-
Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
εναςαμερικανος φιλος
Γεια σας. Ειμαι και εγω κακή χρήστρια του διαδικτύου αλλά αγαπώ πολύ την αστρολογία και θέλω να την μάθω καλύτερα. Σας ευχαριστώ για τα θέματά σας.:love:
Να σε καλοσωρίσουμε και σένα.....:bigsmile: Αν και για κακή χρήστρια μια χαρά τα πάς!:love:
-
Μπα, δεν είναι έτσι. Πατάω στην τύχη κι ό,τι μου βγάλει. Ελπίζω σιγά-σιγά να μάθω.:embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
εναςαμερικανος φιλος
Μπα, δεν είναι έτσι. Πατάω στην τύχη κι ό,τι μου βγάλει. Ελπίζω σιγά-σιγά να μάθω.:embarrest
ολα θα τα μαθεις μην ανυσηχεις!!
εδω τα μαθαμε εμεις ...δηλαδη εγω !!!:bigsmile:
και οτι απορια εχεις να ρωτας και θα σε βοηθανε !
εγω απο το 0 ξεκινησα κυριολεκτικα και να ειναι καλα τα μελη που με βοηθουσαν
καλη συνεχεια να εχεις
και σου ευχομαι να τον αγαπησεις τον χωρο αυτο!
ερωτας αγιατρευτος ειναι το myhoroscope!!!!χααα!!!:love:
-
ευχαριστω για τισ σθμβουλεσ μπορει καποιοσ να μου εξηγηση πωσ να βρω τον αστρολογικο μου χαρτη κ την ερμηνεια του
-
Quote:
Originally Posted by
λιλλιαν
ευχαριστω για τισ σθμβουλεσ μπορει καποιοσ να μου εξηγηση πωσ να βρω τον αστρολογικο μου χαρτη κ την ερμηνεια του
ακριβως πανω αριστερα στην σελιδα
λεει Δωρεαν Ωροσκοπιο
θα το πατησεις και θα βγουν διαφορες εφαρμογες
εσυ πατα ''
οι χαρτες μου''
βαλε τα στοιχεια σου ου σου ζηταει και θα εχεις τον αστρολογικο σου χαρτη
και την ερμηνεια του :bigsmile:
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΝ ΣΤΟ ΓΕΝΕΛΕΙΟ ΧΑΡΤΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ?ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΟΝ 5ο ΟΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Quote:
Originally Posted by
κυβελη
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΝ ΣΤΟ ΓΕΝΕΛΕΙΟ ΧΑΡΤΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ?ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΟΝ 5ο ΟΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
καλως μας ηρθες Κυβελη:bigsmile:
για το αλλο που ρωτας θα σου ευχηθω καλη περιηγηση στα αρθρα και τις συζητησεις μελων
ολο και κατι θα μαθεις και θα λυσεις ισως και τις αποριες σου
-
γεια σας. μολις ηρθα στο site σας με πολλες ελπιδες αλλα και ορεξη να μαθω καινουργια πραγματα!!!!
-
geia!!!!
edw eimai ki egw
-
Quote:
Originally Posted by
gela
γεια σας. μολις ηρθα στο site σας με πολλες ελπιδες αλλα και ορεξη να μαθω καινουργια πραγματα!!!!
καλως μας ορισες λοιπον!
καλη πλοηγηση σου ευχομαι στο καλυτερο αστρολογικο φορουμ!!:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
karekla
geia!!!!
edw eimai ki egw
καλωσορισες και καλη συνεχεια αγαπητη karekla:bigsmile:
:nogrgl
-
μηπωσ μπορεισ να με βοηθησεισ πωσ μπορω να βρω τον αστρολογικο μου χαρτη μου ζηταει γεωγραφικο μηκοσ κλπ και δεν τα ξερω επισησ δεν γραφει στισ χωρεσ ελλαδα η αθηνα τι να κανω
-
Quote:
Originally Posted by
λιλλιαν
μηπωσ μπορεισ να με βοηθησεισ πωσ μπορω να βρω τον αστρολογικο μου χαρτη μου ζηταει γεωγραφικο μηκοσ κλπ και δεν τα ξερω επισησ δεν γραφει στισ χωρεσ ελλαδα η αθηνα τι να κανω
Στις χώρες αναφέρει την Ελλάδα με το αγγλικο της ονομα "greece". Και την αθήνα μετά κανονικά την βγάζει όταν την πληκτρολογείς (ως Athens). Μετά οι συντεταγμένες μπαίνουν αυτόματα.:embarrest
-
Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι ένας χιλιοταλαιπωρημένος υδροχόος και προσπαθώ να βγάλω το γεννέθλιο χάρτη μου,αλλά δεν καταλαβαίνω τι είναι το id που πρέπει να γράψω?
