Re: Έρωτας είναι να ρισκάρεις...
Quote:
Originally Posted by
flame
Απ' ότι βλέπω είμαστε μεταξύ φίλων Λιμπράκι μας.:cheesy:
Εκμεταλεύσου το αυτό.....
Το λέω γιατί είναι σπουδαίο να νιώθεις ότι έχεις φίλους στο πλευρό σου.
Αν ασχοληθείς λίγο περισσότερο μαζί τους είναι ίσως πιο εύκολο να το ξεπεράσεις....
Γιαυτό λένε (αυτό στο λέω για να το ακούω κι εγώ:embarrest) ότι όταν έχεις έναν έρωτα δεν πρέπει να εξαφανιστείς μέσα σ' αυτόν και κυρίως δεν πρέπει να εξαφανιστείς από τους φίλους σου, δεν πρέπει να χάσεις την αυτονομία σου.
Κι εμείς ερωτευτήκαμε.............αλλά τους φίλους και φίλες δεν τους καίμε.....λέει ένα τραγούδι της Αλεξίου.:love:
Πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας!Δεν το περίμενα ότι θα έβρισκα τόσους ανθρώπους να μου συμπαρασταθούν από ένα και μόνο post. Και σας ζητώ συγγνώμη αν δεν απάντησα αμέσως στις συμβουλές σας, αλλά προσπαθούσα να μην κάθομαι σπίτι και να κλαίω τη μοίρα μου...Προσπαθούσα να βγαίνω συνέχεια, πρωι-βράδυ. Όχι ότι είμαι καλύτερα, τα ίδια χάλια νιώθω, μου λείπει ακόμα αλλά έχω βάλει πείσμα να αλλάξω σελίδα στη ζωή μου.
Και πάλι σας ευχαριστώ πάρα πολύ το εκτιμώ πάρα πολύ αυτό που κάνατε για 'μένα όλοι σας.
Θα σας ευγνομονώ πάντα!:embarrest
Δεν υπάρχει «για πάντα» λιμπράκι, φρόντισε να μας ευγνωμονείς για πολύ λίγο - μέχρι την επόμενη αγάπη ας πούμε :love: :)
Ντινα μου,με το περασμα του χρονου τα πραγματα μαλακωνουν,γλυκαινουν.Δραμ ατα,χωρισμοι...Και δεν ειναι που τα ξεχνας,οχι.Απεναντιας ειναι που τα θυμασαι,τ'αναπολεις,τα φερνεις πισω ευγενισμενα,σφραγισμενα μ'ενα χαμογελο...Αυτα τα εγραψε ο Γ.Ριτσος στα Ερωτικα του
Quote:
Originally Posted by
Δείμων
Δεν υπάρχει «για πάντα» λιμπράκι, φρόντισε να μας ευγνωμονείς για πολύ λίγο - μέχρι την επόμενη αγάπη ας πούμε :love: :)
Μα γιατί όχι για πάντα; Είναι τόσο κακό να θυμάσαι την τόσο σημαντική στήριξη που σου έχουν δώσει άγνωστοι άνθρωποι σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής σου;;;Δε νομίζς ότι υπάρχει περίπτωση να ξεχάσω ποτέ το κουράγιο που μου δίνετε ή την αυτοπεποίθηση με την οποία με βοηθάτε να επανακτήσω...:love:
Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ
Quote:
Originally Posted by
voulatain
Ντινα μου,με το περασμα του χρονου τα πραγματα μαλακωνουν,γλυκαινουν.Δραμ ατα,χωρισμοι...Και δεν ειναι που τα ξεχνας,οχι.Απεναντιας ειναι που τα θυμασαι,τ'αναπολεις,τα φερνεις πισω ευγενισμενα,σφραγισμενα μ'ενα χαμογελο...Αυτα τα εγραψε ο Γ.Ριτσος στα Ερωτικα του
Αχ μακάρι από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί, Δεν ξέρεις πόσο θέλω να έρθει αυτή η στιγμή... Σε ευχαριστώ:embarrest
Από ευαισθησία έδειξα τεράστια ανοχή. Ένα γενικό όμως θέμα δεν το μετατρέπουμε σε προσωπικό έτσι απλά.
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Από ευαισθησία έδειξα τεράστια ανοχή. Ένα γενικό όμως θέμα δεν το μετατρέπουμε σε προσωπικό έτσι απλά.
Συγγνώμη εγώ φταίω...Θα έπρεπε να διαβάσω καλύτερα τους όρους του site και να μην ξεκινήσω το post. Με συγχωρείτε και θα προσέξω περισσότερο στο μέλλον...:embarrest :love:
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Δεν είναι όμως κακό, να μπορούμε να επικοινωνούμε μεταξύ μας, για να βοηθάμε και να βοηθιόμαστε? Δε μπορούμε να έχουμε ένα χώρο για τέτοια θέματα?
Η επικοινωνία των ανθρώπων έχει γίνει πολύ δύσκολη και το βιώνουμε όλοι μας καθημερινά. Ας την έχουμε τουλάχιστον ηλεκτρονικά. Δώστε μας εσείς την ευκαιρία.
:love::love::love:
Quote:
Originally Posted by
libraD
............................................ (ο πρώην μου έχει Σελήνη στους Διδύμους) .................................................. .................
Αυτό και μόνο κορίτσι μου τα λέει όλα.. Λόγια λόγια λόγια και μόνο λόγια. Αυτοί οι άνθρωποι ικανοποιούνται μόνο με τα λόγια. Από πράξεις πάσχουν.. Μη νομίζεις ποτέ, ότι επειδή σου είπε το "τέρμα" δε θα ξαναγυρίσει.. το΄χω δει και γω το ίδιο έργο... και η κολητή μου(ακόμη το βλέπουμε δηλ.)
Και θα σου τηλεφωνήσει και θα ξαναγυρίσει και θα κάνει και πολλές προσπάθειες για να σε ξαναδεί. Από κει και πέρα είναι επιλογή σου, πως θα αντιδράσεις και πως θες να δεις τον εαυτό σου..
Συμβουλή μου: μακριά από άντρα με σελήνη στους Διδύμους..(για γυναίκα δεν έχω άποψη) και να διαβάσεις τα άρθρα που αναφέρονται σ΄αυτό το θέμα..
Quote:
Originally Posted by
getzaki
Αυτό και μόνο κορίτσι μου τα λέει όλα.. Λόγια λόγια λόγια και μόνο λόγια. Αυτοί οι άνθρωποι ικανοποιούνται μόνο με τα λόγια. Από πράξεις πάσχουν......
Συμβουλή μου: μακριά από άντρα με σελήνη στους Διδύμους..(για γυναίκα δεν έχω άποψη) και να διαβάσεις τα άρθρα που αναφέρονται σ΄αυτό το θέμα..
Η σεληνη στους διδυμους ειναι παρεξηγημενη!!! Αλλα και γενικα απο μια σεληνη δε φαινεται αν ο αλλος θα ναι ολο λογια και απο πραξεις τιποτα!!! Η σεληνη σ αυτη τη θεση μπορει να ειναι δυσκολη αλλα δε μειονεκτει καθολου μα καθολου απο συναισθηματα ισα ισα αρεσκεται να μοιραζεται....