Καλημέρα! καλώς ήρθες:bigsmile:
Γεια σου Stellamou , μπορείς να κάνεις κλικ πάνω στον κωδικό(ID) του χάρτη και να αλλάξεις τα στοιχεία.
Printable View
καλως σας βρηκα..:bigsmile:!! ναι αυτο το γνωριζω αλλα εχω γεμισει ημερομηνιες και οπως καταλαβαινετε δεν ειναι εφικτο να κανω σε ολα αντικατασταση..γιαυτο ρωτησα για διαγραφη..η εστω αν υπαρχει τροπος να κανεις τον χαρτη καποιου χωρισ να χρειαζεται καταχωρηση στοιχειων..??:love:
θα μπορούσες να το κάνεις από την επιλογή Χάρτης για όποια μέρα, όπου δεν αποθηκεύονται τα στοιχεία..:bigsmile:
ευχαριστω χρυσα μου...και μια ακομα απορια τι ακριβως βγαζει ο συγκεκριμενος χαρτης??μολισ υπεπεσε στην αντιληψη μου??
http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.php
Για ποιον συγκεκριμένο χάρτη με ρωτάς; Αν εννοείς για το link που παραθέτεις, δεν μπορώ να το δω, καθώς αφορά αποκλειστικά την προσωπική σου βάση δεδομένων.. Αν εννοείς το link που σε παρέπεμψα προηγουμένως, μπορείς να υπολογίσεις όποιο χάρτη θες, συμπληρώνοντας τη φόρμα, χωρίς να γίνεται αποθήκευση.. Όμως καλύτερα να μην μονοπωλούμε το θέμα των συστάσεων.. Αν χρειάζεσαι κάτι άλλο, μπορείς να μου στείλεις πμ..
γεια σας,καλως σας βρηκα..ειμαι καινουρια εδω.
...καλωστα τα παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλως σας βρηκα...καλη συνεχεια...ΠΑΝΤΑ με υγεια και χαμογελο σε ολους!!!
Kαλωσήρθες και καλά να περάσεις μαζί μας!:bigsmile::bigsmile::bigsmile: