Παρούσα και εγώ!!!!!Πρ'ολαβα?Δεν πήρα απουσία ε?:nuts:
Printable View
Παρούσα και εγώ!!!!!Πρ'ολαβα?Δεν πήρα απουσία ε?:nuts:
:bigsmile:.......Πάντα μετά απο μια .....περίεργη όψη έρχεται μια πολύ καλή,:cheesy: σύμφωνα με την θεωρία των .....διελεύσεων που ως άπειρο μέλος είμαι .......σε θέση να γνωρίζω.....:wacko:
Αρα είναι και αυτές (οι όψεις)είναι απαραίτητες έτσι ώστε εν συνεχεία να εκτιμούμε τις καλές......:bigsmile:
Μην σε εκπλήσω με την αισιοδοξία μου σε βεβαιώ πως είναι παροδική!!!:laugh:
Αχ αυτές οι όψεις μου.......:laugh::laugh::laugh::love:
Αστροφιλεναδίτσα...μήπως σε έχει επηρεάσει η εκλειψη που θα γίνει, αλλά δεν είναι λίγο νωρίς?Σου στέλνω pixie dust μαζί με την αστροφιλία μου να γίνεις καλά!!:cheesy:
Αστρφιλεναδίτσα Β' σου στέλνω και εσένα pixie dust να μείνει αισιόδοξη για πάντα!!!!!!!
Εσένα θα σου στε'ιλω την μαγική μου σκούπα να μάθεις να πετάς!¶ντε καλές πτήσεις!!!
:Santa1:Παρόντες και Παρούσες.......πως παν τα κέφια?:clapping: Θέλω να πιστεύω πως όλοι είναι καλά και ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να χαλάσει την διάθεση τους.!!:banana
Ελπίζω να είναι έτσι!!:love:
[/I]Απο κέφια άλλο τίποτα!!!!!!!!Τί να λέμε τώρα.:sad:Καλησπέρα και απο εμε'να..........Διάθεση είναι θα αλλάξει:blink:
Ο καλός Δίας μπαίνει........αλλά απο οψείς γενέθλιους?/??//?????:unsure:
:bigsmile:Αν εννοείς πως έχεις βρεί όλες τις γενέθλιες όψεις του Ωροσκοπίου σου(μπράβο πάντως)
:clapping:,και θεωρείς πως δεν είναι καλές, υπάρχει η γνωστή"διαχείρηση κρίσεων" όπου γνωρίζοντας τις προσωπικές σου αδυναμίες θα μπορέσεις να διαχειριστείς τα προβλήματα,ταυτόχρονα και τις αδυναμίες του εαυτού σου έτσι ώστε να βγείς αλώβητη απο τις δοκιμασίες:pleasantry:
Ακούγονται εύκολα όλα αυτα ,σίγουρα δεν είναι τόσο απλά,όμως προσπάθησε γιατί αυτό αξίζει πάνω απο όλα είναι σίγουρο!!!:bigsmile:
Κι εγώ παρούσα είμαι!!!!!!
Κι ας μη φαίνομαι και πολύ συχνά στο site :embarrest... 'Eχει πέσει πίεση τους τελευταίους μήνες (και προβλέπεται να ενταθεί κιόλας...)!!!! Μ' αρέσει όμως πολύ η δουλειά σας και σας διαβάζω κάθε μέρα (κι ας μην προλαβαίνω να γράφω)!
Παρόντες και παρούσες ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ!!!:bigsmile:
Ησυχες για μένα οι πρώτες Κυριακές του 2010!!!:cheesy:
Υποθέτω πως είναι καλύτερα έτσι ,:unsure:αν κρίνω απο αυτό που πολλοί εστερνίζονται"NO NEWS,GOOD NEWS"........:laugh:
Είμαι παρούσα!!! :bigsmile: Σχεδόν καθημερινώς. :bigsmile: Σήμερα μεταξύ άλλων διάβασα το εξαιρετικό άρθρο του μέλους μας Τόνια " η γενιά του 1965". :bigsmile: Πολύ διαφωτιστικό! :bigsmile: :love: :bigsmile: Και μου μπήκαν ιδέες να γινόταν να γράφαν οι σοφοί και για τα παιδιά μας, πχ της χρονιάς του 1993 που είναι και ο δικός μου γιός ?????... Καλά παιδιά, αλλά τόσο διαφορετικά από μας, που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά :bigsmile: Μήπως η αστρολογία ( παρούσα και αυτή στη ζωή μας ) έχει να πει κάτι να μας φωτίσει και να μας δυναμώσει;
:bigsmile::laugh::laugh::laugh::laugh:Εγω πάλι .....(.επειδή ξέχασα να .....μεγαλώσω κι αν με γυρέψετε.......είμαι ακομα στην .......αλάνα) θα ήθελα να μάθω για την γενιά του 70 δεν ξέρω αν αισθανονται έτσι και οι αλλοι ,πάντως εγώ μερικές φορές συμπεριφέρομαι πιο "παιδικά" απο ότι τα παιδιά μου....:laugh:
:bigsmile:Παρούσα και κουρασμένη σήμερα.......:wacko: Ομως θα ήταν αδύνατο να μην σας πω ένα ΓΕΙΑ!!!!:toung:
Καλό βράδυ σε όλους!!!!:bigsmile:
Παρούσα και Εγώ!!! Καλή Χρονιά σε όλους! Με περισσότερες αναλύσεις ωροσκοπίων και οψεων!
κ εγώ εδώ είμαι..αν και λίγο αργά ...
Παρουσα και αυπνη αλλα δεν παει αλλο! Σας ευχομαι ονειρα γλυκα και καλη ξεκουραση.
Καληνυχτα παιδια!:toung:
Αγαπητα μελη γει σας.μηπως καποιος απο σας θα μπορουσε να μου πει τι ειναι το σεληνιακο ζωδιο και με ποιο τροπο θα το βρω΄?γνωριζω οτι ειμαι παρθενος με ωροσκοπο σκορπιο.ευχαριστω
Παρούσα και σήμερα.......:cheesy:
:bigsmile:Καλησπέρα σε όλους!:cheesy: Δηλώνω παρούσα!!!!:cheesy:
Τα λέμε.......:bigsmile:
καλησπερα φιλοι μου:bigsmile:
Νέο μέλος μεν, παρούσα δε !
Καλησπέρα και ΠΑΡΟΥΣΑ!!!!!:bigsmile:
Ελπίζω να ειστε όλοι καλά!!!:love:
:bigsmile:Παρόντες και Παρούσες.......Καλησπέρα!!!:chees y:
Ευτυχώς έφτασε η Παρασκευή και ....όλα καλά!!:bigsmile:
Ετσι λέω τουλάχιστον....:nana1:
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!!!:love:
:bigsmile:Καλησπέρα! Ολα καλά και σήμερα ελπίζω για όλους μας, με βροχερό καιρό για εδώ που βρίσκομαι εγώ τουλάχιστον.....:toung:
Μου αρέσει αυτός ο καιρός!!!:cheesy:
Και πάλι Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους !!!:love:
Παρούσα κι εγώ η καινούρια!!!:amuse:
:bigsmile:Καλημέρα !:bigsmile:
Και εγώ φυσικά Παρούσα περιμένοντας όλα όσα μου "υποσχέθηκε" το 2010......:weird:,καλά και λιγότερο καλά, και κρατάμε αυτά που αξίζει να θυμόμαστε!!:bigsmile::bigsmile:
Παρούσα !
Καλή χρονιά σε όλα τα αστέρια του myhoroscope!
Εδω και εγω!!!
Καλη Χρονια σε ολους!!!!
Εδω ειμαι και εγω!! μαζι σας ...κοντας σας...
Δε φαινομαι στο site γιατι δεν εχω γραψει ποτε αλλα σας παρακολουθω και σας διαβαζω με μεγαλο ενδιαφερον!!
Καλη χρονια!!! σε ολα τα μελη ευχομαι για ολους μας τα καλυτερα....
Καλη χρονια
Ταυρινα , Σπυρο,Στεφανια:bigsmile:
κουκι:love:
Τί έγινε ρε παιδιά??? Κάνετε σύσταση τμήματος ενώ εγώ μπουκώνομαι μελομακάρονα...???
Μα γίνονται τέτοια πράγματα γιορτιάρες μέρες που ο κόσμος είναι απασχολημένος με φαγοπότια?! ΕΛΕΟΣ!!!
Μ'αυτά και μ'αυτά θα τσίμπαγα απουσία!:nuts:
Όχιιι...Όχιιι...Είμαι εδώ!:cheesy:
xoxo:love:
Παρουσα....παρουσα....παντα..!! !!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!
Γνωστους κ αγνωστους.....
Σας ευχομαι καθε πρωι να ξυπνατε κ να...γουσταρετε!!