Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
καλως μας ηρθες λοιπον γλυκο και μοναχικο ψαρακι!!!
ευχομαι να βρεις εδω πραγματα και ανθρωπους που σε εκφραζουν!!!
και πανω απ ολα να σου πηγαινουν ολα κατ ευχην!!! και να εχεις αυτοπεποιθηση, απο ενα ποστ και μονο καταφερες να γινεις συμπαθης (σε μενα και στους υπολοιπους φανταζομαι) !!!!
:love:
να'στε καλα...ευχαριστω για τις ευχες σου...
-να καποιος- που απαντα.. και δειχνει την ενεργεια του σαιτ...χαιρομαι!!!
νομιζω βρηκα φιλους και φιλες..
ο γιος μου μπαινει στο σαιτ σαν επισκεπτης, και μου'λεγε συνεχως να γραφτω...τελικα ειχε δικιο
παιδια ευχαριστω....τα λεμε
Quote:
Originally Posted by
riana 57
Καλησπερα και καλως σας βρηκα
μολις γραφτηκα, και βλεπω οτι ειναι ενα -ενεργο- σαιτ...αυτο μ'αρεσει πολυ...γιαυτο εδω θα μεινω..επειδη οι ανθρωποι επικοινωνουν κι'ανταποκρινοντε..
Ομως, 2 λογια για μενα καλο θα ηταν..
ειμαι -ενα μεγαλο παιδι- με ψαρισιο χαρακτηρα...πολυ κλειστη, στην απομονωση θα ελεγα, (και λογω υγειας) γι'αυτο προτιμω την επικοινωνια και την παρεα του υπολογιστη μου...
με την αστρολογια ασχολουμαι 20 χρονια, ομως το οτι ειμαι ψαρι, αυτο τα λεει ολα..
δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στον εαυτο μου..και δεν μπορω να ερμηνευσω αυτα που λεει ο χαρτης μου...δηλαδη, εχω παντα αμφιβολια αν το ειδα σωστα η οχι...
Ομως, εδω...θα ειναι...σαν να ρωταω τον γιατρο για μια δευτερη γνωμη...
κατα τα αλλα, χαιρομαι να επικοινωνω με τους ανθρωπους..κυριως απο τον υπολογιστη μου...γιατι ειναι μια σιωπηλη επικοινωνια..και η σιωπη με εκφραζει..
Καλως σας βρηκα λοιπον, και ....χρειαζομαι....την παρεα σας
Γεια σου ψαρακι. Νομιζω θα βρεις πολλους να ταυτιστεις μαζι τους για σιωπηλη..η μη παρεα,
Στην διαθεση σου για οτι θελεις.
Η μεγαλη πλειοψηφια ειμαστε ερασιτεχνες, οποτε ουδεν προβλημα:bigsmile:
καλησπερα!
θελω να ρωτησω Οι πλανήτες και οι αστρολοφγικές όψεις τους αυτή τη στιγμή που εμφανιζονται
στο δωρεαν ωροσκοπιο αν ειναι γενικα για ολα τα ζωδια ,αν ναι πως μπορω να εχω ειδικα για το δικο μου ωροσκοπιο
[QUOTE=fot06;123743]καλησπερα!
παρακαλώ πως μπορώ να γινω συνδρομιτης;
[QUOTE=fot06;123744]
Quote:
Originally Posted by
fot06
καλησπερα!
Καλησπερα, καλως ηρθες.
Θα κλικαρεις δεωρεαν ωροσκοπιο. Μετα γεμεθλιο ωροσκοπιο. Εκει θα δωσεις τα στοιχεια της γεννησης σου και θα εχεις το πρωσοπικο σου ωροσκοπιο.
Ειναι πολυ ευκολο αν διαβασεις τις οδηγιες.
Quote:
Originally Posted by
ioessa
Καλημερα σας
Καλημερα σου
Κλαως ορισες και καλη πλοηγηση
ειπα να πω μια καλησπερα....φιλοι φιλες..να'στε καλα....και καλες επιρροες στα αστρα σας