Εχω γεννηθεί στην Αθήνα στις 09:31am την 1η 10ου του 1987 (εκτος από τους υποθετικούς πλανήτες της Ουράνιας αστρολογιας γίνεται να μου βρείτε και το vertex?)
Σας ευχαριστώ πολύ!
Printable View
Καλησπερα σας,
εχω γεννηθει στις 30 Αυγουστου το 1977
ωρα 03.00π.μ ,στον Πειραια,και θα ηθελα να μαθω ποια ειναι η Ηρα μου.
Ευχαριστω εκ των προτερων
Γειά σας
΄Εχω γεννηθεί στις 6 Ιανουαρίου του 1958 στην Αθήνα - Ελλάδα στις 3 το πρωί.
Επίσης ο γιός μου έχει γεννηθεί στις 4 Φεβρουαρίου 1990 στην Αθήνα - Ελλάδα στις 3και 10 το πρω'ι.
Θα μπορούσατε να με ενημερώσετε για την ακριβή θέση των πλανητών και για τους δυο μας καθώς επίσης και που έχουμε τον Χείρωνα και το Βερτεξ
Σας ευχαριστώ
Γειά σας
΄Εχω γεννηθεί στις 6 Ιανουαρίου του 1958 στην Αθήνα - Ελλάδα στις 3 το πρωί.
Επίσης ο γιός μου έχει γεννηθεί στις 4 Φεβρουαρίου 1990 στην Αθήνα - Ελλάδα στις 3και 10 το πρω'ι.
Θα μπορούσατε να με ενημερώσετε για την ακριβή θέση των πλανητών και για τους δυο μας καθώς και για τη θέση του Χείρωνα και του βερτεξ.
Σας ευχαριστώ
καλησπερα σε ολους!!
Εχω γεννηθει 25/02/77 στις 10.25 το πρωι....μπορει καποιος να μου πει σας παρακαλω
σε ποιο ζωδιο ειναι το vertex διοτι δεν μπορεσα μονη μου να το βρω.
σας ευχαριστω πολυ!
γεννηθικα στην Ρόδο στις 14/03/81 κ ωρα 22:10 θα ηθελα να μαθω που βρισκονται η πλανητες μου... κ αν γινετε τα αρνητικα στοιχεια μου που πρεπει να προσεξω ευχαριστω :cheesy:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΕΙΜΑΙ Η ΤΣΑΧΠΙΝΟΥΛΑ...ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ 1975 ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 18.ΟΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΚΡΙΟ , ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ...ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΗ ΛΙΛΙΘ ΜΟΥ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ..ΚΑΘΩς ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ
καλησπερα..
εχω σκασει δεν μπορω με τιποτα να βρω το vertex στο γενεθλειο χαρτη μου..σας παρακαλω βοηθηστε με...
25/02/1977 στης 10.25 το πρωι στην καστορια
σας ευχαριστω!
Καλημέρα σας
είμαι γενημμένη στις 6.1.1958 στην Αθήνα Ελλάδα στις 3 η ώρα το πρωί και ο γιός μου στις 4 Φεβρουαρίου 1990 στην Αθήνα Ελλάδα στις 3 και 10 το πρωϊ και θα ήθελα να μου πείτε που έχουμε VERTEX.
Σας ευχαριστώ πολύ
1. Αναζητήστε την σωστή ενότητα για θα θέτετε τα ερωτήματά σας :toung:
2. Στο επάνω μέρος της σελίδας υπάρχει ένας σύνδεσμος (link) που λέει Θέματα που παρακολουθώ. Πατήστε εκεί και διαγράψτε όσα μόνη σας ορίσατε να παρακολουθείτε. Αν δεν το δείτε πατήστε εδώ
3. Καλές γιορτές