1000 Thanks!!!!!:love:
Printable View
γειά σας θα ήθελα να μάθω τις θέσεις των πλανητών μου είμαι γεννημένη στη Στουτγκάρδη Γερμανία στις9 Φεβρουαρίου 1970 μέρα Δευτέρα ώρα 10 το πρωί δεν ξέρω αν η ώρα είναι ώρα Γερμανίας ή Ελλάδας ελπίζοντας ότι αυτό δε θα μου στερήσει την γνώση των θέσεων περιμένω απαντησή σας
ευχαριστώ και καληνυχτώ
Καλημέρα,
Είμαι γεννημένη στις 19 Δεκεμβρίου 1971 στις 02.50 τα ξημερώματα,
στον Πειραιά. Αν έχετε την καλοσύνη να μου απαντήσετε θα με βοηθούσε
πολύ, ένεκα του ότι έχω ήδη βρει τους πλανήτες μου αλλά θέλω να κάνω
σύγκριση με τα δικά σας. Για να διευκολύνω την απάντηση παραθέτω αυτά
που έχω βρει:
Ηλιος - Τοξότης
Σελήνη - Αιγόκερως
Ερμής - Τοξότης
Αφροδίτη - Αιγόκερως
Αρης - Ιχθύς
Δίας - Τοξότης
Κρόνος - Δίδυμοι
Ποσειδώνας - Τοξότης
Ευχαριστώ
Μήπως μπορείτε να μου πείτε πού βρίσκεται ο δικός μου Εύρηκα;
Γεννήθηκα 1 Οκτωβρίου 1984 στις 17:45 στην Αθήνα
Σας ευχαριστώ εκ τω προτέρων
libraD
Καλησπέρα !!.
Είναι εύκολο να μου βρείτε που βρίσκεται η Λίλιθ στον χάρτη μου ??
Είμαι γεννημένη στις 09/11/1979 στην Αθήνα .
Σας ευχαριστώ πολύ !!!!!! .
Γεια σας,
Επειδη τον χαρτη μου τον εχω φτιαξει μεσω προγραμματος το οποιο δεν περιλαμβανει κληρο της τυχης, ηρα κτλ και εγω μονη μου δεν δυναμαι θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει; γεννημενη 14/04/70 Μελβουρνη Αυστραλιας ( 144Ε58 37S49) ωρα 18:00
Ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!!!!!!
Kalimera....eimai genimeni 13.3.1952 /19.30 stin poli plovdiv bulgaria...ta itela na mato pou vriskete i ira sto genetlio mou xarti.Sas eyxaristo poli gia ta indiaferoun temata pou exo tin tixi na diavaso mesa apo to said.
Καλημέρα. Έχω γεννηθεί στις 11/10/1976 στην Αθήνα στις 08:00-08:30 το πρωί.
Καθώς δεν είμαι και πολύ σχετική με την αστρολογία, θα ήθελα να μάθω τις θέσεις των πλανητών μου, καθώς και τη σημασία τους. Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο στοιχείο στο χάρτη μου που θα πρέπει να αναλύσω περαιτέρω.
τα δικά μου στοιχεια είναι:
1. 02/02/1986
2. 06.30 π.μ.
3. εδεσσα ελλαδα
4. θελω να μαθω ποσο ταιριαζω με καποιον που ειναι γεννημενος
28/01/1988
08.00 π.μ.
αθηνα ελλαδα..
ευχαριστώ προκαταβολικά
Καλημερα σας...σας ευχαριστω για την πληθορα ενδιαφεροντων αρθρων και πληροφοριων που απλοχερα μας προσφερετε.....εχω γεννηθει στις 8/8 1958...ωρα 00 10....δηλ.λιγο μετα τα μεσανυχτα της 7ης αυγουστου..προς 8....θα ηθελα την θεση των πλανητων κ λοιπων σημειων, αστεροειδων..βερτεξ κλπ..σας ευχαριστω θερμα....καλημερα σας