Να τα εκατοστησεις μικρουλα μου σου ευχομαι οι δρομοι της ζωης να ειναι παντα ανοιχτοι για σενα και οταν χρειαζεσαι κατι ...παντα να βρισκεις ενα παραθυρο της τυχης ανοιχτο...:bigsmile:
με αγαπη Δεσποινα -κουκι:love:
Printable View
Σ'ευχαριστώ πολύ Δέσποινα..!!
:love::love::love::love:
Καλά ρε Πειρατή...πόσα χρόνια εισέπραξες απ' όλους...σούμα??:toung::toung:
πάρε κι άλλα πολλά Χρόνια!! :nuts::love::love:
Χρόνια πολλά Στέλλα και σε όλα τα παρθενάκια που επιτέλους σταμάτησαν να γιορτάζουν και πήραν σειρά και άλλοι σιγά σιγά :toung:
χρονια πολλα στις Ξενιες και Πολυξενη που γιορταζουν σημερα:bigsmile:
Μισο καλε μισο ...... περιμεντε να ευχηθω καλε και γω στον πειρατουλη μας !!! τον γλυκουλη μας !!! Να ευχηθω λοιπον .....
Καλη μου Pirate Jenny .. Χρονια Πολλα και αγαπημενα ! Οι επιθυμιες σου , ευχες μου !!!
Και επειδη ηθελα να σου πω το τραγουδακι , αλλα ειναι ψιλοβραχνη η φωνη μου ( γιατι ειμαι αρρωστουλι ) ... σου στελνω αυτο ...
YouTube - Gene8lia/ Happy birthday / Xronia Polla
Φιλια πολλα και να προσεχεις !!! Εισαι μια γλυκαααααααα :love:
:w00t::w00t:
Βρε Αθηνούλα'μ !!! ! Μπαααα σε καλό σου με κάνεις και :embarrest βρε!!!
Σ έυχαριστώ σ΄ευχαριστώ είσαι παιδί σαν το χριστό:nuts:
Κι εγώ γλυκειά μου
σου ευχομαι να περνας πάντα καλά, και και και...κάτσε να το σκεφτώ λίγο:laugh:
:love::love::love::love::love:
Pirate Jenny κ απο μενα Χρονια πολλα κ καλα!Να ζησεις κ να τα χαρεις...οπως επιθυμεις.,μικρουλα μας!:love:
Τελικά, όντως σαράντα μέρες κρατάει η γιορτή;;:nuts::nuts:
Βούλα μου ακουσες κι εσύ τις φήμες που διαδόθηκαν για την ενηλικίωση μου ε;;:laugh::laugh:
Σ' ευχαριστώ πολύ κι εσύ να σαι καλά!!:love::love::love:
Τιιιι;Τοσο αργοπορημενα εστειλα τις ευχες μου;Τι να πω;Παντως οι ευχες που ειναι για καλο ας λεγονται κ ας περασουν οχι μονο 40 μερες αλλα κ 40 χρονια...
αγαπητο μελος LeLou να τα εκατοστησεις και ολα τα ονειρα να σου πραγματοποιηθουν :bigsmile:
με αγαπη Δεσποινα
Υ.Γ αμαν μεχρι να το γραψω το ονομα σου στα αγγλικα:wacko: [μονο γες και νο ξερω οχι να το γραφω ...μονο να το λεω:laugh:
Σ' ευχαριστώ πολύ Δεσποινούλα :love:
Και με το nick μη σκοτίζεσαι..., γράψ’ το ελληνικά (τόνος στο έψιλον παρακαλώ :blink:)
Τις καλημέρες μου και πάντα ευτυχισμένη :nuts:
χρονια πολλά και από εδω ανθισμένο λελουδακι!!
τα λοιπά στο ξενύχτικο ποσΤ!!μακια!:love::love:
Χρόνια σου πολλά κι από μένα!!:love:
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας white diamond και pirate jenny!!!
Χρόνια πολλά κι από μένα και σου εύχομαι η ευτυχία να σε πλημμυρίσει όπως οι νότες της μουσικής που τόσο αγαπάς:love:
ΣΆ ευχαριστώ Λευκή μου. Πολύ προσωπική ευχή και γιΆ αυτό ανεκτίμητη. Να ΅σαι πάντα καλά κι ακόμα περισσότερο ευτυχισμένη.