-
Καλωσήρθες
Εγώ να δεις πόσο ταλαιπωρήθηκα να γράψω τις οδηγίες. Δεν κάνεις ένα διαβασματάκι;
http://www.myhoroscope.gr/135-%E1%ED...%F3%E7%F2.html
-
:wacko:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΩ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ Κ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΣΑΙΤ
-
Quote:
Originally Posted by
MANDALENA
:wacko:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΩ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ Κ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΣΑΙΤ
Γεια σου Μανταλένα, θα μάθεις σιγά σιγά, όλοι έτσι ξεκινήσαμε, όσο ψάχνεις θα βρίσκεις..:bigsmile:
Ένα μικρό πραγματάκι που μπορείς να μάθεις τώρα είναι πως στην ηλεκτρονική επικοινωνία τα κεφαλαία δηλώνουν ένταση... δε νομίζω να θες να φωνάζεις...:love:
Καλωσόρισες στο :horoscope:
-
Γειά σας, με λένε Ναταλία και ευχαριστώ που με δεχτήκατε
-
Quote:
Originally Posted by
natalia67
Γειά σας, με λένε Ναταλία και ευχαριστώ που με δεχτήκατε
Γεια σου Ναταλία, ευχαρίστηση μας..:love:
:welcome:
-
kalimera kai apo mena eimai kai ego kenoyrgia sto site.
-
καλημερα ειμαι και εγω καινουργια στο σαιτ.
-
καλημέρα και σε σένα orsalia21 και.....
:welcome:
καλή διασκέδαση....και καλή περιήγηση στις σελίδες μας....:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
orsalia21
καλημερα ειμαι και εγω καινουργια στο σαιτ.
-
-
Eυχαριστώ Χρύσα. Τα κεφαλαία τα εγραψα για πιο γρήγορα. Σιγάαα σιγάαα και χαλαράααα θα προσαρμοστώ και γώ.
-
Quote:
Originally Posted by
ΑΝΝΑ2
ΩΡΑΙΟ SITE
Καλώς μας ήρθες και καλή περιήγηση!:bigsmile:
-
Γεια σας!ειμαι χαρουμενη που ειμαι στην παρεα σας!!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
pennykerk
Γεια σας!ειμαι χαρουμενη που ειμαι στην παρεα σας!!!!!
Kαλώς ήρθες!
Και εμείς χαιρόμαστε που είσαι κοντά μας! :bigsmile:
-
Γειά σας κι από μένα και συγνώμη που συστήνομαι μετά από ενάμισι μήνα, αλλά έχω γενικά τις κλειστές μου:suspiciou αυτόν τον καιρό:love:
-
Quote:
Originally Posted by
lefkas
Γειά σας κι από μένα και συγνώμη που συστήνομαι μετά από ενάμισι μήνα, αλλά έχω γενικά τις κλειστές μου:suspiciou αυτόν τον καιρό:love:
δεν πειραζει αγαπητο νεο μελος !!
καλως ορισες και καλη συνεχεια σου ευχομαι!!!
οσο για τις κλειστες σου
σιγα-σιγα ολα περνανε..
την υγεια μας να εχουμε και ολα φτιαχνουν!!:bigsmile:
-
ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚΑΝΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΙΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ;
-
Quote:
Originally Posted by
pennykerk
ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚΑΝΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΙΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ;
Αγαπητή φίλη,
αρχικά δεν γράφουμε με κεφαλαία γιατι υποδηλώνει ότι φωνάζεις. Επίσης δεν γράφουμε ερωτήσεις και σχόλια σε άσχετες ενότητες γιατί διαγράφονται. Οι απορίες δε θα πρεπει να είναι σύμφωνες με τους όρους λειτουργίας του forum που τις φιλοξενεί.
Εν προκειμένω την ερώτηση σου την έθεσες σε αυτή την ενότητα, όπου απλά λεμε κάποια πράγματα για τον εαυτό μας εν είδη συστάσεων.
Τέλος, αναφορικά με το είδος της ερώτησης σου, θα πρεπει να διαβάσεις τους όρους. Εκεί θα δείς ότι "...εξατομικευμένα αιτήματα για παροχή συμβουλών ή προβλέψεων, ανάλυση χαρτών, συναστριών, κλπ, (π.χ. είμαι γεννημένη την .... και εκείνος την .... πείτε μου αν ταιριάζουμε, ή πείτε μου αν θα κάνω σχέση, βρω δουλειά κλπ) δεν συνάδουν με τους σκοπούς της κοινότητάς μας και θα διαγράφονται χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση...." και θα πρεπει να απευθυνθείς προσωπικά σε αστρολόγο.
Αντιθέτως, μπορείς να θέσεις ερωτήσεις που να αφορούν μεμονωμένα στοιχεία χαρτών των εμπλεκομένων ατόμων.
Φιλικά
kiaRRa:bigsmile:
-
Σαs ζητω συγνωμη δεν ηξερα πρωτη φορα μπηκα ::embarrest
-
Καλημερα σε ολους! καινουργια και...ψιλοασχετη:unsure:
-
-
Quote:
Originally Posted by
moonchild23
Καλημερα σε ολους! καινουργια και...ψιλοασχετη:unsure:
Quote:
Originally Posted by
flove
Καλημέρα σε όλους
καλως μας ηρθατε!!!!:bigsmile:
-
Καλημέρα κι από μένα.
Όχι σχετική, αλλά ούτε κι εντελώς άσχετη με την αστρολογία. Τελευταία ασχολούμαι περισσότερο.
Αν και έχω κάνει εγγραφή πολύ παλιότερα, άργησα να μπω στην παρέα σας.
Καρκίνος γαρ! :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
cat9
Καλημέρα κι από μένα.
Όχι σχετική, αλλά ούτε κι εντελώς άσχετη με την αστρολογία. Τελευταία ασχολούμαι περισσότερο.
Αν και έχω κάνει εγγραφή πολύ παλιότερα, άργησα να μπω στην παρέα σας.
Καρκίνος γαρ! :bigsmile:
Καλημέρα!
Καλωσήρθες!!!
:love:
-
Καλημερα!!! Να ρωτησω κατι επειδη ειμαι καινουργια, εκει που λεει να συμπληρωσουμε την ωρα ζωνης για τις δωρεαν προβλεψεις τι πρεπει να γραψω?
κι εγω πρωτη φορα μπηκα!!!
-
Quote:
Originally Posted by
stachtopouta
Καλημερα!!! Να ρωτησω κατι επειδη ειμαι καινουργια, εκει που λεει να συμπληρωσουμε την ωρα ζωνης για τις δωρεαν προβλεψεις τι πρεπει να γραψω?
κι εγω πρωτη φορα μπηκα!!!
Kαλώς μας ήρθες και εσύ! :bigsmile:
Αν συμπληρώσεις τα υπολοιπα στοιχεία, θα σου βγάλει αυτόματα τις ρυθμίσεις.
-
γεια σας,ονομαζομαι κατερινα και ειμαι καινουργιο μελος στο site,σας ευχομαι τα καλυτερα....ελπιζω να μαθω λιγα πραγματακια γιατι μου αρεσει πολυ η αστρολογια!
-
Quote:
Originally Posted by
katerinaky
γεια σας,ονομαζομαι κατερινα και ειμαι καινουργιο μελος στο site,σας ευχομαι τα καλυτερα....ελπιζω να μαθω λιγα πραγματακια γιατι μου αρεσει πολυ η αστρολογια!
Κατερινάκι μου, πολύ ευπρόσδεκτες οι ευχές σου, μιά τέτοια ημέρα (έκλειψης) και μιά τέτοια εποχή γενικότερα.... Να είσαι πάντα καλά και καλή περιήγηση κοντά μας..... Καλωσήρθες στην αστροπαρέα μας!:love: