-
Re: Παρόντες και παρούσες...
Καλό βράδυ και να περάσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο! Βλέπω τις συζητήσεις στο site,και πραγματικά έχω τόσο πολλές απορίες που πλέον αισθανομαι άσχημα,διότι απο την μια δεν μπορώ να συμμετέχω λόγω γνώσεων, απο την άλλη έχω πολλά ερωτήματα τα οποία αν υποβάλω θα γίνω εξαιρετικά φορτική! Τελικά όμως προτιμώ αυτό απο την πλήρη αγνοια, και την αποστασιοποίηση απο θέματα που πραγματικά με ενδιαφέρουν! Καλό βράδυ!!:bigsmile:
-
Να αρχίσεις να ανησυχείς....όταν θα σταματήσεις να έχεις απορίες....
:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
-
Σωστό και αυτό, αν το καλοσκεφτείς......
-
-
Επανήλθα και έχω πολύ διάβασμα απ'ότι βλέπω!!!
-
Και γώ έχω διάβασμα! Πολύ μα πάρα πολύ!!:wacko:
-
κι εγώ είμαι εδώ!!!!!!! περιμένω εναγωνίως το ετήσιο ωροσκόπιο των Ιχθείων! Σας ευχαριστούμε για όλα!
καλές γιορτές σε όλους!!!!
Υ.Γ. να με συγχωρείτε για τα τυχόν λάθη στα ελληνικά μου, δεν είναι η μητρική μου γλώσσα.
-
Κι εγώ εδώ....αναμονή του ετησίου 2010 για Παρθένους....:blink:
-
Quote:
Originally Posted by
S+S
Κι εγώ εδώ....αναμονή του ετησίου 2010 για Παρθένους....:blink:
Και εγώ επίσης! Να ευχαριστήσουμε για όλα το:horoscope: και να του ευχηθούμε:new_year: με πολύ αγάπη!:love:
-
:Holly2: Χαίρετε όλοι σας και να περνάτε καλά! Μάλλον είναι η ώρα του χριστουγεννιάτικου φαγητού:bigsmile: Σας στέλνω τις ευχές μου!!!!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
parkat
:Holly2: Χαίρετε όλοι σας και να περνάτε καλά! Μάλλον είναι η ώρα του χριστουγεννιάτικου φαγητού:bigsmile: Σας στέλνω τις ευχές μου!!!!!!!
:bigsmile:Το φαγητό τελείωσε.....νωρίς ήταν νόστιμο γιαυτό αρα παμε για άλλα....τώρα ας πούμε βρίσκομαι στο γλυκό:cheesy: ελπίζω να μην τελειώσει και αυτό τόσο γρήγορα!!1:laugh:
-
:Holly2: Χριστουγεννιάτικα :amazed: είμαστε εδώ στο Αστρολογία ωροσκόπιο ζώδια myHoroscope. ¶ραγε τι έχουν να μας πουν τα άστρα γιαυτό?:σφύριγμα:wink2::lol:
-
Μάλλον ότι πρόκειται για την ιδανική συναστρία :nuts::love:
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Μάλλον ότι πρόκειται για την ιδανική συναστρία :nuts::love:
:bigsmile::laugh::laugh::laugh::laugh:Συμφων ώ!!:::laugh::laugh:
-
:bigsmile: Καλησπέρα παιδιά!:snowball: Πως πάνε τα κέφια?
Πως περνάτε?:snowfight1: Ελπίζω και εύχομαι πολύ καλά......:Snow: Τα λέμε!!
:love::xmas-smiley-024:
-
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Αν και γνωρίζουμε :rolleyes: ας κάνουμε και το απαραίτητο τεστ για να σιγουρευτούμε. Γυναίκες και άντρες του MyHoroscope που είτε είστε ενεργά μέλη είτε το σνομπάρετε :p λιγουλάκι, δηλώστε παρόντες και παρούσες αναλόγως του φύλλου σας για να διαπιστώσουμε τελικά ποιοι το στηρίζουνκαι να "πέσει" το απαραίτητο σφυροκόπημα!
Παιδιά! κι εγώ εδω ειμαι... και ανυπομονώ να διαβασω, να μάθω, να ενημερωθώ...
για να δούμε!
-
Quote:
Originally Posted by
kaitoyla13
Παιδιά! κι εγώ εδω ειμαι... και ανυπομονώ να διαβασω, να μάθω, να ενημερωθώ...
για να δούμε!
:bigsmile:Η αρχή είναι το πάν!! Καλή περιήγηση!!!:toung:
-
:bigsmile:....Kαλησπέρα σε όλα τα μέλη!! Εχετε σκεφτεί ποτέ τι ζώδιο θα μπορούσε να είναι η θάλασσα? Δεν είναι ποτέ η ίδια ακόμη και ήρεμη....Σίγουρα θα ήταν γυναίκα ποιού ζωδίου όμως?:unsure:
-
pos grafo me ellinikous xaraktires?
-
Quote:
Originally Posted by
ladysasa
pos grafo me ellinikous xaraktires?
Πατώντας τα πλήκτρα Shift και Ctrl ταυτόχρονα στο πληκτρλόγιό σου και ύστερα μία φορά το πλήκτρο Caps Lock, πιθανότατα θα μπορείς να γράψεις στο φόρουμ στα ελληνικά!:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
παλίρροια
:bigsmile:....Kαλησπέρα σε όλα τα μέλη!! Εχετε σκεφτεί ποτέ τι ζώδιο θα μπορούσε να είναι η θάλασσα? Δεν είναι ποτέ η ίδια ακόμη και ήρεμη....Σίγουρα θα ήταν γυναίκα ποιού ζωδίου όμως?:unsure:
:bigsmile:.......Για να συνεχίσω και να τελειώσω την σκέψη μου καθότι και .......πεισματάρα:laugh: νομίζω πως θα ήταν Δίδυμος .....:cheesy:
-
[QUOTE=ladysasa;93373]pos grafo me ellinikous xaraktires?[/QU
Σύμφωνα με την αναζήτηση του αγαπητού Δείμωνα, μπορείτε να πάτε στην παρακάτω διεύθυνση
services.innoetics.com/greeklish/
-
Quote:
Originally Posted by
παλίρροια
Quote:
Originally Posted by
παλίρροια
:bigsmile:.......Για να συνεχίσω και να τελειώσω την σκέψη μου καθότι και .......πεισματάρα:laugh: νομίζω πως θα ήταν Δίδυμος .....:cheesy:
Ίσως θα έπρεπε να επιμείνεις περισσότερο στις 4 βασικές κατηγοριοποιήσεις των ζωδίων, με βάση τα τέσσερα στοιχεία της φύσης (Φωτιά, Γη, Αέρας, Νερό), τις λεγόμενες και ιδιότητες των ζωδίων, ιδίως αυτές που αναφέρονται στα ζώδια του Νερού και σε αυτές του Αέρα... Εγώ θεωρώ τους Ιχθείς πιο κοντά σε αυτό που λες :love:
Επιπλέον, έχε στο νου σου ότι είμαστε και ...:offtopic:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Ίσως θα έπρεπε να επιμείνεις περισσότερο στις 4 βασικές κατηγοριοποιήσεις των ζωδίων, με βάση τα τέσσερα στοιχεία της φύσης (Φωτιά, Γη, Αέρας, Νερό), τις λεγόμενες και ιδιότητες των ζωδίων, ιδίως αυτές που αναφέρονται στα ζώδια του Νερού και σε αυτές του Αέρα... Εγώ θεωρώ τους Ιχθείς πιο κοντά σε αυτό που λες :love:
Επιπλέον, έχε στο νου σου ότι είμαστε και ...:offtopic:
Απολυτως σωστος εισαι αγαπητε κ απολυτως off topic!!!
Eδω ειναι για να δηλωνουμε τη παρουσια μας κ οσον αφορα εμενα...δηλωνω απουσα ως προς την συμμετοχη μου ενεργα αλλα Ποτε δεν απεχω ουσιαστικα απο τουτο το καλο κ αγαπημενω σαιτ!!!
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΓς ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΙΜΕ:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
eris32
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΓς ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΙΜΕ:bigsmile:
:bigsmile:Καλώς ήρθες και χρόνια πολλά!!!:bigsmile:
-
Aχ αυτά τα καταραμένα greeklish, ξεχάσαμε εντελώς την ελληνική γλώσσα ... Ξέρω, ξέρω...Εκτός θέματος ;)
-
Πρωτοχρονιά σήμερα και σημειώνονται απουσίες και παρουσίες! Ε λοιπόν σας εύχομαι ολόθερμα σε όλους σας να περνάτε super, να εκτιμάτε και να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή και συνέχεια να εύχεστε τα καλίτερα και για σας και για τους άλλους. Από την καρδιά μου ολόψυχες ευχές για όλους μας.
Κ Α Λ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α !!!!!!!!!!!!!!!!!! και μην ξεχνάτε..............
-
Για το 2010 δηλώνω παρούσα γιατί το 2009 ήμουν μάλλον απούσα.........:bigsmile:
-
:bigsmile:Για το 2010 δηλώνω ΠΑΡΟΥΣΑ και με όρεξη για νέες αστρολογικές συγκινήσεις!!!:laugh:
Εχω την εντύπωση πως αυτό το έτος θα είναι συναρπαστικό για όλους μας!!!:bigsmile:
Καλή Χρονιά λοιπόν!!:cheesy:
-
Παρόντες και παρούσες...
Quote:
Originally Posted by
παλίρροια
:bigsmile:Για το 2010 δηλώνω ΠΑΡΟΥΣΑ και με όρεξη για νέες αστρολογικές συγκινήσεις!!!:laugh:
Εχω την εντύπωση πως αυτό το έτος θα είναι συναρπαστικό για όλους μας!!!:bigsmile:
Καλή Χρονιά λοιπόν!!:cheesy:
Επιτέλους! ¶ρχισαν οι επιστροφές από τις γιορτές και έχουμε ξανά παρουσίες!!
Καλώς γύρισες παλίρροια!!!
-
Να μαι και γώ!!!!:bigsmile:Τι να σας πω ρε παιδιά με το που μπήκε ο καινούργιος χρόνος είμαι μες στην αισιοδοξία!!!:cheesy:,χωρίς ιδιαίτερο λόγο.Να έτσι.....:bigsmile:
Που να μπει και ο Δίας στους Ιχθύεις!!!!......:nuts:
-
Παρουσία με αισιοδοξία!!!
Quote:
Originally Posted by
παλίρροια
Να μαι και γώ!!!!:bigsmile:Τι να σας πω ρε παιδιά με το που μπήκε ο καινούργιος χρόνος είμαι μες στην αισιοδοξία!!!:cheesy:,χωρίς ιδιαίτερο λόγο.Να έτσι.....:bigsmile:
Που να μπει και ο Δίας στους Ιχθύεις!!!!......:nuts:
'Ετσι μπράβο, :bigsmile: πάμε γερά! :bigsmile: :bigsmile: Παρουσία με αισιοδοξία! :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: Κι εγώ εδώ! Ποιό άλλος είναι μαζί μας;
-
Re: Παρουσία με αισιοδοξία!!!
Quote:
Originally Posted by
parkat
'Ετσι μπράβο, :bigsmile: πάμε γερά! :bigsmile: :bigsmile: Παρουσία με αισιοδοξία! :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: Κι εγώ εδώ! Ποιό άλλος είναι μαζί μας;
:bigsmile:Μα φαντάζομαι πως......ΟΛΟΙ!!!!!!!!!:toung:
-
Να΄μαι και γω την τελευταία εορταστική αργία του 2010!!:toung:
Ελπίζω αυτές τις μέρες να περάσατε καλά!!:cheesy:
Εγώ πάντως γέμισα τις μπαταρίες:nuts:
-
Παρούσα στι site, παρούσα και στην εικονική τάξη των online μαθημάτων αστρολογίας και ο δάσκαλός μας κ..Γιάννης Ριζόπουλος γιορτάζει. Χρόνια του Πολλά! :bigsmile: :love: :bigsmile:
-
-
ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΕΓΩ.............ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΤΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ:unsure:
-
Quote:
Originally Posted by
genoula
ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΕΓΩ.............ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΤΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ:unsure:
Μάλλον εσύ φωνάζεις... γιατι κεφαλαια βρε? Δεν εχουμε πει όχι κεφαλαία? :embarrest
-
:bigsmile:Γειά σας!!!!!:love:Παρούσα και Χαρούμενη!!!!:laugh:
:w00t:
:banana