Re: Ποιο ζώδιο θα διαλέγατε?
Quote:
Originally Posted by
panther
Δώσε στίγμα. Σαν ποιό δηλαδή?
(Πρόσεξε τι θα πεις)
Νομίζω σε αυτή την περίπτωση ένα Κριαράκι :nuts: θα έρθει και θα ζυγιάσει την κατάσταση με τον παρορμητισμό του. Αν δε παίξετε ξύλο στο τέλος........:laugh:
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Ευτυχώς έχω πάντα μαζί χαρτομάντηλα!Ιουλία θέλεις;;!!!
Ένας λόγος που δεν τα πάω καλά με τα ψάρια αντρες είναι η σχετικά με εμένα υπερβολικά παθητική και γκρινιάρικη φύση τους!Τουλαχιστον αυτών που έχω συναντησει εγώ!:bigsmile:
Ναι πέτα κανένα, γιατί θα με πάρουν τα ζουμιά τώρα:toung:
Quote:
Originally Posted by
kia
Νομίζω σε αυτή την περίπτωση ένα Κριαράκι :nuts: θα έρθει και θα ζυγιάσει την κατάσταση με τον παρορμητισμό του. Αν δε παίξετε ξύλο στο τέλος........:laugh:
Κοπελιά, μεθυσμένη είσαι???:bigsmile:
Καρκίνος με ωροσκόπο ταύρο είσαι σίγουρη ότι ταιριάζει με Κριό?:wacko:
Quote:
Originally Posted by
kia
Εγώ θα πρότεινα έναν Ταύρο με ωροσκόπο κάτι σε νερό....:cheesy:
τρέχοντας απομακρύνομαι απο ζυγό πια.Πολλά εγκαύματα τρίτου βαθμού έπαθε η γούνα μου.:cry: :cry:
Νομίζω πως αν δούμε όλα τα ποστ θα ανακαλύψουμε πως εξορίσαμε όλα τα ζωδια στο πυρ το εξώτερο. Ανασυνταχθείτε να βρούμε ποια ζώδια είναι και λίγο νορμάλ.:weird:
Quote:
Originally Posted by
panther
Κοπελιά, μεθυσμένη είσαι???:bigsmile:
Καρκίνος με ωροσκόπο ταύρο είσαι σίγουρη ότι ταιριάζει με Κριό?:wacko:
Μιά χαρά τα λέει η Kia!Με Κριό τα ηλιακά σας θα βγάζουν πάθος.Αν έιχε ωροσκόπο στην γή ή στο νερό θα μπορουσε να έχει και διαρκεια!
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Μιά χαρά τα λέει η Kia!Με Κριό τα ηλιακά σας θα βγάζουν πάθος.Αν έιχε ωροσκόπο στην γή ή στο νερό θα μπορουσε να έχει και διαρκεια!
Πάντως, δεν έχω γνωρίσει ποτέ μου Κριό!!!
Φαίνεται αντιπαθιόμαστε από μακρυά!
Quote:
Originally Posted by
panther
Για αυτό προσέχουμε τι λέμε, ώστε μετά να μην τα λουζόμαστε!!!:toung:
Ζυγος??? Μακρυάαααααα:scared::scared:
Ποοοοοοοοοολλλυυυυύ μακριά..στο πυρ το εξώτερον:cheesy:
Quote:
Εχω κατι σε Κριο με ωροσκοπο/Σεληνη Ταυρο ή Σκορπιό (κρίνωντας πάντα από την εξωτερική εμφάνιση).Να τ'αφήσω?:cheesy:
Quote:
Originally Posted by
panther
Πάντως, δεν έχω γνωρίσει ποτέ μου Κριό!!!
Φαίνεται αντιπαθιόμαστε από μακρυά!
Καιρός να γνωρίσεις :toung: Παρακαλούνται όσοι έχουν γνωστούς Κριούς να αρχίσουν να φτιάχτουν λίστα............. και μετά να τους ρίξουμε στο καζάνι :laugh:
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Εγώ θα πρότεινα έναν Ταύρο με ωροσκόπο κάτι σε νερό....:cheesy:
Νομίζω πως και στον ωροσκόπο καλό θα ήταν να μην υπάρχει ζώδιο νερού. Όπως και να το κάνουμε, και πάλι θα έβγαζε πολύ ευαισθησία... (ωροσκόπος=προσωπικότητα.... ...εκεί να δεις κλάμα και οδυρμός και γκρίνια- φαντάζομαι τώρα! :embarrest )
Quote:
Νομίζω πως και στον ωροσκόπο καλό θα ήταν να μην υπάρχει ζώδιο νερού. Όπως και να το κάνουμε, και πάλι θα έβγαζε πολύ ευαισθησία... (ωροσκόπος=προσωπικότητα.... ...εκεί να δεις κλάμα και οδυρμός και γκρίνια- φαντάζομαι τώρα! :embarrest )
Μπορεί να έχεις δίκιο:love: Βιάστηκα να μιλήσω από προσωπική πείρα (καθότι κάβουρας και γω), και μια και οι Ταύροι γλυκαίνουν με νερό στον ωροσκόπο, και έχω διαπιστώσει ότι ταιριάζουμε αρκετά:cheesy:Αλλά είπαμε όλα σχετικά είναι εεεε?:toung: