Καλημέρα σας!!
Θα ήθελα να μάθω τη θέση του Equal Ascendant στο χάρτη μου!!!
Ευχαριστώ πολύ!!!
30/11/82 18:15 Πάτρα
Printable View
Καλημέρα σας!!
Θα ήθελα να μάθω τη θέση του Equal Ascendant στο χάρτη μου!!!
Ευχαριστώ πολύ!!!
30/11/82 18:15 Πάτρα
ημερ.γενν. 23-04-'73 Λας Βεγκας Νεβαδα ωρα 23.10. θα ηθελα την ωρα ζωνης για να συμπληρωσω το γενν.χαρτη!ευχαριστω
Γεια σου eva81,
ο Eq είναι στις 8 μοίρες και 42 λεπτά του Ζυγού, στον 1ο οίκο του γενέθλιού σου.
Γεια σου just_a_fish,
μπορείς να δεις τον χάρτη του προσώπου, εδώ.
Γεια σου oliakon,
ο Εq είναι στις 6 μοίρες και 33 λεπτά των Διδύμων και στον 12ο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σου.
γειά σας, θα ήθελα να ρωτήσω για τον αστρολογικού χάρτη κάποιου με τα εξής στοιχεία: Αρρεν, γεννήθηκε 2/9/1964 ώρα 01:50 βράδυ στη Βηρυτό του Λιβάνου.
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ Scorpio, θα δοκιμάσω :bigsmile:
Γεια σας και πάλι!!
Θα ήθελα να μάθω να μάθω που βρίσκεται ο κλήρος του γάμου στο χάρτη μου...
30/11/1982
18:15
Πάτρα
Ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!!
Γειά σας
Θα ήθελε πολύ την βοήθεια σας να μπορέσω να βρώ σωστά τον γενέθλιο χάρτη μου. Η μέχρι τώρα υπολογισμοί που έχω κάνει μου δείχνουν ότι έχω ωροσκόπο Τοξότη, αλλά και πάλι δεν γνωρίζω αν είναι σωστό λόγο της διαφορετικότητας τις πόλης που έχω γεννηθεί.
Μια ακόμη ερώτηση και συγχωρέστε με αν είναι εντελώς άστοχη. Μία φίλη που εχει ασχοληθεί συστηματικά με την αστρολογία, μου είχε πει ότι βάση κάποιον μοιρων που βλέπει στο χάρτη μου καταλήγει στο συμπέρασμα ότι είμαι απ τους ανθρώπους που μπορούν να ασχοληθούν αρκετά καλά με την αστρολογια και οτιδήποτε μεταφυσικό, ισχύει κάτι τέτοιο, και τέλος τι θα μπορούσα να διαβάσω ώστε να μπορέσω να αναλύσω το πρωσοπικό μου χάρτη και να τον ερμηνεύσω.?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αγγελος
1. 10/12/1970
2. 02:40am
3. Sydney Australia
Στην εφαρμογή μας http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php
βάζετε τα στοιχεία σας. Αφού επειλέξετε ως πόλη γέννησης το Sydney της Αυστραλίας, αυτόματα συμπληρώνονται τα πεδίο γεωγραφικό μήκος - πλάτος και η ώρα ζώνης.
Εάν το κάνετε σωστά ο ωροσκόπος σας είναι Κριός στην 24 μοίρα και 59 πρώτα του Κριού
Προσθήκη: Βλέπω ότι αλλάξατε την ώρα γέννησης σε πρωινή αντί βραδυνή.
Με αυτά τα στοιχεία ο ωροσκόπος είναι 12.27 Σκορπιού