Διάλεξα το Toniats γιατί είμαι απλώς Τόνια, και όχι η υπέροχη γυναίκα-Μπάρμπι που θα' θελα να είμαι...
Printable View
Διάλεξα το Toniats γιατί είμαι απλώς Τόνια, και όχι η υπέροχη γυναίκα-Μπάρμπι που θα' θελα να είμαι...
Δεν το είχα δει αυτό...λοιπόν,διάλεξα το ailama_p γιατί είναι το όνομα μου ανάποδα και γενικά ήμουν (και είμαι απο γεννησιμιού μου όπως λένε) όταν τα παίρνω πολύ ανάποδη...πολύ... αλλά και με το δικό μου μοναδικό τρόπο!
ΔΕΝ έχει σχέση με τον Δαλάι Λάμα,εσύ.
Όχι ΔΕΝ είμαι ένα άγιο λάμα,άλλε!
Τα περισσότερα παρατσούκλια μου ή είναι ''άκυρα'' (π.χ. γοργόνα-καμία σχέση με το κολύμπι,φίλη σκυλού-μεγάλη ιστορία) ή δεν έχουν πια ισχύ(π.χ.βαμπίρ-ξενύχτι,αποφυγή των ακτίνων του ηλίου και τα σχετικά -αν και ακόμα δαγκώνω!).
¶σε,δύσκολη υπόθεση το nik...
Εμένα μου αρέσει το Γεράκι σαν ζώο και τι αυτό αντιπροσωπεύει γι αυτό το διάλεξα. Μπορεί να εκπαιδευτεί, η όρασή του είναι η καλύτερη είναι γρήγορο και εμένα μου αρέσει είναι όμορφο....!!!!
Το δικο μου απο τη θεοτητα της Αιγυπτου Ισιδα-Ισις
To σμαραγδι ειναι σαν να κραταει ενα κομματι της θαλασσας.Ειναι κομψο ,μα οχι τοσο πολυτελες ωστε να σε αποτρεπει να τ αγγιξεις...
Eνδιαφέρον το θέμα ...
Το δικό μου προέκυψε σχεδόν κατά λάθος ... με τη συνδρομή του ..."δαίμονος του ...πληκτρολογίου"! Συνηθίζω τα απλά ψευδώνυμα. Το χαϊδευτικό μου ( nana) και το αρχικό του επωνύμου μου (mi). O "δαίμων" που λέγαμε, όμως, έκανε το δεύτερο "n" "m" κι έτσι προέκυψε το namami. Μ' άρεσε η "σύμπτωση" (νάμα= νερό πηγής - αντίστροφα= αμάν!) και αποδέχτηκα τη ..."δαιμονίαν βουλήν"...
εγώ διαλέγω πάντα το sonas γιατι είναι ο αναγραμματισμός του έρωτα της ζωής μου κι έτσι τον νιωθω κοντά μου συνεχώς, κατά κάποιο τρόπο...
Εγώ ήθελα κάτι που να είναι παράξενο. Έτσι σαν ψευδώνυμο έβαλα το πικρό μπισκότο που νομίζω ότι είναι άρκετα περίεργο!:bigsmile:
Μα γιατί αστρολογικά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ζυγός ούσα, αναζητώ την ομορφιά στο καθετί και σίγουρα την τελειότητα. Υπερβολή ? Καλά μου έχει πάει μέχρι στιγμής. Κλείνω τα μάτια σε οποιαδήποτε ασχήμια και ο,τιδήποτε αρνητικό. Κάνει καλό στην ψυχή.
Ασχολούμαι με την αστρολογία σαν χόμπι από....δεκαπέντε ετών(περισσότερο και από τους αστρολόγους!!) γι΄αυτό δικαιούμαι να είμαι το Astroboy!!:laugh: