Re: Ποιό ζώδιο επιμένει μετά απο έναν χωρισμό???
Σε όλα έχουν δική τους νοοτροπία...αυτό που με εκνεύριζε πάντα σε αυτόν είναι πώς κατάφερνε τα δικά του λάθη να τα γυρνάει και να ζητάει και τα ρέστα...και μετά με μια συγνώμη να λύνονται όλα.
Απόψε θα πάω για να πάρω τα πραγματά μου...και ας ελπίσουμε οτι θα μπει επιτέλους μια τελεία.
Υ.Γ. Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις και sorry αν σας "πρήζω"...:embarrest Έπρεπε να τα πώ να ξεθυμάνω... :nuts:
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Μια και βλεπω προτίμηση σε συγκεκριμένο ιρλανδικό γκρουπ θα σου αντιπροτείνω "You say when he hits you, you don't mind
Because when he hurts you, you feel alive "
Μεταφορικά φυσικά.
Αν αγαπάμε έστω και λίγο τον εαυτο μας δεν θα τον υποβάλλουμε σε κινέζικα βασανιστήρια,ουτε θα τον καταδικάσουμε να περιμένει για το "τιποτα"και τα ψίχουλα που θα μας αφήσει κάποιος.
Κατα δευτερον σε τελείως προσωπικό επίπεδο μιλώντας,η αναποφασιστικότητα & η αστάθεια -ειδικά σε έναν άνδρα- θα με απωθούσε φοβερά και το διαπίστωσα στην πράξη.:sick:Η μας θέλουν ή δε μας θέλουν.Απλά πράγματα.;)
Συμφωνώ απόλυταPerfect
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Μια και βλεπω προτίμηση σε συγκεκριμένο ιρλανδικό Η μας θέλουν ή δε μας θέλουν.Απλά πράγματα.;)
:bigsmile: Λατρευώ τους U2...
Αυτό ακριβως θα του πώ...ή με θες ή δε με θές...τέρμα τα παιχνίδια...
έλα όμως που μερικοί αδυνατούν να καταλάβουν πως σε μερικές στιγμές της ζωής χρειάζεται να λαμβάνεις μέτρα και όχι ημίμετρα. Και θέλουν ντε και καλά να έχουν παντού συναισθηματικές εκκρεμότητες, που ίσως αυτό τους κάνει να νιώθουν επιθυμητοί και αυξάνει τον δείκτη εγωισμού του...
¶ρα πατώντας πάνω σου ικανοποιούν τη ματαιοδοξία τους:mad:
Quote:
Originally Posted by
nala
Σε όλα έχουν δική τους νοοτροπία...αυτό που με εκνεύριζε πάντα σε αυτόν είναι πώς κατάφερνε τα δικά του λάθη να τα γυρνάει και να ζητάει και τα ρέστα...και μετά με μια συγνώμη να λύνονται όλα.
Απόψε θα πάω για να πάρω τα πραγματά μου...και ας ελπίσουμε οτι θα μπει επιτέλους μια τελεία.
Υ.Γ. Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις και sorry αν σας "πρήζω"...:embarrest Έπρεπε να τα πώ να ξεθυμάνω... :nuts:
Ειλικρινά θα ήθελα πολύ να μάθω αν τελικά μπήκε η τελεία ή αν πάλι τα γύρισε τούμπα (πράγμα πολύ πιθανόν για έναν Ζυγό) και ξεκίνησε πάλι το παιχνίδι με δικούς του όρους πάντα...Αχ σε νιώθω απόλυτα όμως.... :( Και φαντάζομαι ότι αν σου ζητήσει κάτι θα είναι πολύ δύσκολο για σένα να αρνηθείς...
Quote:
Originally Posted by
SKYLOROCK
Ειλικρινά θα ήθελα πολύ να μάθω αν τελικά μπήκε η τελεία ή αν πάλι τα γύρισε τούμπα (πράγμα πολύ πιθανόν για έναν Ζυγό) και ξεκίνησε πάλι το παιχνίδι με δικούς του όρους πάντα...Αχ σε νιώθω απόλυτα όμως.... :( Και φαντάζομαι ότι αν σου ζητήσει κάτι θα είναι πολύ δύσκολο για σένα να αρνηθείς...
Αυτό ακριβώς φοβάμαι κι εγώ...ότι αυτό παέι να κάνει γιατί διαφορετικά θα δεχόταν τη δική μου πρόταση να μη συναντηθούμε για να μου τα δώσει...και τώρα εμφανίζεται σα να μη συμβαίνει τίποτα με αυτή την πρόφαση...Και φοβάμαι τον εαυτό μου οτι δε θα αντισταθώ...
Νεώτερα αύριο...
Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση...I need it!
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
έλα όμως που μερικοί αδυνατούν να καταλάβουν πως σε μερικές στιγμές της ζωής χρειάζεται να λαμβάνεις μέτρα και όχι ημίμετρα. Και θέλουν ντε και καλά να έχουν παντού συναισθηματικές εκκρεμότητες, που ίσως αυτό τους κάνει να νιώθουν επιθυμητοί και αυξάνει τον δείκτη εγωισμού του...
¶ρα πατώντας πάνω σου ικανοποιούν τη ματαιοδοξία τους:mad:
Και που στεκόμαστε εμεις ;
Εκκρεμότητα υπάρχει όσο εμείς περιμένουμε και προφανώς μονο για εμάς.Ο αλλος με την δική του φιλοσοφία ή ανασφάλεια ειναι μια χαρα.:mad:
Αν ο άλλος δεν έχει το θαρρος να βάλει μία τελεία κάνουμε την "καλή πράξη" και την βάζουμε εμεις.Γλυτώνεις χρόνο,κόπο και κερδίζεις την ψυχική σου ηρεμία.:love:
Οι ζυγοί φημίζονται για τον διπλωματικό τρόπο τον οποίο χρησιμοποιούν για να ΜΗΝ χρειαστεί να αποφασίσουν.Καμιά φορά όμως και η μή λήψη απόφασης ειναι δράση.Μας προκαλεί να αντιδράσουμε εμεις.;)
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Και θέλουν ντε και καλά να έχουν παντού συναισθηματικές εκκρεμότητες, που ίσως αυτό τους κάνει να νιώθουν επιθυμητοί και αυξάνει τον δείκτη εγωισμού του...
Tο δείκτη εγωισμού τους μπορεί να τον αυξάνουν...το δείκτη νοημοσύνης τους πάλι τον κατεβάζουν στα επίπεδα της αμοιβάδας...:laugh:
Kαι σε όλους τους προκαρυωτικούς οργανισμούς να κατεβάσουν το επίπεδο τους, εμάς ταλαιπωρούν. Όπως λοιπόν πολύ σωστα λέει η αξιότιμη roadrunner, βάζουμε εμείς τελεία άμεσα.
Όσο για τους διπλωματικούς χειρισμούς στο ΥΠΕΞ όχι σε εμάς. Και πάνω από όλα αξιοπρέπεια. Αν έχουμε αποφασίσει με 100% σιγουριά τον χωρισμό και όλες οι πρεσβείες να μας την πέσουν το ΟΧΙ δεν αλλάζει...:suspiciou
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Όσο για τους διπλωματικούς χειρισμούς στο ΥΠΕΞ όχι σε εμάς. Και πάνω από όλα αξιοπρέπεια. Αν έχουμε αποφασίσει με 100% σιγουριά τον χωρισμό και όλες οι πρεσβείες να μας την πέσουν το ΟΧΙ δεν αλλάζει...:suspiciou
Ακριβώς αυτό...Πλέον νομίζω ότι δε μιλάω με έναν απλό άντρα άλλά με τη Ντόρα Μπακογιάννη :laugh: