Ευχαριστω πολυ !!! :bigsmile:
Printable View
Ευχαριστω πολυ !!! :bigsmile:
Γεια σας!!!! :cheesy:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλως ηρθες Τζωρτζινο. Κι εμεις βρισκουμε το site μοναδικο.
Καλη περιηγηση:laugh::laugh::laugh:
kalhspera!!!!euxaristw pou me dexthkate!!!!!!xreiazomai th voh8eia sas!!!!exw gennh8ei 1/1 kai wra 1:11to meshmeri.. 8a mporousa na xw mia analush gia planthtes kai o,ti 8a mporouse na me voh8hsei??????kai pali sas euxaristw para pl!!!!
Kαλωσόρισες!Πάνω πάνω εκεί που λέει"δωρεάν ωροσκόπιο"θα βρεις "οι χάρτες σας"και θα περάσεις τα στοιχεία γέννησης σου,για να διαβάσεις δωρεάν την ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου.Επίσης μπορείς να αποθηκεύσεις και να μελετήσεις και ωροσκόπια άλλων,αφού μπορείς να καταχωρήσεις μέχρι και 50!Να γράφεις στα Ελληνικά,και καλές μελέτες!!:bigsmile:
Καλημέρα σας, φορτωμένη με την απειρία μου στους Η/Υ καθώς επίσης και με τον ιό της γρίπης,σας βρήκα σερφάροντας πρωί πρωί και αποφάσισα να γίνω μέλος στην ιστοσελίδα σας. Είμαι κριός με ωροσκόπο ταύρο και ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την αστρολογία αρκετά χρόνια τώρα. Με ενδιαφέρει περισσότερο η ψυχολογική και φιλοσοφική της διάσταση και λιγότερο οι προβλέψεις.
Cassius
Καλή μέρα, καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά στους ερωτοχτυπημένους. Είμαι νέο μέλος και τα θέματα που συζητάτε με ενδιαφέρουν πολύ. Έχω διαβάσει αρκετά σε σχέση με την αστρολογία και βρίσκω τη σελίδα σας πολύ κατατοπιστική πάνω σε διάφορα θέματα για τα οποία δύσκολα μπορείς να ενημερωθείς. Θεωρώ ότι μέσα από την παρέα σας θα μάθω ακόμα περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα πράγματα που θα συμβάλλουν στην προσωπική μου εξέλιξη.