Re: Ποιο ζώδιο θα διαλέγατε?
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Μπορεί να έχεις δίκιο:love: Βιάστηκα να μιλήσω από προσωπική πείρα (καθότι κάβουρας και γω), και μια και οι Ταύροι γλυκαίνουν με νερό στον ωροσκόπο, και έχω διαπιστώσει ότι ταιριάζουμε αρκετά:cheesy:Αλλά είπαμε όλα σχετικά είναι εεεε?:toung:
Πάντα γενικά μιλώντας! Αν είναι δυνατόν να καταδικάσουμε κάποιον για το ηλιακό του ζώδιο ή του ωρσοκόπου. Και η εμπειρία παίζει μεγάλο ρόλο.... γιατί με βάση αυτή κρίνουμε τις περισσότερες φορές ;)
Για τα παραπάνω με τους Κριούς και τα καζάνια, κατά βάθος αστιεύομαι... είμαστε εδώ Αστρολογία με χιούμορ :-) Η Αστρολογία στη διασκεδαστική της μορφή ή αλλιώς τα "χαζοποστάκια". Χώρος χιούμορ για τον ελεύθερο χρόνο μας.
Quote:
Originally Posted by
kia
Πάντα γενικά μιλώντας! Αν είναι δυνατόν να καταδικάσουμε κάποιον για το ηλιακό του ζώδιο ή του ωρσοκόπου. Και η εμπειρία παίζει μεγάλο ρόλο.... γιατί με βάση αυτή κρίνουμε τις περισσότερες φορές ;)
Για τα παραπάνω με τους Κριούς και τα καζάνια, κατά βάθος αστιεύομαι... είμαστε εδώ Αστρολογία με χιούμορ :-) Η Αστρολογία στη διασκεδαστική της μορφή ή αλλιώς τα "χαζοποστάκια". Χώρος χιούμορ για τον ελεύθερο χρόνο μας.
Στους κριούς πες το που ακονίζουν μαχαίρια.:nuts: :nuts: :nuts:
Προλαβαίνεις, δεν προλαβαίνεις!
Κύριοι δικασταί,
δεν την γνωρίζω την κατηγορούμενη(είναι και ΥΔΡΟΧΟΑ)!:toung: :toung: :toung: :toung:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Στους κριούς πες το που ακονίζουν μαχαίρια.:nuts: :nuts: :nuts:
Προλαβαίνεις, δεν προλαβαίνεις!
Κύριοι δικασταί,
δεν την γνωρίζω την κατηγορούμενη(είναι και ΥΔΡΟΧΟΑ)!:toung: :toung: :toung: :toung:
Κύριοι δικασταί,
είμαι ΑΘΩΑ.
Εξ' άλλου είδα Κριούς που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά μου και πολλούς άλλους (όχι Κριούς) να καταθέτουν την μαρτυρία τους! :laugh:
Επομένως στηρίζομαι σε στοιχεία :nuts: και οι "κατηγορίες" μου δεν είναι ψευδείς! :toung:
Στην κατάσταση που είμαι εγώ το 2006 με τετράγωνα αντιθέσεις και τα τοιαύτα έχω να δηλώσω τούτο!
ΚΑΝΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ...ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΩΡΟΣΚΟΠΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΟΝΟΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
giorgosb71
Στην κατάσταση που είμαι εγώ το 2006 με τετράγωνα αντιθέσεις και τα τοιαύτα έχω να δηλώσω τούτο!
ΚΑΝΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ...ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΩΡΟΣΚΟΠΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΟΝΟΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ:bigsmile:
Κοινώς, ο καλός ο μύλος τα αλέθει όλα:toung:
Quote:
Originally Posted by
panther
Ειδικα με αυτό το συνοθύλευμα των πλανητών στον Σκορπίο σιγά μην επιλέξεις κιόλας .......Βουρ στο ψητό κατευθείαν....:bigsmile:
Και μετά θα καεί η γούνα σου και θα παριστάνεις εσύ το ψητό!:toung: :toung:
Τελικά το αποφάσισα δεν αλλάζω με τίποτα το ζώδιο μου.Τόσες μέρες άκουσα τα πάντα για τους πάντες, οπότε αποφάσισα να παραμείνω μια χαρούμενη αιγόκερως που μικροδείχνει.....!;) ;) ;)
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Και μετά θα καεί η γούνα σου και θα παριστάνεις εσύ το ψητό!:toung: :toung:
Τελικά το αποφάσισα δεν αλλάζω με τίποτα το ζώδιο μου.Τόσες μέρες άκουσα τα πάντα για τους πάντες, οπότε αποφάσισα να παραμείνω μια χαρούμενη αιγόκερως που μικροδείχνει.....!;) ;) ;)
Σπόντα ήταν αυτό;;;;;;;;;;;;;; :ban:
Quote:
Originally Posted by
panther
Ελπίζω να μην έρθει κανα τετραγωνάκι και ...............κάνει τον μύλο να μην λειτουργεί:embarrest :embarrest :bigsmile: :bigsmile:
Μόνο αυτό μας έχει απομείνει
Quote:
Originally Posted by
giorgosb71
Ελπίζω να μην έρθει κανα τετραγωνάκι και ...............κάνει τον μύλο να μην λειτουργεί:embarrest :embarrest :bigsmile: :bigsmile:
Μόνο αυτό μας έχει απομείνει
Συνήθως έρχεται ένα περιποιημένο τριγωνάκι να μας φτιάξει καλά - καλά και μόλις χαρούμε έρχετε μια επίσης περιποιημένη αντίθεση για να τα ισοπεδώσει όλα!