:love: Χρόνια πολλά :bigsmile: σε όσους γιορτάζουν σήμερα,:cheesy: σβήνουν κεράκια η έχουν ονομαστική εορτή,:cheesy:,σήμερα είναι μεγάλη γιορτη......:bigsmile:
Σταύρο,σταυρούλα και του χρόνου!!!!! Οι ....υπόλοιποι να τα εκατοστήσετε!!!!:toung::love:
Printable View
:love: Χρόνια πολλά :bigsmile: σε όσους γιορτάζουν σήμερα,:cheesy: σβήνουν κεράκια η έχουν ονομαστική εορτή,:cheesy:,σήμερα είναι μεγάλη γιορτη......:bigsmile:
Σταύρο,σταυρούλα και του χρόνου!!!!! Οι ....υπόλοιποι να τα εκατοστήσετε!!!!:toung::love:
αν και λιγο αργα χρονια πολλα στισ σταυρουλες και τους σταυρουσ, να ειναι γεροι να περνουν γνωσεις αστρολογιας:cheesy: και ευτυχισμενοι
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κρασακι μου!!!:bigsmile:
να σε χαιρομαστε ολοι μας !!!!
Να χαιρεσαι το ονομα σου αγαπημενη μου Σοφια:love::bigsmil
ξερεις εσυ πιες στην υγεια μας κανενα..κρασακι ε;:laugh::bigsmile:
με αγαπη Δεσποινα κουκι:love::love::bigsmile:
χρονια πολλα σε ολες τις Σοφιες του φορουμ:bigsmile:
επισης στις Ελπιδες,Αγαπη,και Πιστη [σιγα μην εχουμε καμμια Πιστη χαχααα!!]
Πολυχρονες ολες!!!!:bigsmile:
με αγαπη
Κουκι!!!!
χρονια πολλα στις ελπιδες σοφιες αγαπες και πιστες :cheesy: με υγεια και χαρα:love::love:
Αχ βρε δεσποινάκι τίποτα δε σου ξεφεύγει!!:bigsmile:
Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!!!
Να είσαι καλά και εσύ με υγεία πάνω απο όλα και ευτυχία και να δεις τις κορούλες σου όπως επιθυμείς!!
Το Σοφάκι θα κάνει πρώτα ένα μπανάκι αύριο στη θαλασσίτσα και μετά θα πιει και κρασάκι και στην υγειά σου!
Την αγάπη μου!:love::love:
Σήμερα από την ομάδα σπουδαστών γιορτάζουν η σοφιαπαντ και η μυρων! Χρόνια πολλά κυρίες μου και καλή σχολική χρονιά!