Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??
Ενδιαφέρον το παραλλήρημά σας κατά των Ιχθύων πανταχόθεν στο site. Δεν το χα καταλάβει πως ασκούμε τέτοια επίδραση :nuts:
(Ορμάτε τώρα ΟΥΛΕΣ μαζί :toung:)
Quote:
Originally Posted by
friary
Ενδιαφέρον το παραλλήρημά σας κατά των Ιχθύων πανταχόθεν στο site. Δεν το χα καταλάβει πως ασκούμε τέτοια επίδραση :nuts:
(Ορμάτε τώρα ΟΥΛΕΣ μαζί :toung:)
Ασκειτε, ασκειτε!! Υφερπουσα! Ενω οι αλλοι [εμεις δλδ.], δεν ασκουν επιδραση, απλως προκαλουν αντιδραση! :bigsmile::bigsmile::toung::toung:
Quote:
Originally Posted by
starfish
Ασκειτε, ασκειτε!! Υφερπουσα! Ενω οι αλλοι [εμεις δλδ.], δεν ασκουν επιδραση, απλως προκαλουν αντιδραση! :bigsmile::bigsmile::toung::toung:
Υπέρ του δέοντος τελικώςςςςςςς :toung:
Quote:
Originally Posted by
BlackOrWhat
Η καλύτερη εκδίκηση είναι αυτή των ιχθύων...πολύ απλά σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις και να θέλεις να αυτομαστιγωθείς...αν πιάσει βέβαια...;):toung:
ενδιαφέρον...:blink:
Quote:
Originally Posted by
may
Σωστήήηηηηηη....!!!!! :toung::toung:
όταν δε τους πάρεις χαμπάρι... αρχίζουν να "ψαροτρέμουν" κ έχει πολύ πλάκα!! :laugh::laugh:
Μήπως τρέμετε εσείς και δεν το ξέρετε?:nuts:
Quote:
Originally Posted by
εφη ταδε-ταδε εφη
Εμεις μονο απ' τα νευρα μας!!! :toung:
Καλημέρα σας,:bigsmile::bigsmile:
η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.... μόνο που τις περισσότερες φορές πλέον δεν σου κάνει αίσθηση γιατί θα το έχεις ήδη ξεπεράσει, εκτός και αν είσαι ταύράκι και το κρατήσεις μανιάτικο...χαχαχα:laugh:
Εγώ προσωπικά είναι φορές που δεν μπορώ να ξεχάσω και θέλω ηθική ικανοποίηση είτε απο μένα είτε απο την θεία δίκη. Πάντως αν κάποιος κάνει κάτι κακό πρέπει να τιμωρείτε με κάποιο τρόπο...
Όσο αναφορά τα γλυκά μας ψαράκια δεν κάνουν μία, μπροστά στην εκδίκηση ενός σκορπιού...απλά περιμένουν να αποδοθεί απο μόνη της δικαιοσύνη,ταπεινή μου γνώμη.
Καλή συνέχεια:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
εφη ταδε-ταδε εφη
Mπα... δεν παίζει...!! :toung: Mε τους ιχθύες πάντα αναμένω να μου την κάνουν... :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
MAKE LOVE>NOT WAR!!!
Για πολλους υπαρχει μεγαλη συναφεια αναμεσα στον ερωτα και στον πολεμο!:toung:
Κανουν ερωτα σαν να πολεμανε, ή πολεμανε σαν να κανουν ερωτα!:toung:
Ερωτευονται τον πολεμο ή πολεμανε τον ερωτα...και παει λεγοντας!