 στα χανια.. μπορειτε να μου πειτε σας παρακαλω τη θεση της ηρας μου?
Στις αστρολογικές εφημερίδες στην πρώτη σελίδα του forum μόλις συμπληρώσεις τα ακριβή στοιχεία γεννήσεως (ημερ. ώρα, κτλ) θα σου την βγάλει. θα την δεις σαν Juno.
γεια σας. ηθελα να μου πειτε αν εχω στον χάρτη μου καποιον χτυπημενο πλανητη? εχω γεννηθει στις 28/12/1982 στις 12.30 στην αθήνα. σας ευχαριστω πολύ!