Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
ρενα παπαδοπουλου
γεια σας, τυχαία μπήκα στην ιστοσελίδα ψάχνοντας για ζωδιακούς χάρτες και τη σημασία τους στη ζωή μας ,την καθημερινότητα μας και το μέλλον μας!
καλως μας ορισες λοιπον!
καλη συνεχεια ευχομαι στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ!!!:bigsmile:
γεια σας!πολυ ωραια η σελιδα σας!!μου αρεσει η αστρολογια κ νομιζω η σελίδα αυτή θα μου μάθει αρκέτα!καλή συνέχεια!!!
Quote:
Originally Posted by
didimos24
γεια σας!πολυ ωραια η σελιδα σας!!μου αρεσει η αστρολογια κ νομιζω η σελίδα αυτή θα μου μάθει αρκέτα!καλή συνέχεια!!!
Γεια σου και σενα.
Καλως ηρθες. Ειναι αληθεια, οτι εχεις να ενημερωθεις για πολλα μεσα απο το:horoscope:
Οποτε σου ευχομαστε καλο διαβασμα............
καλημερα και καλη πλοηγηση σε ολα τα καινουρια μελη !να ευχηθουμε και καλη αστρολογικη πρωτοχρονια..με την εισοδο του ηλιου στον κριο,χρονια πολλα στα κριαρακια!:bigsmile::love:
Γεια σας. Ευχαριστω που με δεχτηκατε στην παρεα σας.Απο πολυ μικρη ειχα την ταση να ασχολουμε με την αστρολογια καθοδηγουμενη απο ενα ενστικτο!Τα τελευταια χρινια αρχισα να διαβαζω αστρολογιαακαι να καταλαβαινω παρα πολλα πραγματα που παλαιοτερα μου φαινονταν δυσνοητα οσο και αν μου τα εξηγουσαν.Ισωσ να ηρθε η ωρα1Ο ΟΥΡΑΝΟΣ στο γεννεθλιο χαρτη μου ειναι στισ0,14 μοιρες του λεοντα στο 10 οικοκαι κανει ακριβεσ τριγωνο με τον διελαυνοντα Ουρανο.θελω να μαθαινω αστρολογικα νεα,αρθρα ,μαθηματα κλπ.μολις μπηκα στο site και δεν σας εχω ακομη γνωρισει καλα.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΞΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!
Quote:
Originally Posted by
OIRANA5
Γεια σας. Ευχαριστω που με δεχτηκατε στην παρεα σας.Απο πολυ μικρη ειχα την ταση να ασχολουμε με την αστρολογια καθοδηγουμενη απο ενα ενστικτο!Τα τελευταια χρινια αρχισα να διαβαζω αστρολογιαακαι να καταλαβαινω παρα πολλα πραγματα που παλαιοτερα μου φαινονταν δυσνοητα οσο και αν μου τα εξηγουσαν.Ισωσ να ηρθε η ωρα1Ο ΟΥΡΑΝΟΣ στο γεννεθλιο χαρτη μου ειναι στισ0,14 μοιρες του λεοντα στο 10 οικοκαι κανει ακριβεσ τριγωνο με τον διελαυνοντα Ουρανο.θελω να μαθαινω αστρολογικα νεα,αρθρα ,μαθηματα κλπ.μολις μπηκα στο site και δεν σας εχω ακομη γνωρισει καλα.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΞΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!
Καλως ηρθες λοιπον. Θα δεις οτι εδω θα βρεις τα πιο ενδιαφεροντα αρθρα.
Καλο διαβασμα λοιπον και μακαρι οι ευχες σου να εισακουσθουν για ολους μας.:bigsmile:
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ .ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ
Quote:
Originally Posted by
YANIS
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ .ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ
καλως ορισες στην παρεα μας:bigsmile:
Σιγα-σιγα διαβαζοντας θα μαθεις αρκετα πραγματα!!!!
Γεια σας ειμαι η Λακοβινα και χάρηκα που μπήκα στην παρέα σας επειδη μ' ενδιαφερι η αστρολογια
και θα ήθελα να μάθω περισσότερα πράγματα
Quote:
Originally Posted by
Λακοβίνα
Γεια σας ειμαι η Λακοβινα και χάρηκα που μπήκα στην παρέα σας επειδη μ' ενδιαφερι η αστρολογια
και θα ήθελα να μάθω περισσότερα πράγματα
Καλησπέρα Λακοβίνα!:bigsmile:
:welcome:...Καλή ανάγνωση!
xoxo:love: