το άκουσα απο μια φίλη πριν πολύ καιρό και ένα βράδυ που χάζευα στο google το εντόπισα. Δυστυχώς επισκέπτομαι σπάνια το site...πολύ δουλειά και κακή σύνδεση. Πάντως όποτε μπαίνω τα άρθρα πραγματικά με ξενυχτάνε....:blink::blink::blink:
Printable View
το άκουσα απο μια φίλη πριν πολύ καιρό και ένα βράδυ που χάζευα στο google το εντόπισα. Δυστυχώς επισκέπτομαι σπάνια το site...πολύ δουλειά και κακή σύνδεση. Πάντως όποτε μπαίνω τα άρθρα πραγματικά με ξενυχτάνε....:blink::blink::blink:
Απο φιλη εμαθα κι εγω για το site,και λογω ελλειψης χρονου κι εγω,το μονο αρνητικο που μπορω να σκεφτω ειναι το ξενυχτι στα forums....:wacko:
Από την εκπομπή της ΝΕΤ Ψηφιακή Ελλάδα !:bigsmile:
eida ena kokkora pentakathara sto flytzan mou kai anarwtithika ti itane ayto.pliktologisa loipon kafemanteia kai vrika to site......
to opoio me exeplixe
sygxaritiria
απο μηχανη αναζητησης το google για την ακριβεια και απο τοτε εδω.....διαβαζω και μαθαινω:crazy:
καλησπέρα!
τυχαία όπως όλοι στο Google. Συγχαρητήρια είστε πολύ καλή παρέα και συνχρόνως μαθαίνω πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.
Ευχαριστώ για παρέα.
αγορασα το πρωτο τευχος του περιοδικου <ζωδιακος> που ηταν πολυ ωραιο
και ειδα τη διαφημιση για τα μαθηματα αστρολογιας.
τυχαία σερφαροντας και ενθουσιάστηκα.λέτε πολύ όμορφα και ενδιαφέροντα πράγματα.και εγώ προσπαθώ να μάθω!!!!!!!!!!!!!!
στην αρχή απλα σερφάρωντας αλλα τελικά ανάμεσα απο άλλα φορυμ αστρολογίας..κατέληξα εδώ!!!
:cheesy::cheesy::cheesy::bigsmile: