κανω προπονηση να δω ανμπορω να ανταπεξελθω
πηρα νεα φουστα
αλλα σε μια σουστα
σκιστηκε η ρημαδα
απο σκετη αφηρημαδα
τωρα θελει νεο γαΖΙ
ή θα παει παλιατζη
Printable View
κανω προπονηση να δω ανμπορω να ανταπεξελθω
πηρα νεα φουστα
αλλα σε μια σουστα
σκιστηκε η ρημαδα
απο σκετη αφηρημαδα
τωρα θελει νεο γαΖΙ
ή θα παει παλιατζη
θα κανω ακομα μια προσπαθεια αισθανομαι δυνατη αυτη την φορα:blink:
δεν ματαβρηκα το χαζο
εκεινο το στραβαδι
ηταν φιλος μου το ζαβο
σκετο απολιφαδι
εγω χωρις να τον ξερω καν, αρχισα να θελω να τον υπερασπιστω με τοσα που του χετε σουρει.... only love can save us:love:
Αντε καλε τοσο καλο κοριτσι τι να βρει να μου σουρει:laugh::laugh::laugh:! τωρα ομως με το τελευταιο που μου ειπες μου κινησες την περιεργια γιατι κατι πονηρο υποψιαζομαι οτι κρυβεται πισω απο αυτη τη φραση:wacko:... Γιατι εγω μονο επαγγελματικα θα μπορουσα να συνεργαστω μαζι του και το γελακι στο τελος εεε???:toung::toung::toung:
Κληρονομικό χάρισμα έχεις; :laugh:
Παιδί μου σου είπα έχει καμένο Ποσειδώνα. Αλλά και το τοστ του καμένο είναι και το στιφάδο του και τα μπατζάκια του:nuts: Τώρα σε λίγο θα καεί κι κεφαλή του :laugh: Επίκειται από τον Αρη ενεργοποίηση Ουρανού Πλούτωνα στον 8ο :laugh:
Α και γι αυτο θα μπορουσα να συνεργαστω μαζι του????:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Πάει, έληξε και η προθεσμία και χάσαμε την ευκαιρία να δούμε αν τα καβούρια στην τσέπη δαγκώνουν :toung:
Η ...επίσημη δικαιολογία είναι ότι κανείς δεν ενδιαφέρθηκε γιατί κανείς δεν παράγει πρωτότυπο έργο, παρά μόνο αντιγραφές.
Η ...ανεπίσημη η δική μου όμως είναι ότι πέρα από εμάς (που για άλλους λόγους παρακολουθούσαμε το θέμα και ήμασταν γνώστες) και τις ...αράχνες κανείς δεν γνώριζε τίποτε :toung: Οπότε πώς να υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος;
(¶λλες απόψεις που αναφέρουν ότι αντί για την επίδοση του χρηματικού επάθλου θα ζητούταν από τον νικητή να καταβάλει αυτός το χρήμα στον ...διοργανωτή, ελέγχονται ως ανακριβείς και κακόβουλες και δεν συμβάλλουν στην δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης :bigsmile: )