Σημερα γιορταζει και το αγαπημενο μελος Μυρσινη πολυχρονη κοπελα μου:bigsmile:
και αν εχουμε και καμια Μυρτω πολυχρονη και σε εκεινη:bigsmile:
και σε οποιο αλλο μελος γιορταζει σημερα:love:
LeLou, Χρονια πολλα, γεματα και μελωδικα!!!!:bigsmile::bigsmile::love:
[τελευταιο Παρθενακι σε μια σειρα αξιοζηλευτων μελων!!!:cheesy::bigsmile:]
Μυρσινη, Χρονια πολλα για την ονομαστικη σου εορτη!!
Να σε χαιρονται οι αγαπημενοι σου!!:bigsmile::bigsmile:
Χρόνια πολλά κι από μένα, σε Λέλου και Μυρσίνη!:bigsmile:
Χρόνια πολλά κι από μένα!Ότι επιθυμείς!Φιλιά!:bigsmile:
Χρονια Πολλα στις εορταζουσες κ ο,τι επιθυμουν για σημερα κ παντα:love:
Χρονια Πολλα και απο εμενα στην Lelou και στην Μυρσινη ! Οτι επιθυμειτε κοριτσια ...... !!!
Χρόνια Πολλά Lelou και Μυρσινη!
Να είστε πάντα
χαρούμενες
και
χαμογελαστές !!
:love::love::love:
Με αγάπη
Σόφη
Χρόνια πολλά στην ΛέΛου, που τα είπαμε κι από χθες, όμως η Μυρσίνη μας δεν γιορτάζει γιατί είναι αλλοιώς το όνομά της...
Αντίθετα, αν δεν κάνω κάποιο λάθος, γιορτάζει η flame!!!! :nuts::nuts::nuts: Της Αγίας Αμέρσσας σήμερα! Οπότε να μεταφέρουμε εκεί τις ευχές μας!
:love:
Δεν πειραζει!!! Οι ευχες που δωσαμε στην Μυρσινη ας θεωρηθουν ... προκαταβολη!!:bigsmile::bigsmile::bigsm ile:
Το Αμερσσα ειναι χαϊδευτικο της Μυρσινης??
Αν λοιπον δεν κανεις λαθος να ευχηθουμε και στην Φλογα του site ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και φλογερά!!!:bigsmile::bigsmile:
Αμέρισσα είναι το μικρό όνομα της flame, το είχε πριν λίγο καιρό στην υπογραφή της. Η δε Μυρσίνη είχε την ονομαστική της γιορτή πριν 10-15 μέρες. Οπότε εάν ισχύει το... ευχητικό σαρανταήμερο, οι ευχές μας ακόμα την πιάνουν και να της ευχηθούμε και αυτής!!! :cheesy: :bigsmile:
Xρόνια πολά σε όλους :nuts: τους εορτάζοντες http://www.clicksmilies.com/s1106/pa...smiley-010.gif:love:
Παιδια,σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες,αλλα εχει δικιο ο Γιαννης.Γιορταζα στις 11Σεπτεμβριου.Δεν εχω ενημερωσει το προφιλ μου, ειναι μια εκκρεμοτητα που πρεπει να ρυθμιστει...Να δω ποτε θα καθισω να το "νοικοκυρεψω"!!! Το ονομα μου ειναι Ευη.Σας ευχαριστω οπως και να΄χει,ουτως η' αλλως γιορταζα πριν απο μερες.bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Χρόνια πολλά τότε αφού γιόρταζες:love:
Χρονια Πολλα και για τις 11 Σεπτεμβρη λοιπον Μυρσινη !!! :bigsmile::love:
παιδια να ρωτησω κατι πολυ ασχετο ομως ? δεν ηξερα που να το γραψω .... :unsure: εσεις τα αβαταρ τα βλεπετε ? γιατι εγω δεν τα βλεπω .. εννοω στα φορουμς .. πχ εγω το δικο μου και των φιλων μου τα βλεπω στην σελιδα του προφιλ μου , αλλα στα forums δεν τα βλεπω - τωρα θα μου πειτε .. απορια και μενα που μου καρφωθηκε χαχαχαχα
Αμέρισσα χρόνια σου πολλά!!!:love::love:
Καλά που το ..ανακάλυψε ο Γιάννης γιατί εμείς..δεν:laugh:
Και το δωράκι σου για να μην ξεχνιόμαστε :cheesy:YouTube - Alvin Ailey - Love Stories 2
:love::love:
ουπς συγνώμη...χρόνια πολλά και στην Μυρσίνη