Αν μπορείς, σημείωσέ μου και τόπο γέννησης! :)
Printable View
Αποφάσισα να ασχοληθώ περισσότερο με το γενέθλιο χάρτη μου και προσπάθησα να τον εκτυπώσω έτσι όπως μου τον έχεις βγάλει σελ.159 αλλά έβγαλα τα μάτια μου :wacko: Δυστυχώς δεν μπορώ να τον μεγενθύνω. Μήπως είναι εύκολο να μου τον μεγαλώσεις λίγο ή να μου πεις τον τρόπο; Σε ευχαριστώ:cheesy:
Όταν πατήσεις την ένδειξη "εδώ" που σε οδηγεί στον χάρτη σου, πατάς δεξί κλικ, αποθήκευση ως, και μετά άνοιξε τον με άνοιγμα προβολής εικόνων και φαξ των windows και μπορείς να ζουμάρεις όσο θες. Όταν πατήσεις εκτύπωση απο εκεί, θα πρέπει να επιλέξεις εκτύπωση "φωτογραφία πλήρους σελίδας: ξακρισμένο και περιστραμένο". Και θα σου εκτυπωθεί όσο μια σελίδα Α4.
Ελπίζω να βοήθησα :bigsmile:
kia μου σε ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά όπως και να το εκτυπώσω οι πίνακες οι μικροί στα δεξιά βγαίνουν πολύ θολοί και δεν ξεχωρίζω τα σύμβολα :blink: Αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος.........:unsure:
Καλημέρα!!
Γράφτηκα πριν λίγο καιρό και ομολογώ ότι είμαι ενθουσιασμένη με τη σελίδα σας!
Βέβαια, οφείλω να παραδεχτώ ότι οι γνώσεις μου για τα θέματά σας είναι από ελάχιστες ως ανύπαρκτες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω διάθεση να διαβάσω και να μάθω.
Σκεφτόμουν να αρχίσω με τα βασικά. Γι' αυτό το λόγο, θα ήθελα να μου στείλετε τον γενέθλιο χάρτη μου.
Έχω γεννηθεί στην Αθήνα, στις 05/10/1975 και ώρα 02:00 π.μ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μπορεί κάποιος να μου πει πώς να βρω την προοδευτική μου Σελήνη? 30.1.79 7:10μμ Λευκωσία, Κύπρος. Ευχαριστώ! :cheesy:
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 15/8/1963 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 8.20 Π.Μ.
Dr maroulita θα μπορουσατε να μου κανετε εναν χαρτη 17 12 90 Αθηνα 20:40 με ολες τις δευτερευουσες οψεις?επισης ποση ειναι η ανοχη αντιθεσης στην συναστρια συμφωνα με το προγραμμα σας?ευχαριστω πολυ!