Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευγενικές σας ευχές. Με κατασυγκινήσατε ζιζάνια!!!
Εύχομαι με τη σειρά μου υγεία, ευτυχία και διαύγεια σε όλους - ιδιαιτέρως σΆ όσους γιορτάζουν.
Printable View
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευγενικές σας ευχές. Με κατασυγκινήσατε ζιζάνια!!!
Εύχομαι με τη σειρά μου υγεία, ευτυχία και διαύγεια σε όλους - ιδιαιτέρως σΆ όσους γιορτάζουν.
Ευχαριστώ πολύ πολύ όλους όσους μου ευχήθηκαν χρόνια πολλά χωρίς να το ξέρουν!!
Να'στε καλά!:love:
Τις ευχές μου και στις συν-εορταζουσες!:bigsmile:
Χρόνια πολλά κι από μένα Στέλλα μου σόρυ που είναι ετεροχρονισμένα...:cheesy:
Σ΄ευχαριστώ πολύ Δείμων για τις ευχές σου αλλά προς το παρόν γιορτάζω στις 2 Μαίου της Ζωοδόχου Πηγής.
Ίσως να ισχύει η γιορτή μου όπως λες γιατι κάποτε το είχα ξαναακούσει για τώρα. Αν είναι να μεταφέρω τη γιορτή καλέ....:bigsmile:Σ΄ευχαριστώ!!!
Δεσποινα,Κυριακη,Εφη,Βουλα-Ζωη,Αθηνα,Σοφη,Γιαννη,Ρανια ,Μαρια(Λευκη)leoma,Pirate Jenny και ολους οσους εχω ξεχασει να με συγχωρησουν,σας ευχαριστω ολους για μια ακομη φορα που με θυμηθηκατε!!!Κι ευχομαι με τη σειρα μου σε ολους τους εορταζοντες,ειτε αυτο εχει να κανει με ονομαστικη γιορτη ειτε με γενεθλια,ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ,ΜΕ ΥΓΕΙΑ,ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!:cheesy:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...........
Σε ολους σας.....:love:
Χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις libraD!!:bigsmile::bigsmile:
Να τα εκατοστησεις Ντινα και παντα αυτο το μουτρακι που ειναι σαν καρδια να γελαει η να κλαιει μονο απο ευτυχια:bigsmile:
Πολυχρονη κ απο εμενα libraD,o,τι επιθυμεις.:love:
Χρονια πολλα κι απο μενα! Με οσο λιγοτερο ανωδυνες αναγεννησεις και κατα προτιμηση καθολου γιατι αν πανε ολα καλα που ειναι και η ευχη μου μια χαρα ημαστε κι ετσι! Τι να τις κανουμε τις αναγεννησεις?!χεχε!
Οτι επιθυμεις, χωρις ζορια, να το βρεις!
LibraD,Χρονια Πολλα,χαρουμενα,με υγεια!!!:bigsmile:
Να τα εκατοστησεις'' μπλακ μουν'' ,υγεια και χαρες να εχεις στην ζωη σου και αν κλαψεις καμια φορα δακρυα χαρας να ειναι ευχομαι.
φιλικα Δεσποινα κουκι
Χρόνια πολλά Ράνια. Πολύχρονη, ευτυχισμένη, οτι επιθυμείς σου εύχομαι για εσένα και την οικογένειά σου.
:love:
ευτυχισμένα γενέθλια black moon! εμείς να σε χαιρόμαστε κι εσύ ό,τι επιθυμείς να το αποκτήσεις
Ράνια μας χρόνια σου πολλά!!
:love::love::love:
Καλημέρα κι από μένα!
"ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ"
χαρούμενη
χαμογελαστή και
με θετική ενέργεια και αύρα!
:love::love::love:
Με αγάπη
Σόφη
Πολυχρονη Ρανια μας κ ο.τι αλλο εσυ επιθυμεις!!!:love:
Χρονια Πολλα Ρανια μου ! Οτι επιθυμεις ! :love::love::love: :love::love::love::love::love:
Τις καλύτερες ευχές και από μένα..
Χρόνια πολλά κι από μένα Ράνια!!!:bigsmile:
Να είσαι πάντα καλά και ό,τι επιθυμείς να το αποκτήσεις!!!:cheesy::toung:
Χρόνια πολλά κι από μένα Ράνια, ότι επιθυμείς!Φιλάκια.:bigsmile:
Ευτυχισμένα γενέθλια κι από μένα, Ράνια μου, ό,τι επιθυμείς, χρόνια πολλά!!!!
:love:
Χρονια Πολλα κι ευτυχισμενα κ απο μενα Ρανια...Οτι ποθεις να το χεις!
Χρονια Πολλα Ρανια....:love:
και σε ολους οσους εχουν σημερα γενεθλια ευχομαι ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..:wink2:
Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλους.........ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ,
friary, LeLou, Pirate Jenny, getzaki, voulatain, athinoula,
Μαρία, skorpio, ζουπιαρα, leoma, skorpion, xry
να είστε όλοι καλά για τις γλυκές ευχές σας http://www.clicksmilies.com/s1106/li...smiley-033.gif
......με κάνετε και νιώθω κάπως έτσι:
http://www.clicksmilies.com/s1106/pa...smiley-038.gif
Ε! Ζυγός ειμαι η γυναίκα δεν θέλω και πολύ να την ψωνίσω :nuts: :nuts:
σήμερα γεννήθηκε μια όμορφη μπέμπα της ευχομε ότι καλύτερο στην ζωή της
ζυγοι και οι δυο γονείς
τους ευχομαι να τους ζήση
Α! Ioni καρμικό...και εμεις 3 Ζυγοί ειμαστε στην οικογένεια..........αμα γεννηθηκε και 10/10 θα ειναι SUPER. Oτι καλυτερο ευχομαι ;)
και εγώ το ίδιο πιστεύω γιατί είναι απο τα ευτηχισ΄μενα ζευγάρια που ξέρω και το μώρό τους τους έκανε πιο χαρούμενους
σου έυχομαι χρόνια πολλά και γεμάτα υγεία και αγάπη:love:
Eυχαριστώ πολύ, να 'σαι καλά :love:
Για όλες τις Ζυγούλες και Ζυγούς :cheesy:
http://www.dpgr.gr/usergalleries/alb...178/LIBRAS.jpg
Μονο χαρες και υγεια να εχει η ζωη σου Libra Libre να τα εκατοστησεις
κοπελα μου :bigsmile:
Το περιοδικο ''Ζωη και Ζωδια εχει τα γενεθλεια του σημερα ευχομαι λοιπον να πουλαει τρελλα πολλα τευχη και να γινεται αναρπαστο και η υλη του να ικανοποιει παντα τους αναγνωστες του:bigsmile:
Δεσποινα-κουκι:bigsmile:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Χρονια Πολλα στο ΖΩΗ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ να γινει ακομα καλυτερο και το σημαντικοτερο να αυξηθει τοσο η ζητηση που να μη μπορειτε να βαλετε κ..λο κατω και να μη προλαβαινετε τις πωλησεις καλα καλα! Και να χρειαστει να παρετε και προσωπικο ετσι για να χτυπησουμε κ τη μαστιγα της ανεργειας!!!:nuts::nuts:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :love::love::love:
Ζωή & Ζώδια, χρόνια πολλά, δημιουργικά και ...ανατρεπτικά :nana1:
και
αφιερωμένο εξαιρετικά YouTube - Βασιλης Παπακωνσταντινου Ενα καραβι παλιο σαπιοκαραβο
Χρόνια πολλά κι από μένα, περιοδικούλι!!