Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
NATALIA1
Καλή μέρα, καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά στους ερωτοχτυπημένους. Είμαι νέο μέλος και τα θέματα που συζητάτε με ενδιαφέρουν πολύ. Έχω διαβάσει αρκετά σε σχέση με την αστρολογία και βρίσκω τη σελίδα σας πολύ κατατοπιστική πάνω σε διάφορα θέματα για τα οποία δύσκολα μπορείς να ενημερωθείς. Θεωρώ ότι μέσα από την παρέα σας θα μάθω ακόμα περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα πράγματα που θα συμβάλλουν στην προσωπική μου εξέλιξη.
Καλως μας ορισες λοιον!
καλη περιηγηση σου ευχομαι στο καλυτερο αστρολογικο φορουμ!!
γειά σε όλους!!:bigsmile:
Καλως ηρθες κοντα μας!!
Καλη συνεχεια ευχομαι στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ...
Καλημερα σε ολους. Χαιρομαι που βρηκα την παρεα σας. Με λενε Κατερινα ειμαι Υδροχοος με ωροσκοπο Σκορπιο και μεσουρανημα στον Λεοντα. Να γιατι ουτε εγω μπορω να με καταλαβω μερικες φορες......
Καλη συνεχεια σε ολους
Quote:
Originally Posted by
ioannakaterina
Καλημερα σε ολους. Χαιρομαι που βρηκα την παρεα σας. Με λενε Κατερινα ειμαι Υδροχοος με ωροσκοπο Σκορπιο και μεσουρανημα στον Λεοντα. Να γιατι ουτε εγω μπορω να με καταλαβω μερικες φορες......
Καλη συνεχεια σε ολους
Γειασ σου Κατερινουλα. Καλως ηρθες κι ευχομαι να καταλαβεις πολλα μεσα απο τα αρθρα.
Καλη περιηγηση
Hello everybody!!!!!!!Να μπω στην παρέα σας;:pleasantry:
Quote:
Originally Posted by
Tarmad
Hello everybody!!!!!!!Να μπω στην παρέα σας;:pleasantry:
και δεν μπαινεις!!!:laugh::cheesy:
καλως ορισες λοιπον!
καλη συνεχεια σου ευχομαι!!!
γεια σας, είμαι καινούργιο μέλος από τη Κύπρο. Χαίρομαι που βρίσκομαι και εγώ στη παρέα σας για πρώτη φορά. Συγχαρητήρια για τον ιστότοπό σας έχει αρκετές πληροφορίες σχετικά με την αστρολογία. Πάντα με ενδιέφερε η αστρολογία και ως γνήσια ιχθύς πάντα το ψάχνω.
Quote:
Originally Posted by
GSAVVA
γεια σας, είμαι καινούργιο μέλος από τη Κύπρο. Χαίρομαι που βρίσκομαι και εγώ στη παρέα σας για πρώτη φορά. Συγχαρητήρια για τον ιστότοπό σας έχει αρκετές πληροφορίες σχετικά με την αστρολογία. Πάντα με ενδιέφερε η αστρολογία και ως γνήσια ιχθύς πάντα το ψάχνω.
καλως μας ορισες!!
ευχομαι καλη συνεχεια!:bigsmile: