Εδώ είμαστε, δεν έχουμε χαθεί!!:)
Σε πληροφορώ, ότι έχεις το καλύτερο συνδυασμό! έχω μία φίλη με αυτό τον συνδυασμό και είναι όλα τα λεφτά!!
Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!:love: Τελικά υπάρχει και κόσμος που συμπαθεί τους σκορπιούς! :)
Printable View
Εδώ είμαστε, δεν έχουμε χαθεί!!:)
Σε πληροφορώ, ότι έχεις το καλύτερο συνδυασμό! έχω μία φίλη με αυτό τον συνδυασμό και είναι όλα τα λεφτά!!
Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!:love: Τελικά υπάρχει και κόσμος που συμπαθεί τους σκορπιούς! :)
Είμαι λιονταρίνα γνήσια .Αυταρχική , ιδεαλίστρια αλλά επίμονη, μου αρέσει ο πλούτος και η πολυτέλεια , θέλω να είμαι αρχηγός. Πιστεύω πως όλοι οι λέοντες πρέπει να κουραστούν για να αποκτήσουν αυτά που θέλουν στη ζωή , γενικά η τύχη δεν τους βοηθάει πολύ.Όμως σχεδόν πάντοτε τα καταφέρνουν χάρη στην ανεξάντλητη δύναμή τους. Εσωτερική δύναμη εννοώ.
Φιλιά σε όλους τους λέοντες
Και πού να δείτε αυταρχισμό οι αιγόκεροι (κρι κρι του φαραγγιού της Σαμαριάς)!!! Μαστίγωμα μέχρι να γίνει αυτό που θέλουμε, το οποίο φυσικά πρέπει άλλοι να κάνουν υπό τις διαταγές μας χωρίς γκρίνια και αντιρρήσεις! Αλλά πάντα χαμογελαστοί (yes master)!
Υ.Γ: Κλείστε την πόρτα....γεμίσαμε καρκίνους:cry:
Ιχθύς με ωροσκόπο ζυγό
Ένα μικρό υδροχοάκι με ωροσκόπο καρκίνο :embarrest Περίφανη για το υδροχόος, όσο για το καρκίνος ακόμα το ψάχνω :toung:
Ανήκω στο ζώδιο των Διδύμων και βρίσκω πολύ ενδιαφέροντες τους ανθρώπους
που προσπαθούν να ανακαλύψουν τον άλλο μόνοι τους.
Είμαι Σκορπιός με οροσκόπο Τοξότη.
Η γνώμη μου για τους Σκορπιούς είναι οτι έχουν πολλά υπαρξιακά και είναι άτομα μελαγχολικά και των άκρων. Έχουν ισχυρή θέληση όταν θέλουν κάτι πολύ κάνουν τα πάντα . . .
Το καλό είναι οτι κρίνουν πάντα πρώτα τον εαυτό τους, αυστηρά ίσως, αυτοσαρκάζοντας και μετά τους άλλους. Είναι θα έλεγα ανικανοποιητα άτομα γιατί συνέχεια ψάχνονται ..΄
Δύσκολα ένα Σκορπιός κάνει παρέα με άτομα κατώτερά του, που συμβιβάζονται ή βολεύονται. .για κάποιους λόγους και δεν αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες
Εγώ είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Σκορπιό. Για να πω όμως την αλήθεια δεν ξέρω να σας πω πολλά για αυτόν τον συνδυασμό πέραν του ότι δεν μοιάζω και πολύ με Παρθένο.