Σοφά λόγια μιας μειονότητας πλΕα.
Εμείς οι Λάκωνες είμαστε πολύ πίσω ακόμα. Βέβαια εάν ο γιος μου γίνει τόσο "φυσιολογικός" όσο ο νεαρός άνδρας του βίνΔεο ίσως αλλάξω γνώμη
[youtube]gXWyxfJ9qpo[/youtube]
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Ax, αχ, αχ....
Κρίμα και πάλι κρίμα :wacko:
Σε ένα αστρολογικό φόρουμ να γράφονται σελίδες επί σελίδων για ένα ζήτημα και να μην υπάρχουν παρά ελάχιστες αστρολογικές αναφορές...
Και σα να μην έφτανε μόνο αυτό, αλλά να είναι δύο γυναίκες αυτές που υποστηρίζουν το φύλο τους και κατ' επέκτασιν και το δικό μου :nuts: O tempora, o mores.
To τι θα κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι δουλειά του και γούστο του και ποσώς πρέπει να μας ενδιαφέρει. Από τη στιγμή όμως που στο πλαίσιο μιας κακώς εννοούμενης ελευθερίας αποφασίζει όχι απλώς να κρατήσει την ιδιωτική του ζωή ιδιωτική (όπως και έχει κάθε δικαίωμα) αλλά να την δημοσιοποιεί και ουσιαστικά να θέλει να την επιβάλει στους άλλους, τότε το πράγμα αλλάζει.
Η όλη κουβέντα (πλην των ελάχιστων αστρολογικών αναφορών) μου θυμίζει τις προσπάθειες που κάνουν οι καπνιστές, που οργανώνονται επειδή ...καταπιέζονται με τους απαγορευτικούς όρους που τίθενται και τους περιορίζουν το ...δικαίωμα του καπνίζειν. Και είμαι και καπνιστής. Θες, φίλε μου, να βγάλεις τα μάτια σου καπνίζοντας; Βγάλ' τα στο σπίτι σου, χωρίς να ενοχλείς όσους δεν ασπάζονται τη δική σου ΚΑΚΗ συνήθεια. Μην πας να μας τρελάνεις λέγοντας ότι κατά βάση θέλουν και οι άλλοι να καπνίσουν αλλά δεν το δείχνουν και έχουν πρόβλημα.
"Χριστιανόπουλος" είμαι και εγώ, έχω ένα κουσούρι (γιατί για τέτοιο πρόκειται) και δεν πάω να το ωραιοποιήσω. Καπνίζω, αλλά δεν λέω ότι είναι καλό, απεναντίας πιστεύω ότι είναι πολύ κακό. Είμαι όμως ασυνείδητος και αδύναμος για να το κόψω. Και αυτό δεν με τιμά, για αυτό και κάνω τουμπεκί όταν μιλούν όσοι δεν έχουν το κουσούρι και μου λένε "φίλε, αν θες, μην καπνίζεις εδώ γιατί ενοχλείς". Την ευγένειά τους δεν την εκλαμβάνω σαν δυνατότητά μου να βγω και από πάνω, στο πλαίσιο της ...δημοκρατίας.
Και με την ευκαιρία, καλό θα ήταν να γνωρίζουμε ότι τη δημοκρατία την υπερασπίζουμε πάντα και όχι μόνο εκεί που μας συμφέρει. Και επιπλέον, αν αναλωνόμαστε σε ανάδειξη και υπεράσπιση τέτοιου είδους συμπεριφορών, οι όποιοι εξουσιαστές τρίβουν τα χεράκια τους και ανοίγουνε σαμπάνιες :cheesy: