Καλησπέρα,
είμαι η Τζένη και παρακολουθώ το site ανελλιπώς! Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τα χρήσιμα άρθρα, τους χάρτες, μ' έχουν βοηθήσει πολύ να καταλάβω (ελπίζω αρκετά) την αστρολογία αλλά και τον εαυτό μου.
Printable View
Καλησπέρα,
είμαι η Τζένη και παρακολουθώ το site ανελλιπώς! Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τα χρήσιμα άρθρα, τους χάρτες, μ' έχουν βοηθήσει πολύ να καταλάβω (ελπίζω αρκετά) την αστρολογία αλλά και τον εαυτό μου.
γεια σου τζενη..καλως ηρθες στον κοσμο της αστρολογιας.. και στην παρεα μας..καλη συνεχεια...:bigsmile:
Καλησπέρα παιδια!!!
Γειά σου stallitsa, καλώς μας ήρθες!!! Κάνε μια βόλτα στο σαιτ, σίγουρα θα βρεις πολλά! Καλή συνέχεια...
κι εγω μολις εγινα μελος......και επισης προσπαθω να μαθω καποια πραγματα περισσοτερο εξειδικευμενα:bigsmile:
Θα ΄θελα να μάθω σχετικά με την ηλιακή επιστροφή.Γεννηθηκα 01/11/74 στις 10 45 το πρωί.Επίσης ποιες από τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μου είναι αυτές που πρέπει να προσέξω γιατί είναι οι πιο δύσκολες.
για την ηλιακη επιστροφη μπορεις να διαβασεις σχετικα στο παρακατω αρθρο
http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%...ar-return.html
ηλιακη επιστροφη για το 2010 - 2011 στα γενεθλια σου εχεις 01/11/2010 στις 03:45
και για το 2011-2012 για τα γενεθλια σου εχεις 01/11/2011 στις 09:45
δεν εχω καταλαβει σε ποιο απ τα δυο αναφερεσαι συνεπως δεν μπορω να σου πω για οψεις.
παντως μελετησε το και μονη σου πρωτα και μετα το κουβεντιαζουμε ξανα :bigsmile:
Μιλενα και Σασσουλα, εδω ποσταρουμε μονο για να συστηθουμε.
Για συζητησεις υπαρχουν αλλα σημεια στο φορουμ.:bigsmile:
:love: σωστη εφη!!!! :love:
αλλα ειπα καινουρια σαν εμενα μη την αφησω ετσι :bigsmile:
λοιπον μιλενα ανοιξε ενα νεο θεμα και τα ξαναλεμε απ εκει!!!