Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
Καλως μας ηρθες λοιπον!
τι εννοεις ο ωροσκοπος σου Πωσειδωνας;:wacko:
το σιγουρο ειναι παντως οτι το ταξιδι σου εδω θα ειναι μαγευτικο!!
καλωσορισες στο καλυτερο αστρολογικο φορουμ!!
καλη συνεχεια σου ευχομαι!!
Σ'ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμά σου Δέσποινά μου και είμαι σίγουρη οτι όλοι μας θα
βρούμε εδώ τις απαντήσεις στις αναζητήσεις μας!'Οσο για τον Ποσειδώνα μου τον αναφέρω γιατί πιστεύω οτι μια και κάνει σύνοδο με τον ωροσκόπο μου στο Σκορπιό είναι αυτός που με κάνει να 'ψάχνομαι".Αναζητά τον πραγματικό του εαυτό και την πραγματική εικόνα των άλλων και η Αστρολογία είναι ενα πανίσχυρο και αποτελεσματικό όχημα σ'αυτήν την αναζήτηση,σ'αυτά τα ταξίδια.....:bigsmile:|
Καλημέρα!Είμαι νέα στο φόρουμ.Σας εύχομαι Καλό πάσχα.Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι η αστρολογία μου άλλαξε τη ζωή καθώς πήρα απαντήσεις μέσω αυτής για θέματα που χρόνια έψαχνα.Μακάρι να πάρει κάποτε τη θέση που τις αξίζει ανάμεσα σε άλλες επιστήμες.
Quote:
Originally Posted by
erikpl
γεία σας!!!!
Quote:
Originally Posted by
Gatsia
Καλημέρα!Είμαι νέα στο φόρουμ.Σας εύχομαι Καλό πάσχα.Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι η αστρολογία μου άλλαξε τη ζωή καθώς πήρα απαντήσεις μέσω αυτής για θέματα που χρόνια έψαχνα.Μακάρι να πάρει κάποτε τη θέση που τις αξίζει ανάμεσα σε άλλες επιστήμες.
Γειας σας καλως μας ηρθατε!:bigsmile:
Χριστος Α νεστη!!!
Χρονια Πολλα!!:bigsmile:
Καλημέρα ,
Με λένε Ειρηνη κι είμαι καινούριο μέλος...δεν ξέρω πολλά αλλά προσπαθω να διαβαζω γιατί μου αρέσει πολύ. Το site σας είναι πολύ καλό και φαίνεστε πολύ καλή παρέα .
καλή συνέχεια
Quote:
Originally Posted by
e_xroni
Καλημέρα ,
Με λένε Ειρηνη κι είμαι καινούριο μέλος...δεν ξέρω πολλά αλλά προσπαθω να διαβαζω γιατί μου αρέσει πολύ. Το site σας είναι πολύ καλό και φαίνεστε πολύ καλή παρέα .
καλή συνέχεια
Καλώς μας ήρθες και Χρόνια Πολλά!
Αν σου αρεσει η Αστρολογία τότε είσαι στον κατάλληλο ιστοχώρο. Καλό διάβασμα λοιπόν και όποιες απορίες εχεις... εδώ είμαστε :bigsmile:
Γειά σας παιδιά.
Είμαι πολύ ευχαριστημένη απο το site
Καλώς σας βρήκα
Quote:
Originally Posted by
fath
Γειά σας παιδιά.
Είμαι πολύ ευχαριστημένη απο το site
Καλώς σας βρήκα
Καλώς μας ήρθες και Χρόνια Πολλά! :bigsmile:
Τσα! Ηρθα κ γω στην παρεα σας, αν κ δεν καταλαβενω Χρηστο απο αυτα... Μονο τ ζωδιο κ τν ωροσκοπο μου ξερω. Ελπιζω να με βοηθησετε εσεις για τα υπολοιπα...
Quote:
Originally Posted by
fia_7
Τσα! Ηρθα κ γω στην παρεα σας, αν κ δεν καταλαβενω Χρηστο απο αυτα... Μονο τ ζωδιο κ τν ωροσκοπο μου ξερω. Ελπιζω να με βοηθησετε εσεις για τα υπολοιπα...
Καλώς μας ήρθες! :bigsmile:
Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις, θα βρεις πολλούς πρόθυμους να σε βοηθήσουν στις απορίες σου. Διάθεση να διαβάσεις αρκει να εχεις!